Svi iskreni navijaci ce biti uz Florentina. Ipak je donio klubu mnogo mnogo toga.
Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Zasjeo je Kalle na tron, i Teniser zamjenik. Ostalo je historija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To im je trademark. Sto je skandaloznije uopste ne ukopavaju ljude vec ih betoniraju posto su Indijci i Pakistanci pa ne vrijedi obustavljati rad zbog njih.
- AshburtonG
- Kontakt:
UEFA na kraju od svog dijela kolaca dala po par stotina miliona Englezima, koji su zbog politickog pritiska morali pristat na javni mito, te je fudbal na kraju ipak pobijedio.
Jedva cekam da vidim koliko ce ova ekipica podijelit novca malim klubovima, kako bi se smirile Bosnje i navijaci klubova koji prezivljavaju na osnovu 3% procenta od buduceg transfera vec 10 godina.
Jedva cekam da vidim koliko ce ova ekipica podijelit novca malim klubovima, kako bi se smirile Bosnje i navijaci klubova koji prezivljavaju na osnovu 3% procenta od buduceg transfera vec 10 godina.

- Nerminovic
- Kontakt:
Treba dici spomenik Nevilla covjek je zasluzio da odmori
NE ZASLUZUJEMO TE GERI

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Ovdje jedino Nasera uzmite sa rezervom jer on ipak raspolaze sa mnogo vise novca koji nije njegov ali je njegov ustvari...
Adjoni zainati se i sad jos jace udari na UEFU i na njegu sprdacinu od FFP i dovedi najvece zvijezde u Torino kao sto su ti onomad dedo i ćaća radili... para imas na bacanje i sad ih bacaj... udri stoku sitnog zuba...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 21 apr 2021, 00:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Para na paru uš na fukaru, Englezi još dobiše love iz ove situacije, a ovi žabari će se ugasit kako je krenulo, ni španci nisu bolji, svašta 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ozbiljna hinjara. Jedino ovi iz Liverpoola ko neki tekst sklepali, ovi ostali se ušutili ko ****. Svi do jednog bi igrali da je prošlo. A i ovi ostali bi jedva čekali da ih neko pozove.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:34Treba dici spomenik Nevilla covjek je zasluzio da odmori
![]()
![]()
![]()
NE ZASLUZUJEMO TE GERI
![]()
![]()
![]()
![]()
Lik kojem je SKY platio da cmizdra? Pravo pašće.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
To je posebno licemjerstvo i hinjarluk. Jedio je Pep otvoreno pričao i Klop između redova, ostali nisu smjeli pisnuti.
Ma samo nek’ se nepuca.Zivila tradicija !
Ko te citav zivot krade , neka te i dalje krade.
Ja sam mislio da ovo pravilo vazi samo za BiH , ali evo prevario sam se.
Ko te citav zivot krade , neka te i dalje krade.
Ja sam mislio da ovo pravilo vazi samo za BiH , ali evo prevario sam se.
da li si realanfeniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:30Sto Real i Barca ne podijele pare za Tv prava sa svima uligi jednako '?

To sam vec 2 dana tvrdio. Uefa je najveca mafija i jos su gori svi koji prihvacaju njihov rad i organizaciju. Ovo od 2024 je teza prevara ali ljudi su na strani fudbala je li ?Bundesliga je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:23Koje lopine UEFA. I govorio sam da ce im dati pare i primiriti ih. Koji je to lopovluk jbt. Odmetnuli se i jos pare dobijaju. A ostale ko yebe. Retardi UEFA.
Kao sto je i Platini bio, i nama dragi Blatter. Perez i ostali su varalice ali ni upola kao ovi iz diktatorske organizacije. Kajat ce se mnogi ovdje za 5 god i govoriti da je Pero bio vizionar, samo polako sve ce to da nalegne.
Vidi Piketa političara.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Samo da ne proucimo fatihu i ne krenemo kusat sutliju prebrzo, jer izgleda da ce Real, Barca, Juventus i Inter pustiti da prenoci, te sutra odluciti sta dalje. Milan i Atletico su do sehura out. Vadi Pero 3 milijarde, Suning 2, i Exor 5, kupujemo Engleze nazad. Dajte nam jos 24h druzenja. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Biće nastup na poluvremenu njemu specijalno u čast

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto ? I Manchester i Chelsea zasluzuju daleko vise od Sheffielda i donose vise novca za ligu pa svi dobiju jednako ? Mislim cisto onako jer se prozivaju engleski klubovi oko neke jednake podjelesmajke je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:36da li si realanfeniksptica je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:30Sto Real i Barca ne podijele pare za Tv prava sa svima uligi jednako '?![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zasto svi ne mogu udruziti snage i ovu energiju usmjeriti sada na UEFA-u? Zasto UEFA istom energijom ne udari na problem rasizma i smrti radnika u Kataru? Pitanja je mnogo, a para tako malo. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa to ti je buducnost fudbala, pitanje je samo hoce li se desiti za 5 ili 10 godina lol
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.