FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje to pise za sponzora?
Ima li istine da su oni usrali mozzart i kutjevo?
-
- Kontakt:
Ispast ce ovo poslije Amara, Amar.
Sustina problema ekipe:
Izlapili: Stilic, Lendric, Stevanovic.
Ubudjali: Bekric, Kosoric.
Znaci ubaci u igru jednog od ovih sa 100% padas na 95% snage.
Sustina problema ekipe:
Izlapili: Stilic, Lendric, Stevanovic.
Ubudjali: Bekric, Kosoric.
Znaci ubaci u igru jednog od ovih sa 100% padas na 95% snage.
Sta se podrazumjeva pod dogovoreno. Dogovoreno bi trebalo da znaci da se ima potpisan ugovor za narednu sezonu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vrhovac je i trebao početi u BN da se nije povrijedio,ali ne na DMbraco je napisao/la: ↑22 apr 2021, 19:05https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... eza/45251/
Znači prvo poluvrijeme
----------Lendrić------------
--Mule----Bekrić----Gasal-
---------Meša--Bojo---------
Šeha--Aco---Miletić--Siniša
------------Muftić-----------
Drugo poluvrijeme
-----------Juričić------------
-Veseli----Štilić-----Hrelja
--------Čelik--Vrhovac-----
Mili----Ikić----Drina----Ante
-----------Bender--------------
Erić nije nikako branio![]()

Po trenerima,Zeko,Čeliković i Miličević naši najbolji igrači u BN.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Edin Cernica za predsjednika, Nedo Sijerčić za potpresjednika skupštine.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
nije suplja i Amar je isao ,jedino ako frajer ne rikne do ljeta jer je stariji
I ja koliko sam cuo da je to sve zavrseno a na ljeto ce se ozvaniciti saradnjaKANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:22nije suplja i Amar je isao ,jedino ako frajer ne rikne do ljeta jer je stariji
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Sutra nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar, Edin Cernica jedini kandidat za novog predsjednika
Nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar bit će održan sutra na stadionu Grbavica.
Sjednica Skupštine kluba s Grbavice je prekinuta u četvrtak na samom početku jer nije usvojen dnevni red.
Jedina tačka dnevnog reda trebala je biti prijedlog o izmjenama poslovnika, koje bi omogućile održavanje sjednica online u slučaju nastupanja vanrednih okolnosti kao što je slučaj aktuelne pandemije koronavirusa.
Predsjednik Skupštine FK Željezničar u ostavci Ermin Čengić je za sutra na stadionu Grbavica zakazao nastavak sjednice uz nadu da će njoj prisustvovati svi članovi ovog tijela s obzirom na to da postoje uslovi za ispunjavanje korona-protokola kada je riječ o sigurnosti učesnika.
Ukoliko bude kvoruma, očekuje se izbor novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine. Kako saznaje Klix.ba, jedini kandidat za predsjednika je Edin Cernica, a za potpredsjednika Nedim Sijerčić.
Nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar će početi sutra u 11 sati na stadionu Grbavica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je taj Nedo sto sam pricao I sto ih je VeteranSA hvalio da nema boljih ljudiLjoZee je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:34Sutra nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar, Edin Cernica jedini kandidat za novog predsjednika
Nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar bit će održan sutra na stadionu Grbavica.
Sjednica Skupštine kluba s Grbavice je prekinuta u četvrtak na samom početku jer nije usvojen dnevni red.
Jedina tačka dnevnog reda trebala je biti prijedlog o izmjenama poslovnika, koje bi omogućile održavanje sjednica online u slučaju nastupanja vanrednih okolnosti kao što je slučaj aktuelne pandemije koronavirusa.
Predsjednik Skupštine FK Željezničar u ostavci Ermin Čengić je za sutra na stadionu Grbavica zakazao nastavak sjednice uz nadu da će njoj prisustvovati svi članovi ovog tijela s obzirom na to da postoje uslovi za ispunjavanje korona-protokola kada je riječ o sigurnosti učesnika.
Ukoliko bude kvoruma, očekuje se izbor novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine. Kako saznaje Klix.ba, jedini kandidat za predsjednika je Edin Cernica, a za potpredsjednika Nedim Sijerčić.
Nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar će početi sutra u 11 sati na stadionu Grbavica.

-
- Kontakt:
Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala BoguKANA je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:37To je taj Nedo sto sam pricao I sto ih je VeteranSA hvalio da nema boljih ljudiLjoZee je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:34Sutra nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar, Edin Cernica jedini kandidat za novog predsjednika
Nastavak sjednice Skupštine FK Željezničar će početi sutra u 11 sati na stadionu Grbavica.![]()
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Jeste brate , da se ide u konsolidaciju kluba , da nema prodaje pomocnog , da se izvede na cistac ko je sve ostetio klub ( nije im to strano da prijave sve tr necasne radnje) ma ukratko da se udarama nogom u guzicu.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 14:44Kakve su im ideje? Nisam par dana ulazio pa da ne listam ako je neko pisao. Živo me zanima fakat jer po vašoj priči što sam upratio ta postava ljudi koja treba ući u klub je realna i korektna. Ako je tako fakat onda hvala Bogu