Kenan Kamenjaš

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Ethel
Kontakt:

Re: Kenan Kamenjaš

Post Postao/la Ethel » 29 mar 2021, 02:29

Drape je napisao/la:
29 mar 2021, 00:50
Nasao je, izbacio ga sa priprema reprezentacije :crazy:

Inace selektor svih mogucih omladinskih reprezentacija sa kojima je napravio stvarno nezapamcene rezultate jer ih se niko i ne sjeca koliko su dobri bili.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 02 apr 2021, 17:53

retromoos je napisao/la:
02 apr 2021, 16:11
https://ba.****/sport-klub/kosarka/zivotna-prica-kenana-kamenjasa-i-nba-snovi/

Ima dobra prica na N1 o Kamenom.
Kako ovakva prica, a pogotovo ovaj iskreni prilog, covjeku izmami osmijeh na lice. Keno aBd da te gledamo u NBA, sa zastavom na utakmici da te cekam :bih:

ovaj dušman gore u tweetu(ne mislim na Ivana naravno) što je pokušao da uništi samopouzdanja ovog momka, a tako i možda njegovu karijeru, mogu misliti kako mu je krivo gledati ovaj trenutni Kenanov uspijeh i uspon. :wave:

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 02 apr 2021, 18:30

Zabit je napisao/la:
02 apr 2021, 17:53
retromoos je napisao/la:

Kako ovakva prica, a pogotovo ovaj iskreni prilog, covjeku izmami osmijeh na lice. Keno aBd da te gledamo u NBA, sa zastavom na utakmici da te cekam :bih:

ovaj dušman gore u tweetu(ne mislim na Ivana naravno) što je pokušao da uništi samopouzdanja ovog momka, a tako i možda njegovu karijeru, mogu misliti kako mu je krivo gledati ovaj trenutni Kenanov uspijeh i uspon. :wave:
Kad se rodio, doktor rekao da mu odmah daju ruksak da ide u skolu koliki je bio :rol:

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 02 apr 2021, 19:11

retromoos je napisao/la:
02 apr 2021, 18:30
Zabit je napisao/la:
02 apr 2021, 17:53
retromoos je napisao/la:

Kad se rodio, doktor rekao da mu odmah daju ruksak da ide u skolu koliki je bio :rol:
Tek mu je nedavno ostatak tijela stigao glavu :mrgreen:

Tiktaktoe
Kontakt:

Post Postao/la Tiktaktoe » 02 apr 2021, 19:13

Pljuvali su ovog momka svi. Nudjen kk bosni, receno ne treba...
Vrabac kriminalac

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 23 apr 2021, 14:15

sjećam se Kenana kad je tek počeo igrati za prvi tim i bile su utakmice aba 2 lige. Gledao sam uzivo svaku utakmicu i čudio se otkud on u prvom timu, nije znao trčati, kretati se, smotano je djelovao.. kao da je zalutao tu. Drago mi je da sam pogriješio i Keno zasluzuje mnogo uspjeha. Danas pokidaj majstore i daj nam nadu za tu ABA ligu, zasluzujemo i mi iz Sarajeva da imamo klub za razvoj naše djece i da možemo gledati dobre utakmice!

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 23 apr 2021, 16:43

Ljudi, kakve su sanse Sparsa? Vidim kladara daje prednost Sarajlijama.

Mirza25
Kontakt:

Post Postao/la Mirza25 » 23 apr 2021, 16:57

Mislim da bi mogli Kenana gledati iduće sezone u ABA 1, bez obzira na Sparse.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 28 apr 2021, 12:49

sta mislite kakve su sanse da Kameni bude draftovan? gledam Oklahoma ima 55-i pick. mozda oni probaju. nista ih ne kosta obzirom koliko imaju pikova narednih godina. draftuju ga i ostave u evropi par godina da vide hoce li razviti sut za tri poena. mislim d abi kameni mogao uspjeti na racun svog motora, atlecizma koji mu omogucuje preuzimanja, efikasnosti, kosarkaskog IQ-u, odnosno zrelosti u igri... kao rezervni centar bi mogao proci u smallball kosarci. jos ako bi dodao sut izvana, onda je to skroz druga prica.... iskreno receno, prije bih njega imao u ekipi/reprezentaciji nego marka simonovica koji je lani biran kao 44i.

sad ce se bukvalcine zakacit na fakt da kameni igra drugi rang Aba lige, i da te brojke nisu upopredive sa Aba1 rangom, i da bi bio presedan da neko bude draftovan iz Dvabe . ali ljude koji draftuju vise zanima u sta se mozes razviti nego kakve su ti brojke i koju ligu igras.

ako bi pruzio dobre partije u ove dvije ili pet utakmica (ako se igrala treca sa Splitom), vjerovatno ce Misko, sa svojim vezama i ugledom, naci nacina da ga prezentuje u najboljem svijetlu. mada ja licno ne bih imao nista protiv evropske karijere...ali eto

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 28 apr 2021, 12:59

RoninX je napisao/la:
28 apr 2021, 12:49
sta mislite kakve su sanse da Kameni bude draftovan? gledam Oklahoma ima 55-i pick. mozda oni probaju. nista ih ne kosta obzirom koliko imaju pikova narednih godina. draftuju ga i ostave u evropi par godina da vide hoce li razviti sut za tri poena. mislim d abi kameni mogao uspjeti na racun svog motora, atlecizma koji mu omogucuje preuzimanja, efikasnosti, kosarkaskog IQ-u, odnosno zrelosti u igri... kao rezervni centar bi mogao proci u smallball kosarci. jos ako bi dodao sut izvana, onda je to skroz druga prica.... iskreno receno, prije bih njega imao u ekipi/reprezentaciji nego marka simonovica koji je lani biran kao 44i.

sad ce se bukvalcine zakacit na fakt da kameni igra drugi rang Aba lige, i da te brojke nisu upopredive sa Aba1 rangom, i da bi bio presedan da neko bude draftovan iz Dvabe . ali ljude koji draftuju vise zanima u sta se mozes razviti nego kakve su ti brojke i koju ligu igras.

ako bi pruzio dobre partije u ove dvije ili pet utakmica (ako se igrala treca sa Splitom), vjerovatno ce Misko, sa svojim vezama i ugledom, naci nacina da ga prezentuje u najboljem svijetlu. mada ja licno ne bih imao nista protiv evropske karijere...ali eto
neka ga u evropi! :stop:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 28 apr 2021, 23:42

ramke0203 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:59
RoninX je napisao/la:
sta mislite kakve su sanse da Kameni bude draftovan?
neka ga u evropi! :stop:
Neka ga u repci! :stop:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 04 maj 2021, 12:36

RoninX je napisao/la:

Plan je da se igra ABA dogodine, sa Sparsima ili bez njih pa 2022. draft :bih:

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 06 maj 2021, 16:07

neće Keno nikad vidjet NBA, sam na trici se okreće ne smije ni pogledat prema košu

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 06 maj 2021, 16:30

ramke0203 je napisao/la:
06 maj 2021, 16:07
neće Keno nikad vidjet NBA, sam na trici se okreće ne smije ni pogledat prema košu
To se zove čekanje pika :crazy:

Sve i da čovjek odigra katastrofalno, toliko je konzistentan da je sebi davno osigurao Partizan ili Megu :zviz:

Mirza25
Kontakt:

Post Postao/la Mirza25 » 06 maj 2021, 16:33

Evo komentator spominje da je zainteresovana Cedevita a i Bajern, između ostalih. Drago mi je zbog ovog momka jer djeluje skroman i ne folira se i želim mu uspjeh.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 07 maj 2021, 17:39

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.