Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A valja Vico ipak. Na stranu to ko mu je ujak, mislim da ce svi imati koristi od njega. I koliko ga god pljuvali, i nas zbog njega, morate se pomiriti sa cinjenicom da covjek radi bolji posao od prethodnika, a mjesec dana je tek tu. Nije da sam neki fan Vice, sta vise.. Samo komentarisem jer i nas pljujete zbog njega. Drugi par opanaka je taj sto je i nasih 5 minuta doslo u ovoj ligi gdje smo godinama potkradani, ispadali u drugu ligu, jer su se ostali rezultati " desili tako" i svasta nesto jos..
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma obecao je zato sto se 2022 odrzava Evropsko prvenstvo za zene u BiH, tako da se moraju odraditi tereni, zato UEFA i potencira tolikovlakanje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 21:47Za dva mandata! Golemo![]()
Lazna obecanja se po pravilu daju na isteku mandata, tj pred izbore. Vico ovo radi nakon sto je izabran, i ako planira da odradi jos jedan mandat, najbolje da ce se zaje8avat' da nista ne uradi od obecanog.
A sad citam, najavio za sledecu godinu kosevo i velez da ce dobiti nove terene.
Napraviti teren ne znaci nista ako se ne bude odrzavalo kako treba a odrzavanje je skupo.
Za nadat se da neće raditi hibridne terene nego kao u Zenici jer je to jeftinije za odrzavati a i dalje je dobar teren.
Al opcenito osim Širokog, mislim od nedavno i Zrinjskog, nisam siguran da ijedan drugi klub ima profesionalnu kosilicu. Ne mislim na one male rotacijske nego bas prifi sa nozevima naprijed i nazad. Ne racunam Albu.
Tako da ce tu bit problema sa odrzavanjem 100%
Za nadat se da neće raditi hibridne terene nego kao u Zenici jer je to jeftinije za odrzavati a i dalje je dobar teren.
Al opcenito osim Širokog, mislim od nedavno i Zrinjskog, nisam siguran da ijedan drugi klub ima profesionalnu kosilicu. Ne mislim na one male rotacijske nego bas prifi sa nozevima naprijed i nazad. Ne racunam Albu.
It's better when it's live
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda dinarafeniksptica je napisao/la: ↑22 apr 2021, 21:57Ne treba zaboravit da je proslo Savez spuco u zgradu 100 miliona a sastanek u hotelu odrzavo..
Vico realno nema veze o fudbalu, nek tu zaposli 2 bivsa reprenzetativca i da se oni o tome brinu. A on nek radi ove stvari, ocigledno zna navuc lovu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Je li se zna cifra koja se placa Albi na mjesecnom nivou?hlive je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:53Napraviti teren ne znaci nista ako se ne bude odrzavalo kako treba a odrzavanje je skupo.
Također da li ce se sa hibridom raditi i grijači na terenima, nisam vidio da se to spominjalo?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kakve to veze ima? U kojim gradovima se igra to prvenstvo?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:51Ma obecao je zato sto se 2022 odrzava Evropsko prvenstvo za zene u BiH, tako da se moraju odraditi tereni, zato UEFA i potencira tolikovlakanje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 21:47Za dva mandata! Golemo![]()
Lazna obecanja se po pravilu daju na isteku mandata, tj pred izbore. Vico ovo radi nakon sto je izabran, i ako planira da odradi jos jedan mandat, najbolje da ce se zaje8avat' da nista ne uradi od obecanog.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakvih 12 terena, pa bolan 7 klubova od tih 12 bi se ugasili zbog plaćanja računa za struju nakon korištenja grijača.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Hoce li se skracivati pauza izmedju dvije polusezone kad se naprave tereni? Obzirom da ce ih vecina biti funkcionalna i u zimskom periodu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
realno terene u Hercegovini je trebalo zadnje raditi, ako nam je cilj neki boljitak
ne jer ne treba nego jer su realno najveci dio godine u dobrom stanju , sto zbog klime, sto jer su neki travnjaci poput BB i sad vrlo kvalitetni i dobro se odrzavaju...ali eto sve mora na nacionalnom kod nas
Tusanj se podrazumijeva jer je najgori, a igraju 2 kluba. Umjesto BB ja bih radio Kosevo jer isto sve su prilike da ce opet dva kluba igrati i tu jer Olimpik vjerovatno ostaje. Neka i BL, ali natjerati Prijedor da igra u BL slijedece sezone a ne na livadi
i tako bi 80% lige pokrio kvalitetnim terenima. a ovo sto ostane Mladost, Siroki , Zrinjski, Velez samo po sebi i nije katastrofalno tako da bi vec ogroman korak naprijed bio
ne jer ne treba nego jer su realno najveci dio godine u dobrom stanju , sto zbog klime, sto jer su neki travnjaci poput BB i sad vrlo kvalitetni i dobro se odrzavaju...ali eto sve mora na nacionalnom kod nas
Tusanj se podrazumijeva jer je najgori, a igraju 2 kluba. Umjesto BB ja bih radio Kosevo jer isto sve su prilike da ce opet dva kluba igrati i tu jer Olimpik vjerovatno ostaje. Neka i BL, ali natjerati Prijedor da igra u BL slijedece sezone a ne na livadi
i tako bi 80% lige pokrio kvalitetnim terenima. a ovo sto ostane Mladost, Siroki , Zrinjski, Velez samo po sebi i nije katastrofalno tako da bi vec ogroman korak naprijed bio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:

Ovo s terenima ako Vico sve odradi svaka cast. Treba nesto uloziti i PLBiH a ne samo u repku i savez
-
- Kontakt:
Polahko, tek je dosao. Svejedno je ko mu je Dodo(cak sta vise, moze i pozitivno ispasti). Nema ga se sta pljuvati, krenuo je fino sa poslom sto se tice terena, ali vidjet cemo kada ih uradi kako ce izgledati i koliko kostati(mada mene nije briga koliko ce kostati jer savez finansira) i kako ce izgledati ti tereni. Nece vas niko pljuvati, samo neka sve zastiti od krađa kao i vas tj neka ove sudije "lahko-potkupljive" i ove sta ne znaju malo skloni u stranu i sve ce biti ok. Na greske u sudjenju niko ne moze uticati, one se desavaju, ali neka se ne desavaju samo kada igra 3-4 tima, ukljucujuci i moj i tvoj i Vici niko nece smjeti nista reci.Lesh87 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:45A valja Vico ipak. Na stranu to ko mu je ujak, mislim da ce svi imati koristi od njega. I koliko ga god pljuvali, i nas zbog njega, morate se pomiriti sa cinjenicom da covjek radi bolji posao od prethodnika, a mjesec dana je tek tu. Nije da sam neki fan Vice, sta vise.. Samo komentarisem jer i nas pljujete zbog njega. Drugi par opanaka je taj sto je i nasih 5 minuta doslo u ovoj ligi gdje smo godinama potkradani, ispadali u drugu ligu, jer su se ostali rezultati " desili tako" i svasta nesto jos..
U Hercegovini radi klime nisu potrebni grijaci, u Tz da. Al to poskupljuje cijeli pričuhordasDoboj je napisao/la: ↑22 apr 2021, 23:37Je li se zna cifra koja se placa Albi na mjesecnom nivou?hlive je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:53Napraviti teren ne znaci nista ako se ne bude odrzavalo kako treba a odrzavanje je skupo.
Također da li ce se sa hibridom raditi i grijači na terenima, nisam vidio da se to spominjalo?
Kao što rekoh nadam se da neće hibride radit jer koliko znam takvi tereni zahtjevaju i posebnu mašineriju što je za naše klubove nemoguća misija. Gledao sam recimo sta Rijeka ima to je čitav tim od agronoma do ostalih 3-4 covjeka koji samo o terenu brinu. Masinerija za aerifikaciju, sijanje, analiza trave itd itd
Kao što rekoh to održavanje će biti problem jer klubovi nemaju ni kosilice prave. Niti odrzavaju i danas terene kako spada. A oce li projekt ukljucivat Albu za odrzavanje to neznam. Sumnjam jer je ogromna lova u pitanju vjerojatno. Vidit cemo na sta ce ispast
It's better when it's live
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ima, dobili smo organizaciju za to, moraš na nečemu igrati.Lesh87 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 23:38Kakve to veze ima? U kojim gradovima se igra to prvenstvo?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:51Ma obecao je zato sto se 2022 odrzava Evropsko prvenstvo za zene u BiH, tako da se moraju odraditi tereni, zato UEFA i potencira tolikovlakanje je napisao/la: ↑22 apr 2021, 21:47
Za dva mandata! Golemo![]()
Sarajevo, Istočno Sarajevo, Banja Luka i Mostar ako se ne varam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jesmol' počeli kmečat na suđenje pred Krupu, da se pridružim ?
Isprosit ce se jedna kosilica na Crvenoj noci, bez brige.hlive je napisao/la: ↑22 apr 2021, 22:53Napraviti teren ne znaci nista ako se ne bude odrzavalo kako treba a odrzavanje je skupo.
-
- Kontakt:
Gluperde sa aarene ne prenose Zrinjski-Sarajevo, joj što ću.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.