Super League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Super League
Strasan amaterizam. Klubovi koji vrijede desetine milijardi napravili pricu i suplju ranga nekog lokalnog kokosara. Zao mi Pere, lik je garant na ivici provalije, ali uci ovako amaterski, ne vjerujem, razocaran sam puno. Nije to lik od jucer, ali ocigledno je odaljen od prave snage ovog sporta, od navijaca i tradicije, i to ga je sjebalo. Ameri svakako veze nemaju. Englezi su se vjerovatno lancano povlacili jedan za drugim, vjerovatno je Junajted kolovodja gore. Milan i Inter nemaju love pa ne iznenadjuju, Juve fura taj neki fazon komercijalizacije, globalizacije, Barsa isto trazi spas od bankrota a Atletiko da ne zaostane za ova dva.
Sta mislite da li ce Englezi podijeliti ovaj novcani poklon UEFA-e s SL partnerima

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Nerminovic
- Kontakt:
Perez i lopovi popili najveci L u history of L's

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Separatisti su trebali ovo bolje osmisliti. Da su se posvetili dogovaranju sa vlastima EU-a i Velike Britanije moglo je nesto od ovoga i biti. Jer oni su ti koji donose zakone i nesto blokiraju. UEFA i FIFA bi mogle davati isprazne prijetnje i slati poruke pomirenja. Prerano su ovi odustali i prepali se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A šta su sad?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Bolje da zadrže za sebe, pa probaju biti kompetetivniji u evropskim takmičenjima.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Moja neka teorija je da je Pero smislio plan da izvuče para od UEFE , kao "ucjena" okupio najpopularnije klubove kojima baš trebaju pare ( PSG i Bayern spominjao onako ) , i računao je da će Real zbog njega dobiti najviše para .Epidaurus je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:51Novi format Lige Prvaka ce ti kroz par godina evoluirati u istu ligu poluzatvorenog tipa s tim sto ce opet vecina para ici UEFI umjesto klubovima koji to generisu. Nakon sto je UEFA javno popusila ku.rac Cityju i PSGu, jasno je da ce to onda evoluirati u privatnu ligu dvija naftaske drzave jer ni Real ni Bayern ni Barca ni svi Englezi se nece moci mjeriti sa parama koje ce seikovi upumpavati u ova dva kluba. Eventualno da jos Saudijci kupe nekog pa da imas ta neka 3 kluba.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:44Ništa od toga , samo korekcije Lige Šampiona.
Ovakvi divlji pokušaji su osuđeni na propast .
Još ne mogu da vjerujem da je Čeferin ispišao Peru![]()
Ali Čeferin na "krilima" engleskih navijača odigrava strašan potez i pare ponudi samo engleskim klubovima jer je njih najviše bilo , i tako jednim potezom šah-mat .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Strasno koliko je EPL snazna i uticajna. Nakon izlaska Engleza ostali nisu ni pokusali da se reorganizuju. Meni se svidja ideja spansko-talijanske lige pod nazivom La Seria, tako da cu poslat tweet senilnom starcu da razmisli o tome.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Koliko su engleski klubovi primili golova u nokaut fazi ove godine? Nek računaju još toliko idućih 15 dana.
Remember, remember the 5th of November.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Na kraju se nece nista drasticno ni promjeniti. Ovi ce vec za koji dan igrati LP, Uefa ce dati neke kaznice, dobot ce zuti karton, i udri kao da nista nije bilo. A uefa ce vjerovatno raditi na pravilniku da ove pokusaje odmah u startu mogu presjeci i to je to.
apsolutno,fanovi ce ovo pamtit jos 15tak dana i na kraju ce jos samo mimovi ostat.Jedini koji nece moc popravit svoju ugled su Perez i Agnelisljivo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 01:04Na kraju se nece nista drasticno ni promjeniti. Ovi ce vec za koji dan igrati LP, Uefa ce dati neke kaznice, dobot ce zuti karton, i udri kao da nista nije bilo. A uefa ce vjerovatno raditi na pravilniku da ove pokusaje odmah u startu mogu presjeci i to je to.

Nije da nisi u ovih par dana upozoravao sljedbenike senilnog Pereza koliko je EPL snažna i uticajna liga, ali su izgleda tek na kraju shvatili.

Novi Šerif u gradu, Kale rolex. Zlobnici bi rekli da je ovo sve unaprijed isplanirano da se smjesti pošto napušta poziciju CEO-a Bayerna na kraju godine
Samo nas ovaj čovjek uz Rolex satove može odvesti u obećanu zemlju

Samo nas ovaj čovjek uz Rolex satove može odvesti u obećanu zemlju

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ma to za ponudjene pare je bomba, Mundo Deportivo je bio pouzdan samo kad je Barca u doba Bartomeua u pitanju. Ostalo prilicno tanko.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2021, 01:02Moja neka teorija je da je Pero smislio plan da izvuče para od UEFE , kao "ucjena" okupio najpopularnije klubove kojima baš trebaju pare ( PSG i Bayern spominjao onako ) , i računao je da će Real zbog njega dobiti najviše para .Epidaurus je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:51Novi format Lige Prvaka ce ti kroz par godina evoluirati u istu ligu poluzatvorenog tipa s tim sto ce opet vecina para ici UEFI umjesto klubovima koji to generisu. Nakon sto je UEFA javno popusila ku.rac Cityju i PSGu, jasno je da ce to onda evoluirati u privatnu ligu dvija naftaske drzave jer ni Real ni Bayern ni Barca ni svi Englezi se nece moci mjeriti sa parama koje ce seikovi upumpavati u ova dva kluba. Eventualno da jos Saudijci kupe nekog pa da imas ta neka 3 kluba.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2021, 00:44
Ništa od toga , samo korekcije Lige Šampiona.
Ovakvi divlji pokušaji su osuđeni na propast .
Još ne mogu da vjerujem da je Čeferin ispišao Peru![]()
Ali Čeferin na "krilima" engleskih navijača odigrava strašan potez i pare ponudi samo engleskim klubovima jer je njih najviše bilo , i tako jednim potezom šah-mat .
Imali su oni sve vec dogovoreno sasvim sigurno ali je pritisak javnosti ocito okrenuo Engleze, a realno liga sa ova tri italijanska kluba ne bi bila nista atraktivnija od Primere. Vidjet cemo sad sta stoji iza onih prica da se ne moze izaci iz projekta bez placanja velikih penala. Ako tu nema nista onda me ne bi cudilo da Perez da ostavku jer nije navikao da gubi uopce. Da mu je ovo proslo tj da Englezi nisu poklekli pritisku javnosti napravio bi za Real vise od samog Santiagaa Bernabeua. Nikad njemu nije ni bilo u interesu da spasava fudbal i slicne floskule, cilj mu je bio da napravi Real nedodirljivim sto bi u Superligi vjerovatno na kraju i bio slucaj.
Naravno da je snažna i uticajna kad su je Ameri, Rusi i Arapi takvom napravili.
A Engleska kao Engleska svoju snagu redovno pokazuje na SP i EP.

Moguće da se izvuče bolji format LP jer je ovo već dosadno i prevazidjeno. Ostalo se neće promijeniti, klubovi ce nastaviti okretati milione, navijači misliti da je tradicija očuvana iako je davno izgubljena, ovih 15ak jakih klubova uključujući ove ''heroje'' iz Njemačke, Engleske i Francuske će nastavljati tlačiti slabije kao što rade zadnjih 5-10 godina i iz godine u godinu razlika će se samo povećavati kao što smo svjedoci svake godine i jedino će se smijenjivati top 5 od ovih 15ak klubova pa će nam to donositi neku dozu zanimljivosti u fudbalu.sljivo je napisao/la: ↑21 apr 2021, 01:04Na kraju se nece nista drasticno ni promjeniti. Ovi ce vec za koji dan igrati LP, Uefa ce dati neke kaznice, dobot ce zuti karton, i udri kao da nista nije bilo. A uefa ce vjerovatno raditi na pravilniku da ove pokusaje odmah u startu mogu presjeci i to je to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sinoc se po prici vidjelo da nema nista, nema argumente, nema jasnu viziju, plan i pricu. Save football mu je jedini argument, a nedugo zatim spominje kako je Barsu uvuko u pricu jer su pred bankrotom. Konflikt. Lazi. Ublehe. To ne moze proci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.