Ahmed je sasvim ok pojacanje po meni i defanzivno i ofanzivno ali nema pravo nastupa
Ovaj Ponds je pogubljen totalno, uzas lik mrtvi kao povrijedeno rame, cudna prica skroz
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ahmed je sasvim ok pojacanje po meni i defanzivno i ofanzivno ali nema pravo nastupa
Baš tako, imajući u vidu i umor i sve i užasan šuterski ritam gdje igrači uzimaju 10 šuteva za 3p zaredom jer ne mogu više gurati reket nakon odličnog početka, trener se i dalje ponaša kao da na klupi ima apsolutne panjeve a ne igrače zadatka.
Pa nece ni djetici bas pogoditi svaki sut.kovacic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:31Baš tako, imajući u vidu i umor i sve i užasan šuterski ritam gdje igrači uzimaju 10 šuteva za 3p zaredom jer ne mogu više gurati reket nakon odličnog početka, trener se i dalje ponaša kao da na klupi ima apsolutne panjeve a ne igrače zadatka.
Jasno je da su Sparsi možda i jedini kojima domaća liga nije izašla u susret od preostalih ekipa, ali trener ne mora pojačavati umor rotacijom.
2
Nije ni problem Đetića koje ide okej šut jer rotiraju već da je trebalo biti +20 da se normalno rotiralo jer su bolja ekipa i protivnici su napravili brdo grešaka.NerminFatic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:32Pa nece ni djetici bas pogoditi svaki sut.kovacic je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:31Baš tako, imajući u vidu i umor i sve i užasan šuterski ritam gdje igrači uzimaju 10 šuteva za 3p zaredom jer ne mogu više gurati reket nakon odličnog početka, trener se i dalje ponaša kao da na klupi ima apsolutne panjeve a ne igrače zadatka.
Jasno je da su Sparsi možda i jedini kojima domaća liga nije izašla u susret od preostalih ekipa, ali trener ne mora pojačavati umor rotacijom.
6pts kad niko ne moze vise hodati:-)InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:35Ponds je povrijeden . . .
Hasandic je patentirao kako sam sebe zalijepiti prilikom suta za 3, koji levat majko mila
pokenja ti se Ale u facuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 apr 2021, 18:35Ponds je povrijeden . . .
Hasandic je patentirao kako sam sebe zalijepiti prilikom suta za 3, koji levat majko mila