Tesko da ce ga pomjerati, ali postoji vec opcija da se pravi jos jedan pomocni sa pravom travom, vuce se prica vec jedno vrijemeHantraga je napisao/la: ↑21 apr 2021, 03:17Ima smisla ta ideja sa klupamaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:36Sto se tice klupa za rezervne, meni se cini da su rekli da nece kupovati nove jer planiraju da budu u sklopu nove tribine sto ce se praviti ali nisam 100% siguran.Hantraga je napisao/la: ↑20 apr 2021, 00:31Vala bi na ovom stadionu u Vrapčićima nova travnata podloga legla ko kec na desetkuUz to, ne bi bilo loše da ulože u zamjenu klupa za rezervne igrače i službena lica. To i ne košta previše, a ostat će i za kasnije i ipak će stvoriti malo ljepši dojam što se tiče stadiona.
I ovaj pomoćmni će kad tad da leti![]()
A za novi pomocni se cujemo na ljeto nekad![]()
Ali kako mi se čini da će ušminkati sve, pa tek onda raditi glavnu, nadao sam se da će i tako neke stvari srediti, jer eno koliko Grbavica izgleda ljepše samo zbog tih nekih detalja i sitnica.
Eh sad, to za pomoćni znači da će pomicati ovaj?Odlično, ne zbog terena, nego zbog prilaza novoj RA tribini, jer se na stadionu u Vrapčićima mora riješiti ta infrastruktura oko samog stadiona, kad-tad. Ona kuća iza natkrivene tribine mi je baš iritantna, a nemoguće je skloniti.Nekako je sve s magistrale odmah, a nema nekog većeg trga, prostora okolo.
I kakvo je stanje na stadionu sa unutrašnjim prostorijama? Kakvi su wc, koliko toga ima, ostalo?Znam samo da su svlačionice male, ali nove
![]()
A sto se tice WC-a na stadionu, postavio je neko slike na ovoj temi a bio je i video na YT, sve tip top, nalazi se ispod centralne tribine