Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

seha
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la seha » 11 jan 2011, 16:59

B.I.N.G.O.

There is a lad called Edin
Plays football down our way
He comes from Sarajevo
And Dzeko is his name

D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.
D.Z.E.K.O.

And Dzeko is his name
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 21:44

---------------------Hart-----------------------------
-Richards---K.Toure---Lescott----Kolarov--------
------------Y.Toure-----De Jong-------------------
------------------Silva----------------------------
--Tevez----------------------Balloteli--------
----------------Dzeko----------------------

8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jan 2011, 21:51

[quote="EdinTM87"]---------------------Hart-----------------------------
-Richards---K.Toure---Kompany----Kolarov--------
---------------------Y.Toure------------------------
-Milner/A.Johnson------------Silva----------

Ja mislim da ce prije vako biti valjda ;)
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 11 jan 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 21:56

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:---------------------Hart-----------------------------

8-)
Tesko da ce igrati bez sa tri napadaca, a bez dva destruktivca, jednom je Mancini rekao da De Jong i Barry moraju igrati, sad ce neko morat ispast, a Company ili Lescott svejedno :mrgreen:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jan 2011, 21:58

EdinTM87 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:---------------------Hart-----------------------------

8-)
Tesko da ce igrati bez sa tri napadaca, a bez dva destruktivca, jednom je Mancini rekao da De Jong i Barry moraju igrati, sad ce neko morat ispast, a Company ili Lescott svejedno :mrgreen:
Ma znam da ce biti na slatik dilemama
----yaya----de jong/barry--
------silva------
Al pogledaj sad klupu
Milner,A.Johnson,barry/de jong
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 22:01

Jbg :mrgreen: Ko im je kriv kad kupuju k'o ludi, mogli bi koga Zelji poslat :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jan 2011, 22:02

Steta je sto neki igraci moraju ostati na klupi a da nisu nimalo losiji od onih koji ce imati priliku da igraju.
Ali, bilo kako bilo, nama je najbitnije da nas Dzekson ima zagarantovano mjesto. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jan 2011, 22:08

EdinTM87 je napisao/la:Jbg :mrgreen: Ko im je kriv kad kupuju k'o ludi, mogli bi koga Zelji poslat :D
mozda krene i sa 4-4-2
-----------------------hart---------
Richards-----Kompany-------Toure------Kolarov
Barry-------Yaya-----De Jong---------silva---
---------Tevez-----------Dzeko
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 22:11

Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice :D

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 11 jan 2011, 22:12

EdinTM87 je napisao/la:Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice :D
Pa da im Amar Osim nabije malo kondicije.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 jan 2011, 22:16

EdinTM87 je napisao/la:Posalju Zelji 2-3 prosjecna igraca, oni im daju plate, a ja njima saljem dobre ribe svake sedmice :D
Pa da im Amar Osim nabije malo kondicije.
Upravo to, hem ce igrat, hem ce napredovat :mrgreen: Vako ne mogu na teren pored Big Eda i ostalih junaka.. :D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 11 jan 2011, 23:20

Kako Džeko podbada gradske rivale... :D :) ;) 8-) :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2011, 00:25

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kako Džeko podbada gradske rivale... :D :) ;) 8-) :mrgreen:
Mislim da nije bio svjestan koliku će frku dići njegova bezazlena izjava :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jan 2011, 01:00

Mancini je rekao da će igrati 4-4-2, vi ovdje redate neke 4-3-3 formacije...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 jan 2011, 01:08

Nemate vi izgleda pojma ko je Roberto Mancini! Pa taj na jedvite jade i protiv najslabijih ekipa lige odigra sa dva napadaca, a vi vidim pravite neke formacije sa tri napadaca, haha. Pa to je trener koji je cuvao 2:2 protiv Leicester-a :lol: tako sto je izbacio napadaca, a ubacio beka.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 jan 2011, 01:13

Evo kako izgleda stadion Mancester C.

Predobro nema sta!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 12 jan 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jan 2011, 01:14

Koliko prima ovaj stadion ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 jan 2011, 01:15

48 000!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 jan 2011, 03:14

Iako u Engleskoj sipmatišem Arsenal, radi Edina Džeke ću simpatisati i City :mrgreen: Šta da radim, donijeli su Želji pare, i to dobre, naš igrač je napokon napravio dobar transfer, nakon dugo vremena. Ovo je sigurno transfer koji se može svrstati u top 5 transfera BiH igrača nakon rata.
City nije bezvezni klub, ima solidne igrače, bori se za plasman u LŠ u najjačoj ligi svijeta. Respekt. Long live City :mrgreen:
Imaću problem kada budu igrali Arsenal i City :mrgreen: Ne znam za koga ću navijati :mrgreen:

Što se tiče igrač i plaćanja, da vidimo

Robinho / Real Madrid / 32.5 milijuna - mali umišljeni štakorčić. Bunio se u Realu, isto je napravio u Sitiju. Očito loš za atmosferu u svlačionici. Previše, previše i previše. Vrlo loša procjena i kupovina.

Wayne Bridge / Chelsea / 10 milijuna -Po meni, dobra kupovina, 10 m nije neka cifra da se hvataš za glavu. Bridž je dobar lijevi bek ali sklon povredama. Možda milion dva previše, al eto, naftaši :mrgreen:

Craig Bellamy / West Ham / 14 milijuna- :lol: Da mi je znati koja budala je platila Belamija 14 miliona :lol: **** neka droga :lol:

Shay Given / Newcastle / 7 milijuna- Odličan golman, prije kupovine je bio jedan od najboljih u ligi. Bio je donedavno kada je Hart podivljao. Vrijedi tih para, po meni.

Nigel de Jong / Hamburg / 17 milijuna - Destruktivac, dobar igrač al brate previše.

Garteh Barry / Aston Villa / 12 milijuna- Beri je bio beton u Vili, dobar i u Sitiju. Po meni, vrijedi para.

Roque Santa Cruz / Blackburn / 16 milijuna- :lol: Iste droga kao u slučaju Belami :mrgreen:

Carlos Tevez / Manchester United / 25 milijuna - Tevez je odličan igrač sa velikim egom. Tako barem pričaju po engleskim forumima :mrgreen: Izgleda ko zadnji glupson. Čovjek nije naučio da sastavi dvije normalne rečenice a toliko već igra na ostrvu :mrgreen: Također se čini i da je plaćenik. Dobar igrač, sve stoji al ne volim igrače koji hladno pređu u rivalski klub. Ako ne misli ići iz Sitija, onda je u redu transfer. Ako misli, ne vrijedi :mrgreen:

Emmanuel Adebayor / Arsenal / 25 milijuna- :lol: Problematični egotriper. 0 bodova transfer.

Kolo Toure / Arsenal / 15 milijuna - ****. Najbolja odbrana lige. Ima tu i do postavke igre. Al aje dobar igrač. Vrijedi pare.

Joleon Lescott / Everton / 22 milijuna- U Evertonu zvijer, ovdje uglavnom na klupi. Blago rečeno previše para za igrača koji grije klupu.

Sylvinho / Barcelona / slobodan igrač :lol: Al eto, džaba su ga doveli :mrgreen:

Adam Johnson / Middlesbrough / 7 milijuna - Najbolja kupovina Sitija ako gledamo odnos cijene i kvaliteta. Odličan igrač za relativno malo para.

Yaya Toure / Barcelona / 24 milijuna - Zadnji vezni igrači su bitni, Yayu više cijenim od De Jonga, po meni, iako je masno plaćen, ima 27 godina, može još dugo igrati, u najboljim je godinama, vrijedi para.

David Silva / Valencia / 26 milijuna - Jedan od rijetkih igrača Sitija koji zna lopte :mrgreen: Ipak, trneutno su drugi a prošle sezone su bili 5; Razlika je evidentna. Fantazisti su skupi igrači. Vrijedi.

Jerome Boateng / Hamburg / 10.5 milijuna - Malo je skup za igrača koj sjedi na klupi, odnosno koji nije standardan. Par miliona previše.

Mario Balotelli
/ Inter / 24 milijuna - U suštini mrzim ove buntovnike. Debilu, fudbal ti je posao a trener šef. Tvoje je da igraš a ne da se kofrčiš. Iznervirao me kod Murinja, nervira me i dalje. Može biti strašan igrač al tupav. Čini se da je loš za svlačionicu. Ne vrijedi, po meni.

James Milner / Aston Villa / 26 milijuna- Jah. Opet su pretjerali. Odličan u Vili al 26 miliona, **** sad.

Edin Džeko / Wolfsburg / 27 milijuna - Nadam se da će vrijediti svaki novčić :mrgreen: Momak sa osmijehom i pametnim nastupom na početku. Navijači Sitija već drkaju na njega, njegove izjave, pomno motre na svaki njegov korak. Pametno ih je "kupio" i zaradio kredit u smislu da mu sigurno neće **** majku ako odigra lošije u prvih par utakmica. Nije doživljen kao plaćenik i to je odlično za njega. Manćini ga hvali, Edin nije tupan, mislim da će on to fino iskoristiti i odvesti Siti do titule :mrgreen:
Ipak navija za Džeku kontra Arsenala, šta da radim, Željine gore list. To je jače od mene :mrgreen:

Kolarov/Lazio/ 22.7 milijuna - dobar bek, odličan u Laciju, dobar centaršut al puno brate, baš puno.

U suštini, neke igrače su baš pretplatili. Opet, na početku, skoro pa niko nije htio da dođe u Siti. Sad su već počeli da dovode ekstra igrače tipa Silve, Džeke. Trebaju da se riješe ovih problematičnih wonna be buntovnika tipa Adebajora, Balotelija i egotripera ako ih ima u ekipi, a sigurno ih ima i to je to. Vidjećemo kako će se Manćini snaći u svemu tome.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 jan 2011, 17:09

Muštuluk ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Džeko potpis'o za City :o

http://www.mcfc.co.uk/news/team-news/20 ... s-for-city

:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.