17
OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Poeni, skokovi i asistencije petorke Sparsa protiv Zlatibora:
Kamenjaš - 40, 21, 10
Orelik - 30, 8, 7
Gegić - 22, 6, 3
Hasandić - 17, 2, 8
Zahiragić - 25, 8, 18
Kamenjaš - 40, 21, 10
Orelik - 30, 8, 7
Gegić - 22, 6, 3
Hasandić - 17, 2, 8
Zahiragić - 25, 8, 18
Pobjeda Sparsa i pobjeda Mladost Zemun i Sparsi u Aba 1 direktno ako se ne varam.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
jel stigao neko da uprati ovaj Studentski, zna li kako igraju, rezultatski im i ne ide bas dobro, Mladost je bas mnogo zayebana ekipa u ovom sistemu mogu svakoga dobiti
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- Trebinjac94
- Kontakt:
Gledao sam ja Studentski i mislim da Sparsi u eventualnom finalu ne bi imali šanse, e sad nisam gledao Mladost tako da ne znam koliko oni mogu, ali pošto su razbili MZT vjerovatno imaju određeni kvalitet. Studentski je sigurno individualno najbolja ekipa.
Blue Train
Studentski je najjaci tim bez premca, zatim Mladost koja moze razmontirati svakog ali moze izgubiti od svake ekipe, zatim Sparsi i i Podgorica. Sparsi i Podgorica dvije najgore ekipe u ovom polufinalu, obje ekipe su dosle do polufinala zbog dva igraca.
Studentski centar 8:55InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:13jel stigao neko da uprati ovaj Studentski, zna li kako igraju, rezultatski im i ne ide bas dobro, Mladost je bas mnogo zayebana ekipa u ovom sistemu mogu svakoga dobiti
Podgorica 46:30
Studentski je daleko najjaci ovdje... ekipa koja je kvaliteta ABA 1 lige... sto naravno ne znaci da ih se ne moze iznenaditi (istina na 2 utakmice je tesko iznenaditi ali nije nemoguce)... na početku su imali 2 odlicna amerikanca hagedorn i mcgee ali su onda doveli pa vjerojatno i najboljeg igraca u citavoj ligi Allena sto je u Zadru bio prvi strijelac ABA 1 lige... pored njih tu je i super iskusni centar barovic kojeg svi znaju jer je igrao u buducnosti (pa onda marko tejic sto je sa zvezdom igrao Euroligu)... a tu je i masa mladih igraca sto im je dala buducnost... uglavnom prekvalitetna ekipa za ovu ligu ali ne i nepobjediva...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:13jel stigao neko da uprati ovaj Studentski, zna li kako igraju, rezultatski im i ne ide bas dobro, Mladost je bas mnogo zayebana ekipa u ovom sistemu mogu svakoga dobiti
-
LaSicila1921
Sparsi sa ovakvim rosterom su napravili bum. Imaju oni kvalitet, fali jos jedan bek i pravi teski centar. Ne zaboravite da je Stud.Centar dobio Sparse samo pola kosa razlike ☺
Gledao sam ja Studentski u obje ove utakmica. Objektivno jesu najkvalitetniji, ali uz ozbiljan pristup jedna solidna ekipa ih moze dobiti na dvije utakmice. Sparsi bi mogli u jednoj, ali u dvije jako tesko (da ne kazem nemoguce). Za potpunu ravnopravnost im trebaju ova dva Amerikanca, koji nisu donijeli ono sto se od njih ocekivalo. Za tu jednu pobjedu im treba po 20 poena Gegica i Kamenjasa i 25 kombinovanih poena od Hasandica i Orelika, a svi znamo da su male sanse da se to desi. Osim toga, SC ima izuzetno nisku i eksplozivnu vanjsku liniju, a Sparsi nemaju igrace koji ih mogu zaustaviti. Ne racunajuci Gegica, Zahiragic je njihov najbolji defanzivac spolja - i to iskljucivo na racun borbenosti, jer on nema ni brzinu ni atletiku. Da im puknes zonu - onaj Amerikanac ce te zatrpati tricama, da pravis prekrsaje - svi pogadjaju slobodna bacanja.
Medjutim, Sparsi prvo trebaju doci do njih, a ova Podgorica nije uopste naivna ekipa. Strasno su borbeni i aktivni u odbrani. Trener ih je fenomenalno pripremio za Borac, osujetili su sve njihove adute i dobili objektivno jacu ekipu. Bojim se da ce isto uraditi i sa Sparsima. Ako prekinu vezu Zahiragic - Kamenjas i ako Gegic ostane na ovom nivou iz 1/4 finala, imat ce realne sanse da i njih izbace. Sparsi nemaju klupe, pogotovo na visokim pozicijama. Buza ne moze braniti cetvorku, Memic ne moze braniti peticu, a ni u napadu ne donose sigurne poene. Polutak bi i mogao donijeti 10-ak korektnih minuta, ali ne znam zbog cega ga nema s ekipom vec vise od mjesec dana. Klavzar i Ilic su rezerve na niskim pozicijama, a ni oni nemaju sigurne poene u rukama. Doduse, i Podgorica ima relativno kratak roster, tako da i od njih mozemo ocekivati odsustvo pribranosti u zavrsnim trenucima meca.
Medjutim, Sparsi prvo trebaju doci do njih, a ova Podgorica nije uopste naivna ekipa. Strasno su borbeni i aktivni u odbrani. Trener ih je fenomenalno pripremio za Borac, osujetili su sve njihove adute i dobili objektivno jacu ekipu. Bojim se da ce isto uraditi i sa Sparsima. Ako prekinu vezu Zahiragic - Kamenjas i ako Gegic ostane na ovom nivou iz 1/4 finala, imat ce realne sanse da i njih izbace. Sparsi nemaju klupe, pogotovo na visokim pozicijama. Buza ne moze braniti cetvorku, Memic ne moze braniti peticu, a ni u napadu ne donose sigurne poene. Polutak bi i mogao donijeti 10-ak korektnih minuta, ali ne znam zbog cega ga nema s ekipom vec vise od mjesec dana. Klavzar i Ilic su rezerve na niskim pozicijama, a ni oni nemaju sigurne poene u rukama. Doduse, i Podgorica ima relativno kratak roster, tako da i od njih mozemo ocekivati odsustvo pribranosti u zavrsnim trenucima meca.
link link
Čekaj Jel to zbog maksimalnog broja timova iz jedne države u ABA ligi
ima li link neko???
možete li nekako podijeliti stream, imam usrani telemach
Odlican pocetak
tako je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.