RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Ja koliko znam nece se praviti zdenka izmedju dedare im VIP ,samo ce se probati krov spojiti sa dedarom.Treba ostaviti jedan veliki prolaz na stadionu iz sigurnosnih razloga(svaki stadion nakon "Hysela" mora imat siri sigurnosni prolaz za slucaj opasnosti,i izgleda da je odluka da tu bude taj prolaz,a i svakako je tu parking za gostujuci autobus i ulaz u svlacionice pa bi bilo zguzvano sve,a onda bi na drugom kraju morali ostavljati taj veci prolaz,tako da su po mojim saznanjima odlucili da tu ostave taj prolaz i da ne spajaju dedaru i ViP 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ko je vlasnik onih hala iza stadiona? Treba Velezu 2-3 trening terena ako cemo imati dobru omladinsku skolu fudbala.
Ako bi se to moglo odkupiti jer izgleda napusteno mogla bi se napraviti malo veca tribina sa VIP lozama i prostor za medije da se moze dobiti kategorija 4 u buducnosti. Plus na to 2-3 trening terena sa reflektorima.
Svjestan sam da je to mnogo godina u naprijed al valjda se ima neki plan? Jer dovoljno je 8000 sjedecih mjesta za kategoriju 4, u nas je problem vip loze, loze za medije itd. Ne znam kolikr su svlacionice al i tu je propisano koliko trebaju biti, cak i za sudije.
Ako bi se to moglo odkupiti jer izgleda napusteno mogla bi se napraviti malo veca tribina sa VIP lozama i prostor za medije da se moze dobiti kategorija 4 u buducnosti. Plus na to 2-3 trening terena sa reflektorima.
Svjestan sam da je to mnogo godina u naprijed al valjda se ima neki plan? Jer dovoljno je 8000 sjedecih mjesta za kategoriju 4, u nas je problem vip loze, loze za medije itd. Ne znam kolikr su svlacionice al i tu je propisano koliko trebaju biti, cak i za sudije.
Misliš fabrika Đuro Salaj? Uprava je davno htjela da otkupi taj prostor ali je vlasnik, zaboravio mu ime, tvrdoglav kao konj, niti želi da proda prostor niti želi da napravi nešto novo na njemu, jedva je dao dovoljno prostora za novu tribinuSahbaz2 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 10:38Ko je vlasnik onih hala iza stadiona? Treba Velezu 2-3 trening terena ako cemo imati dobru omladinsku skolu fudbala.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ne znam kako se fabrika zove al imaju 3 kompleksa dva iza pomocnog i jedna iza stadiona. Ako bih se pola moglo kupiti super bi bi bilo. Ja ne znam sta ceka, mozda misli da ce autoput tu prolaziti pa da skuplje proda. Al kako god sigurno nece sve upotrebljavati sta god pravioKulesza je napisao/la: ↑05 apr 2021, 10:54Misliš fabrika Đuro Salaj? Uprava je davno htjela da otkupi taj prostor ali je vlasnik, zaboravio mu ime, tvrdoglav kao konj, niti želi da proda prostor niti želi da napravi nešto novo na njemu, jedva je dao dovoljno prostora za novu tribinuSahbaz2 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 10:38Ko je vlasnik onih hala iza stadiona? Treba Velezu 2-3 trening terena ako cemo imati dobru omladinsku skolu fudbala.
Steta bi bilo da se ne spoje dedara i vip, pa makar u gornjem dijelu a dole da ostane prolaz za hitne! Izgledalo bi puno ljepse.rodjak je napisao/la: ↑31 mar 2021, 05:25Ja koliko znam nece se praviti zdenka izmedju dedare im VIP ,samo ce se probati krov spojiti sa dedarom.Treba ostaviti jedan veliki prolaz na stadionu iz sigurnosnih razloga(svaki stadion nakon "Hysela" mora imat siri sigurnosni prolaz za slucaj opasnosti,i izgleda da je odluka da tu bude taj prolaz,a i svakako je tu parking za gostujuci autobus i ulaz u svlacionice pa bi bilo zguzvano sve,a onda bi na drugom kraju morali ostavljati taj veci prolaz,tako da su po mojim saznanjima odlucili da tu ostave taj prolaz i da ne spajaju dedaru i ViP![]()
Slažem se, nešto slično Grbavici.Javier4 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:36Steta bi bilo da se ne spoje dedara i vip, pa makar u gornjem dijelu a dole da ostane prolaz za hitne! Izgledalo bi puno ljepse.rodjak je napisao/la: ↑31 mar 2021, 05:25Ja koliko znam nece se praviti zdenka izmedju dedare im VIP ,samo ce se probati krov spojiti sa dedarom.Treba ostaviti jedan veliki prolaz na stadionu iz sigurnosnih razloga(svaki stadion nakon "Hysela" mora imat siri sigurnosni prolaz za slucaj opasnosti,i izgleda da je odluka da tu bude taj prolaz,a i svakako je tu parking za gostujuci autobus i ulaz u svlacionice pa bi bilo zguzvano sve,a onda bi na drugom kraju morali ostavljati taj veci prolaz,tako da su po mojim saznanjima odlucili da tu ostave taj prolaz i da ne spajaju dedaru i ViP![]()
Ko zna, vidit ćemo, spominjale su se zdenke sa obje strane. Možda se u međuvremenu odustalo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Kakvo je tvoje misljenje u vezi ograde koja dijeli dedaru i RA tribinu? Bi li po tvom misljenju bilo bolje da su je stavili tacno gdje je stub od reflektora? Po sredini stuba da bude ograda tako da ne mozes sjesti direktno iza reflektora
Forzza Velez
Da, savršeno logično bi bilo da su stavili ogradu na mjestu gdje je stub, faktički bi anulirali nepregledna mjesta. Ne znam zašto su se odlučili za ovu varijantu.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Priča se da će se raditi i manje igralište sa travom Jack Herer koje će služiti za rekreaciju i regeneraciju. 

- OldFashioned
- Kontakt:
Mostar je, znači priča se.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
GlavuZaTravuSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑21 apr 2021, 12:55Priča se da će se raditi i manje igralište sa travom Jack Herer koje će služiti za rekreaciju i regeneraciju.![]()
Stadion ima 9k+,i trenutno ne može primiti jedanaest ili dvanaest hiljada ali bi moglo kada bi se izgradile još 2 tribine kao zdenka ali to nece iz poznatih razloga,lp.SanaBosna je napisao/la: ↑05 apr 2021, 01:55nisam baš neki majstor što se photoshop tiče ali zamislite ovakav stadionneznam da li iko zna koji je trenutan kapacitet stadiona? kad bi imali negdje blizu 10,000+ bilo bi fino vidjeti reprezentacija da odigra koju utakmicu, ali što se stadion tiče meni je najljepši u državi, boje su extra.
![]()
Dovoljno je 8000 za kategoriju 4 ili kako se zove, a nama je dosta 8-10k. U prvenstvu necemo stadion napuniti osim velike utakmice a za europu je malo al nek dobro naplate karte osim RA tribinuMujkic je napisao/la: ↑22 apr 2021, 16:37Stadion ima 9k+,i trenutno ne može primiti jedanaest ili dvanaest hiljada ali bi moglo kada bi se izgradile još 2 tribine kao zdenka ali to nece iz poznatih razloga,lp.SanaBosna je napisao/la: ↑05 apr 2021, 01:55nisam baš neki majstor što se photoshop tiče ali zamislite ovakav stadionneznam da li iko zna koji je trenutan kapacitet stadiona? kad bi imali negdje blizu 10,000+ bilo bi fino vidjeti reprezentacija da odigra koju utakmicu, ali što se stadion tiče meni je najljepši u državi, boje su extra.
![]()
-
- Kontakt:
Narucene su za zdenku.
-
- Kontakt:
Postavili su 38 stolica to se vidi na slici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.