Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Strasan avatar unicaUnica_Liverpool_ je napisao/la:New avatar
- fahrenheit
- Kontakt:
ma ne budi picajzla.. na engleskom je bez kvake,na bosanskom sa kvakom i to je to,obzirom da igra tamo oni i da navijaci ionako imaju problema sa njegovim izgovaranjem,ne treba ih dodatno zbunjivatifahrenheit je napisao/la:steta sto je DZEKO na dresu a ne DŽEKO
-Sto se tice navijaca u Mancesteru,jasno je da City ima mnogo vecu armiju simpatizera od Uniteda u cijelom Mancesteru i u okolini,to sam bas maloprije provjerio! dok u citavoj Engleskoj City ima 10 puta vise navijaca od Uniteda..druga je stvar sto je United mnogo uspjesniji kroz historiju,ali...sa Dzekom se i to mjenja!.. United ima vise navijaca van Engleske,i tu vise nema diskusije!
34'' Chest
Imal neka tabela ili nesto gdje se moze pogledat velicina ..
Srce bi mi bilo ko Dzamija
Ovo sam napisao prije četiri dana, a danas se i Džeko složio sa mojom konstatacijom da City ima više navijača u gradu od Uniteda.brazzo je napisao/la:ne znam na osnovu čega se zaključuje da City ima više navijača od Uniteda u samom Manchesteru i to piše ''u gradu''Analitico je napisao/la:Gluposti...Kada igra Juve na domacem terenu kao da je neka predstava. Bude 5000 ljudi max...Vise bude kod nas u regionalnoj ligi nego na utakmicama Juventusa..avlami97 je napisao/la:Što se navijača tiče zna se pouzdano da Juventus ima daleko najviše navijača u Italiji, ali da FC Torino ima više navijača u Torinu od Juvea. Isti podatak se odnosi i na Minhen 1860 i Bajern, Minhen 1860 ima više navijača u samom gradu od Bajerna. Čak i najjači derbi Minhena je sa Augsburgom, a ne sa Bajernom. Everton ima više navijača u Liverpulu, ali je zato Liverpul bolji u GB. Takvih primjera ima širom Evrope i Svijeta. City u samom gradu ima više navijača od Uniteda, kao i u samoj Engleskoj, dok je United neprikosnoven na svjetskoj navijačkoj sceni.Pa grad Manchester nije k'o Baščaršija pa eto u njoj ima najviše navijača Citya
teško je govoriti i tvrditi bilo šta, dok se ne svako ne uvjeri sam ali pošto vjerovatno niko od nas neće vidjeti Manchester i Englesku nemamo šta nagađati.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma samo uzvratiti osmijehom.Trasimaco je napisao/la:Cuj ovog genija, duplo vise navijaca Citya ima u Manchesteru.![]()
Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.
Ne znam koja je logika da ima vise navijaca Citya nego Uniteda ?!
Veci broj ljudi zivi u zabludi stotine godina !?
Evo jos jednom postavljam pitanje:B0SANAC je napisao/la:Mozeli mi neko poslati link, gdje su ove velicine dresove. Ne kontam ove engleske npr:
34'' Chest
Pls za odgovor
Kad sam gledao jednom derbi komentator je rekao da City ima vise navijaca od Uniteda...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo uzvratiti osmijehom.Trasimaco je napisao/la:Cuj ovog genija, duplo vise navijaca Citya ima u Manchesteru.![]()
Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.![]()
- el-fighter
- Kontakt:
ajd i new nick i bit ce sve u reduUnica_Liverpool_ je napisao/la:New avatar
Šalim se naravno. Svaki vid podrške Džeki je dobar......
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- King Kenny
- Kontakt:
YNWA!

- zlaya_tm87
- Kontakt:
B0SANAC je napisao/la:Evo jos jednom postavljam pitanje:B0SANAC je napisao/la:Mozeli mi neko poslati link, gdje su ove velicine dresove. Ne kontam ove engleske npr:
34'' Chest
Pls za odgovor

fino metar u ruke, izmjeri si prsa i u tabeli nadji odgovaracuju velicinu
Pa onda mora da je istina. Je li enciklopedija Velid Spaho to izjavio?Bosnier je napisao/la:Kad sam gledao jednom derbi komentator je rekao da City ima vise navijaca od Uniteda...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo uzvratiti osmijehom.Trasimaco je napisao/la:Cuj ovog genija, duplo vise navijaca Citya ima u Manchesteru.![]()
Isti ovaj mit guraju navijaci Evertona kad je grad Liverpool u pitanju.![]()
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bosnier je napisao/la:Kad sam gledao jednom derbi komentator je rekao da City ima vise navijaca od Uniteda...
Btw Dzeku su stavili i na Fantasy Premier League. Skup upm.
- Megamon
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AmorVincitOmnia, Atlanta, Beduin, CHR, Daduli, darker10, dena24, DzaniMehmet, Edincapitano, Fudo, Futbol, General505, Google Adsense [Bot], Halix131, HariTz, hurem, husrefbeg, inzomni, klasik, Kljukusar, Konzerva, LondonBlues, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, MostarNeretva, napapijri1987, rimljanin90, RobijasiZenica1988, rossonero85, rukometubih23, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, ugursuz, Venom, Wolffire i 272 gosta.