FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pitanje sta ako ostanemo? ovako s borbom za opstanak konstantno ne ide da ga jbes.
nekako imam osjecaj da je nekima draze da se ne pravi neki pomak prema boljem, lakse odrzavat, manje zajebancije, love...
nekako imam osjecaj da je nekima draze da se ne pravi neki pomak prema boljem, lakse odrzavat, manje zajebancije, love...
- Probisvjet
- Kontakt:
Iduca godna donosi borbu za prvaka BiH i duplu. Sa deset najboljih igraca koje kupujemo iz PL kada nema prostora pesimizmu. Ja vjerujem sto je predsjednik obecao. Evo sav se najezim sta cemo raditi nedonoscadima na hibridnoj travi.Sariel1987 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 08:07pitanje sta ako ostanemo? ovako s borbom za opstanak konstantno ne ide da ga jbes.
Pokupovati sve sto ima dobro u FK Sarajevu, Zrinjskom, Sirokom, Borcu, TC, mozda nekoga iz Veleza i ne treba zaboraviti onoga iz Mladosti Hirosa. Tako cemo njih oslabiti, a mi dobiti na snazi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro si rekao, istu pricu pricaju tri godine ako ne i vise. Ma kakve tri godine, od ulaska iz cvajte. Al' nadam se da je iduca sezona prekretnica, a znamo i zasto. Predsjednik je sve objasnio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Sigurno da svaka utakmica puno znaci, vrijeme je da nesto urade na terenu a puno ne znaci ako sutra i pobijedimo jer do kraja ima jos utakmica, sigurno da bi pobjeda bila vise nego super, ali do kraja ima dosta utakmica. Mi bjezimo Olimpiku 5 bodova, a ispade da Olimpik po nekima ostaje, nesto ne vidim da su sigurni, ni oni a ni Krupa. ovdje ce do kraja sigurno svasta biti a najmanje sporta.
Puno znači ako pobijedimo, jer svi konkurenti imaju teške utakmice s tendencijom da ne osvoje bi bod. U tom slučaju otišli bi na osam bodova i "ganjali" bi se Krupa, Olimpik i RadnikSkver je napisao/la: ↑23 apr 2021, 12:37Sigurno da svaka utakmica puno znaci, vrijeme je da nesto urade na terenu a puno ne znaci ako sutra i pobijedimo jer do kraja ima jos utakmica, sigurno da bi pobjeda bila vise nego super, ali do kraja ima dosta utakmica. Mi bjezimo Olimpiku 5 bodova, a ispade da Olimpik po nekima ostaje, nesto ne vidim da su sigurni, ni oni a ni Krupa. ovdje ce do kraja sigurno svasta biti a najmanje sporta.
Niko, niko, samo Sloboda
Kod nas će opet kako gledam. Što se mene tiče, nek ostane "kod kuće", u Simin Hanu. 
-
Sunderland
- Kontakt:
Ja se nadam da papka nece dovesti. Neka kucu gore uzme i uziva. Denimov je svakako....
Sloboda je moja nacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kad Golub ode 99% je kod nas. Valjda samo Golub ode vani negdje, a ne gore
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Oozire, ne idi vondol...nek te Rahman vodi u neko drugo selo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Azir mi je cak najiritantnije nase djete sto je otislo iz kluba. Fejzic je mozda gore i kvalitetnije branilo. Doveli su ga nije im ni trebao. Kasnije dijelili minute sto nije odgovaralo ni jednom od njih.
Ko zna ko kome vise prodaje tekme, ovdje covjek ne moze vise nista pohvatat, dal je menadjer upleten, trener, golman, ko ce ga vise znati..i kod nas je bilo dosta sumnjivih situacija...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ocigledno se nesto radilo bez Azmirovog znanja, eh sad mene zanima da li je upitno samo Sarajevu, ili i DK (koji se tice nas direktno)
Azmir ovo sto je sad uradio nikad ne radi, tako da ozbiljna je pozadina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa vjerovatno nije radio u svoju korist, ocigledno da je radio protiv sebe, ne smije on nista bez odobrenja svog menadjera...menadjeri su ti koji ugovaraju kad i za koga i za koliko....ovdje nije tesko pogoditi za koga, samo je pitanje da li je on ili neko koga je njeg okrivio....to je vec za diskusije, a sigurno da se i nas tice i to pravo nas se tice....ne vjerujem da bi Azmir dovodio Husrefa da nije mislio da ce rezultati biti drugaciji.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 apr 2021, 17:26pa ocigledno se nesto radilo bez Azmirovog znanja, eh sad mene zanima da li je upitno samo Sarajevu, ili i DK (koji se tice nas direktno)
Edit: Meni i dan danas nije jasno kako nas je Radnik rastavio na proste faktore u finalu kupa.
Azir ce se sada vratiti sa pricom, profesionalac ovo ono Sloboda u srcu... Samo mu pokazati put za Bare, jedan od igraca kojeg ne bih volio vidjet u Slobodi ni da je najbolji na svijetu, sad fino sa svojom menadzercicem na brdo pa gledaj svetinju...
Ne dati Aziru da se vrati taman da bez golmana igramo
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam tad smio sve sto imam dati na nase osvajanje kupa, eto koliko sam bio siguran u to. Mada, ona glupost Zebe je nesto neoprostivo i neprofesionalno, koliko god dao nasem klubu.
E nek je onaj smradac dobio pedalu, srce mi je na mjestu. Sam kad se sjetim one objave na Instagramu nakon prelaska kod njih, smrdo mali. Mogao je biti veliki golman, a ovako je ispao smijurija i totalno pao u karijeri.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Sasvim ocekivano, ne mozes ici svaki dan cuclati šišu i ocekivati da postanes nesto, jos jedan osrednji golman koji ce promijeniti 10 klubova u ovoj nasoj vukojebini od ligeBeduin je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:48Ja sam tad smio sve sto imam dati na nase osvajanje kupa, eto koliko sam bio siguran u to. Mada, ona glupost Zebe je nesto neoprostivo i neprofesionalno, koliko god dao nasem klubu.
E nek je onaj smradac dobio pedalu, srce mi je na mjestu. Sam kad se sjetim one objave na Instagramu nakon prelaska kod njih, smrdo mali. Mogao je biti veliki golman, a ovako je ispao smijurija i totalno pao u karijeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.