zaboravili ste sedorfameskalin je napisao/la:rossoner je napisao/la:Mislim,uzaludno je to potencirati na ovome forumu, volio bih da mogu u lice reći Allegriju neke stvari, ali eto - forum je:
Bonera nije nikad bio dobar igrač i neće nikad ni naučiti, kao što Osim kaže. Ne mogu da vjerujem da ga forsiraju skoro svaku tekmu. Pa kriv je 100 % za nekoliko golova ove sezone, s tim da ni za ostale golove nije neosumnječeni. Dalje: forsiraju Italijane i ja to razumijem, ali zar nema boljeg igrača od Abate-a??? Pa protiv Rome me toliko iznervirao da to nije normalno. Pravio je grešaka mnogo, (gol je njegov - mogao je izbiti loptu) ne samo na toj utakmici, slično je i u Ligi prvaka kao i u nekim prvenstvenim utakmicama. Znači za mene Bonera i Abate bi mogli tražiti svoju priliku jedinu u nekim "nevažnim" utakmicama i to sa klupe. Znam da imamo povrijeđenih igrača, ali ne mislim da opet treba toliko forsirati ove levate. Godinama me nerviraju Bonera i Ambrosini donekle (još kapiten, molim vas!!!),a evo odnedavno i Abate. Što se tiče ostalih igrača sve ste napisali, mogu reći da se slažem s vama. Samo da Ibru posluži forma, Cassano nam je pojačanje, tu nema dileme (2 nastupa - 3 asistencije), Pato se vraća, Tiago Silva se vratio - odličan! Idemo dalje... FORZA ROSSONERE!
sta reci tek onda na Anttoninija
koja katastrofa od igraca..