Petak u 17h.
Svrakino, samo pobjednik direktno ulazi, a finalista razigrava s pretposljednjom ekipom iz aba1 lige.
Aferim za brata Zabita!
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Je li se igra dvomeč opet?
Hvala
morao sam ga zainteresovati
Zabit je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:03morao sam ga zainteresovatiOvaj DraftExpress je toliko jak u zadnjim godinama, da su samo svojim pisanjem i stavljanjem u mock draftove znali pogurati takve letve u prvu rundu da je to smijesno. Dosta NBA ekipa njima placa za skautiranje, oni su kao neka konsultanska agencija pogotovo za internacionalne prospekte
U poruci jellumani je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:15Zabit je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:03morao sam ga zainteresovatiOvaj DraftExpress je toliko jak u zadnjim godinama, da su samo svojim pisanjem i stavljanjem u mock draftove znali pogurati takve letve u prvu rundu da je to smijesno. Dosta NBA ekipa njima placa za skautiranje, oni su kao neka konsultanska agencija pogotovo za internacionalne prospekte
A U sta napisa a osta ziv![]()
Druze,Nurkic je sa 20 godina vec imao solidne brojke U NBA...A Pekovic sa 21,22 bio igracina...Zabit je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:15U poruci jellumani je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:15Zabit je napisao/la: ↑22 apr 2021, 03:03
morao sam ga zainteresovatiOvaj DraftExpress je toliko jak u zadnjim godinama, da su samo svojim pisanjem i stavljanjem u mock draftove znali pogurati takve letve u prvu rundu da je to smijesno. Dosta NBA ekipa njima placa za skautiranje, oni su kao neka konsultanska agencija pogotovo za internacionalne prospekte
A U sta napisa a osta ziv![]()
![]()
Tako se to valjda radi druze, odoh polagati za agenta
Nema, ali ima veze sa Megom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.