OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: OKK Spars
ma Kadija je ovdje najveci problem, prvu utakmicu energetski te protivnik potopi odigras ocajno, dobijes drugu sansu samo Bog zna kako i u drugoj utakmici nista ne mjenjas, ova Kadijina kosarka igrala se 80-tih vise sa nekim kratkim akcijama sa puno blokova, toga vise nema on je kosarkaski mrtav trener
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kamenjas se stegao kad je najbitnije unisti ga ovaj Mccoy
Opet silovanje na skoku. Mora tako kad ti cetvorka bez odraza (Memic) igra peticu, trojka bez odraza (Orelik) igra cetvorku i trojica spoljnjih bez visine i fizikalija (Hasandic, Klavzar i Zahiragic).
Šta li oni uopšte misle. Split koji se često muči i da prevede loptu u ABA ligu, sa Ukićem koji je generacija Kenana Bajramovića i Babićem koji nije ni 40% Babića iz Cedevite, riješio bi utakmicu protiv Sparsa do 25. minute.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 21 apr 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
nikad od Sparsa neće biti ozbiljne ekipe, uvijek nešto fali.......
Ne moraju ni da misle jer nece biti u prilici da razmisljaju o takvim utakmicama.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Hej cirkusa, Allahu... Lik bukvalno ima jednog centra u ekipi, a sve mu zavisi od Kamenjasa i Gegica, koji ako ga ne ide, slobodno mozes racunati na 20% suta.
Pregazio je Zlatibor Spars u skoku i reketu, pregazio! 
majke mi ovo smiješno gledati
Zahiragic jedini igra i vise nego sto se od njega ocekuje. Svi ostali su uzasni.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bukvalno kao sto malo prije neko rece malo kvalitetnija ekipa tipa Split bi vec rijesila utakmicu sa +25, sad kad ude opet crnac onaj bice pisanje
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ono kad te Zahiragic drzi u zivotu 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bravo za Buzu mislim da je sad moj brat Ghuraba najvise sretan, moze se ovo ljudi lako okrenuti samo malo vise energije i kreativnosti u napadu
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Buza i Klavžar nisu mogli odabrati bolju utakmicu da jednom u sezoni budu od koristi na terenu. Više su uradili od Gegića, kojem i ne odgovaraju Zahiragić i Hasandić, on bi da trči a njih dvojica od svake šanse za tranziciju naprave pozicioni napad.
bez vanjskog suta danas ne mozes igrat kosarku sa ambicijama. i ovo sto je upadalo u prvom zahiragi i slovencu, u drugom nece. buza i orelik se ne mogu spustiti u stav jer su prakticno poluinvalidi. memic nije kosarkas. valjao bi energicni durmo ovoj anemicnoj ekipi (kameni kao da posti. a ni gege nigdje na skoku ove dvije utakmice) mada je i on kamenjar poput vrabca...ovu ekipu je prelako branit. sve i da prodju danas ovo im je maksimum. kameni ce morati ovo ljeto da doda neki sut ili floater, ovo nije dovoljno za ozbiljniji nivo, bez playa koji te spaja s obrucem.
Ma nisam uopste. Ne postoji na skoku, iako ima dobru visinu za svoju poziciju, a na preuzimanjima se gubi kao da nikad kosarku nije igrao. Ja sam ocekivao da ce njega trener malo istrpiti i vidjeti koliki mu je domet, a ovaj Kadija ga je drzao na kraju klupe sve vrijeme i od njega se sad nista ne moze ocekivati.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 apr 2021, 16:40bravo za Buzu mislim da je sad moj brat Ghuraba najvise sretan, moze se ovo ljudi lako okrenuti samo malo vise energije i kreativnosti u napadu
Glupo zvuci, ali oni se ovdje mogu iscupati samo ako Hasandica i Orelika krene sut s distance. Ja iskreno ne vidim nacina kako ce drugacije nabiti 6+ razlike u drugom dijelu.
Kako ova dvojica na Areni komentarisu bez imalo pristrasnosti.
Odlicne komentatore imaju.
Odlicne komentatore imaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.