Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
Otvoren sam za ponude. Nudim LaMarcusa Aldrige
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
aj da se dog nestomajestic24 je napisao/la:Otvoren sam za ponude. Nudim LaMarcusa Aldrige
capitals iz ova 2 trade po meni izasao puno slabiji,meni kad se svi vrate postacu opasan,skok,blok,poeni tesko ce me tu iko dobit kad se vrate svi
- majestic24
- Kontakt:
Pricaj...znaci dobivas igraca koji zabija 20+ poena i ima 10 reb po utakmici + poneka banana.dema je napisao/la:aj da se dog nestomajestic24 je napisao/la:Otvoren sam za ponude. Nudim LaMarcusa Aldrige
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
dema je napisao/la:capitals iz ova 2 trade po meni izasao puno slabiji,meni kad se svi vrate postacu opasan,skok,blok,poeni tesko ce me tu iko dobit kad se vrate svi
ma nema veze:) nije nista specijalno i sa njima sam gubio na TO, procenat bacanja suta nema veze bar slazem solidnu ekipu jer gledam na play off sprusi i boston treba mi jos ginobili da kompletiram ekipuu sprusa... i tak nije lose jbg...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
oces od mene kojeg za play offRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:capitals iz ova 2 trade po meni izasao puno slabiji,meni kad se svi vrate postacu opasan,skok,blok,poeni tesko ce me tu iko dobit kad se vrate svi
ma nema veze:) nije nista specijalno i sa njima sam gubio na TO, procenat bacanja suta nema veze bar slazem solidnu ekipu jer gledam na play off sprusi i boston treba mi jos ginobili da kompletiram ekipuu sprusa... i tak nije lose jbg...
dema je napisao/la:oces od mene kojeg za play offRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:capitals iz ova 2 trade po meni izasao puno slabiji,meni kad se svi vrate postacu opasan,skok,blok,poeni tesko ce me tu iko dobit kad se vrate svi
tebi sam poslo trade mada sumnjam da ces prihvatit i onako nije los jbg ako hoces dodat cu i ibaku sa njima a ti meni daj nekog koga planiras izbacit iz ekipe... ako si za... dobivas puno vise od tog jednog jbg znam da je zvijezda ali et kako god zelis:):):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
howard,dunlevy za okafora,brenda i denga
moze kaman umjesto dunlevy ako oces
dema je napisao/la:howard,dunlevy za okafora,brenda i denga
okafura sam trejdovo za jonshona halali jbg ako moze umjesto njega young 15 poena
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
aj sad vidiRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:howard,dunlevy za okafora,brenda i denga
okafura sam trejdovo za jonshona halali jbg ako moze umjesto njega young 15 poena
acept... a tek 14tog ce se realizovat dok komesar ne finalizioradema je napisao/la:aj sad vidiRule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:howard,dunlevy za okafora,brenda i denga
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
daj wolvy ne zabusavaj hehe
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta bi vi, da odma dopustim trade, ha nisam ni ja... mora se papirologija sredit prvo i ostala sranja. trade ce biti finaliziran do 20-tog, ne brinite se 
kojeg marta,hehe opet ti usporili net nemoj mi rec,ma aj cim mognes sredi toDonnie Darko je napisao/la:sta bi vi, da odma dopustim trade, ha nisam ni ja... mora se papirologija sredit prvo i ostala sranja. trade ce biti finaliziran do 20-tog, ne brinite se
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma mrsko mi ba ulazit u mozilu gdje su mi bookmarksi, posto koristim operu
a u operi nemam nigdje snimljene fantasije, a mrsko mi trazit.
ajde ok ,igras li uopste fantasy,kako stojis vidim da si blizu play offa,a na espn te stizem ovo koloDonnie Darko je napisao/la:ma mrsko mi ba ulazit u mozilu gdje su mi bookmarksi, posto koristim operua u operi nemam nigdje snimljene fantasije, a mrsko mi trazit.
Donnie Darko je napisao/la:sta bi vi, da odma dopustim trade, ha nisam ni ja... mora se papirologija sredit prvo i ostala sranja. trade ce biti finaliziran do 20-tog, ne brinite se
pa volio bih zbog igranja jarane gubim 9:0 niko mi nije igrao pa halali:)
e sad ovako izgleda moja ekipa: PARKER,JOE JONSHON,ALLEN,TIM DUNCAN,D,HORWARD,G. HILL, idt:):):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Donnie Darko
- Kontakt:
igram igram, nisam par dana nakon nove godine (juce prekjuce) i tak. al danas uso, odbio par trejdova i namjestio tim. od sad cu bit aktivan, malo da nabijem prednostdema je napisao/la:ajde ok ,igras li uopste fantasy,kako stojis vidim da si blizu play offa,a na espn te stizem ovo koloDonnie Darko je napisao/la:ma mrsko mi ba ulazit u mozilu gdje su mi bookmarksi, posto koristim operua u operi nemam nigdje snimljene fantasije, a mrsko mi trazit.
- bosanac035
- Kontakt:
kad ces mi odg majestic na trade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.