Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ima tu jos jedna stvar a to je da pomenute igrace dosta nas poznaje licno. dozivljavas ih kao svoje a prema svojima si posebno strog. strog jer znas ko su i koliko vrijede plus sto ocekujes od njih da budu ikone kluba i primjer na terenu ostalim.Steven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:05
Vidis kod nas Susic, trebao bi gristi po svim pravilima. On nema kome dati loptu i odustane, iznervira se i odustane. Stilic isto tako, Vranjes isto tako, hodaju po terenu i uzdaju se u svoj pas da ce biti dovoljno da svoje odrade. A imas npr Ziljkica koji veze nema s Borcem i idealom a ganja u 93oj golmana i stopere.
Meni fali pastrmka kad smo vec kod nostalgijeSchlager je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:47Meni samo zao sto je ovaj navijac FKS,Holyman,promjenio avatar..faca onog mostarca koji nesto pokusava pljuvati lozu u kojoj sjede Dino i ostali iz FKS,je nesto sto me najvise radovalo kad svratim ovdje na forum....Ono je nesto uzviseno...Kakov Monty Payton,kakve mucke..kakvi nadrealsiti...fali mi onaj lik![]()
Ljudi evo vam Bellog iz Olovasvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 21:04Zoran28 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:47svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 11:04
Ne znam Belli
Vidim drago ti
A to ti ne valja
Moze se odrazit na nekom tvom
Belli cobane
Kmeeeee![]()
Sad ce ti se javiti i reci da si debilSchlager je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:53Da..zanimljiv lik je bio....sad kad je Velez faca,nema ga.. a dominiraju oni sto su navijali za Manchester kad je Velez bio u Federalnoj,i ovi sto navijaju za Sarajevo,iako im je njihov klub na par bodova od titule....On je bar bio svjestan velicine kuba za koji navija
Al forumski debil. I da prema pravim navijacama ima postovanjeConvicts1988 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 21:16Sad ce ti se javiti i reci da si debilSchlager je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:53Da..zanimljiv lik je bio....sad kad je Velez faca,nema ga.. a dominiraju oni sto su navijali za Manchester kad je Velez bio u Federalnoj,i ovi sto navijaju za Sarajevo,iako im je njihov klub na par bodova od titule....On je bar bio svjestan velicine kuba za koji navija![]()
![]()
Ma jok, a da pocnemo pisati o tituli, pisali bi kako smo se digli, kako smo ovakvi, onakvi
Brato nas prebacivalo ga od do, kurve, cehinje, apartmani na moru i starom gradu samo guza a obozavao zenu ma legenda, prepricavao anegdote u kojim je navodno sudjelovao a svadje sa njim neprocjenjive ovo danas samo vrijeda ali takvi su svugdje derbi navijaci par godina i vrate se ovima sto hoce super ligu jer je to uvijek IN.Schlager je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:53Da..zanimljiv lik je bio....sad kad je Velez faca,nema ga..a dominiraju oni sto su navijali za Manchester kad je Velez bio u Federalnoj,i ovi sto navijaju za Sarajevo,iako im je njihov klub na par bodova od titule....On je bar bio svjestan velicine kuba za koji navija
Ma to za nacionalnost vec odavno niko ne gleda (ne sudi po forumu) kad ti dodje igrac i pokaze da zeli i da zna, svi navijaci i klub to prihvate, a kad ne zna ili nece yebu mu od do bez obzira ciji je i kojem se Bogu klanja. Dobre si primjere spomenuo kod mojih, Vule npr ima status u nasem klubu a i zaradio je postovanje. Koga briga kako se zove. Jedino ne znam ovaj Siroki, oni nesto bas ne dovode 'druge' sad da li je to Athletic Bilbao furka ili ne vole to ne znam. Ali ostali su klubovi i navijaci po tom pitanju sasvim korektni, ako igrac pokaze lojalnost i respekt, te voljni momenat zagarantovano postaje miljenik. Imamo mi jos toga u sebi, nije bas sve kako govore Mile, Bake i Covic.vlakanje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:47ima tu jos jedna stvar a to je da pomenute igrace dosta nas poznaje licno. dozivljavas ih kao svoje a prema svojima si posebno strog. strog jer znas ko su i koliko vrijede plus sto ocekujes od njih da budu ikone kluba i primjer na terenu ostalim.Steven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:05
Vidis kod nas Susic, trebao bi gristi po svim pravilima. On nema kome dati loptu i odustane, iznervira se i odustane. Stilic isto tako, Vranjes isto tako, hodaju po terenu i uzdaju se u svoj pas da ce biti dovoljno da svoje odrade. A imas npr Ziljkica koji veze nema s Borcem i idealom a ganja u 93oj golmana i stopere.
nekima je problem ekipa, saigraci sa kojima igraju jer nemaju kvalitet na koji su navikli u poljskoj npr, nekima je problem ako su saigraci nezadovoljni jer nemaju plata... a neki jednostavno nemaju vise 25-30 godina i nisu vise isti igraci kao prije 10 godina.
nasi su, previse ocekujemo i nismo objektivni.
sa druge stane, Dino Zilkic recimo ili Mare Jovanovic od aktuelnih u Borcu dodju otvorenog srca i imaju postovanja za klub i grad. ljudi to prepoznaju i prihvate ih kao najrodjenije. ja vec godinama pratim Dinu Corica i kontam, jebteeee... da je nama ovakav bocni igrac! i evo, dosao momak i svi su odusevljeni sa njim.
i nisu samo oni takav primjer, ima ih dosta i to ne samo kod nas.
primjera radi, nasi Vladan Grujic ili Vule kakav su status imali u fkS... ili Maleta u Velezu, iako je otisao vec pred kraj karijere. Cvijanovic, nas junior a da pitas nekoga ko ne prati ligu pretjerano rekao bi da je on "dijete veleza"... Bilbija u Zrinji...
gomila je primjera i ono sto je interesantno, sto je cinjenica definitivno: kod takvih igraca, kod odnosa prema njima, niko ih ne gleda koje su nacije ili vjere, iz kojega su grada dosli! to ne postoji! to su nasi igraci, Borcevci... kakva nacionalnost, ko to gleda!?
ili recimo, Velezovci (uzimam ih onako primjer, moze i neki drugi klub...) unazad par mjeseci i drvlje i kamenje na BL.... ovakvi, onakvi, ... svi su isti... Banjalucani stoka, coVi, Dodik... blablabla... a da ih pitas za Cviju rekli bi, on je nasa sve najgore za nekoga svog...
Paaaaa prema srbijancima je najmanji prag tolerancije,pogotovo "beogradjanima" koji dodju i misle da su vanzemaljci licno i da lokalni zivalj treba da im se klanja. Neki od njih su znali i u gacama odlaziti kuci sa treninga.Steven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 21:50Ma to za nacionalnost vec odavno niko ne gleda (ne sudi po forumu) kad ti dodje igrac i pokaze da zeli i da zna, svi navijaci i klub to prihvate, a kad ne zna ili nece yebu mu od do bez obzira ciji je i kojem se Bogu klanja. Dobre si primjere spomenuo kod mojih, Vule npr ima status u nasem klubu a i zaradio je postovanje. Koga briga kako se zove. Jedino ne znam ovaj Siroki, oni nesto bas ne dovode 'druge' sad da li je to Athletic Bilbao furka ili ne vole to ne znam. Ali ostali su klubovi i navijaci po tom pitanju sasvim korektni, ako igrac pokaze lojalnost i respekt, te voljni momenat zagarantovano postaje miljenik. Imamo mi jos toga u sebi, nije bas sve kako govore Mile, Bake i Covic.vlakanje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:47ima tu jos jedna stvar a to je da pomenute igrace dosta nas poznaje licno. dozivljavas ih kao svoje a prema svojima si posebno strog. strog jer znas ko su i koliko vrijede plus sto ocekujes od njih da budu ikone kluba i primjer na terenu ostalim.Steven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:05
nekima je problem ekipa, saigraci sa kojima igraju jer nemaju kvalitet na koji su navikli u poljskoj npr, nekima je problem ako su saigraci nezadovoljni jer nemaju plata... a neki jednostavno nemaju vise 25-30 godina i nisu vise isti igraci kao prije 10 godina.
sa druge stane, Dino Zilkic recimo ili Mare Jovanovic od aktuelnih u Borcu dodju otvorenog srca i imaju postovanja za klub i grad. ljudi to prepoznaju i prihvate ih kao najrodjenije. ja vec godinama pratim Dinu Corica i kontam, jebteeee... da je nama ovakav bocni igrac! i evo, dosao momak i svi su odusevljeni sa njim.
primjera radi, nasi Vladan Grujic ili Vule kakav su status imali u fkS... ili Maleta u Velezu, iako je otisao vec pred kraj karijere. Cvijanovic, nas junior a da pitas nekoga ko ne prati ligu pretjerano rekao bi da je on "dijete veleza"... Bilbija u Zrinji...
gomila je primjera i ono sto je interesantno, sto je cinjenica definitivno: kod takvih igraca, kod odnosa prema njima, niko ih ne gleda koje su nacije ili vjere, iz kojega su grada dosli! to ne postoji! to su nasi igraci, Borcevci... kakva nacionalnost, ko to gleda!?
ili recimo, Velezovci (uzimam ih onako primjer, moze i neki drugi klub...) unazad par mjeseci i drvlje i kamenje na BL.... ovakvi, onakvi, ... svi su isti... Banjalucani stoka, coVi, Dodik... blablabla... a da ih pitas za Cviju rekli bi, on je nasa sve najgore za nekoga svog...
I kod vas isto, znam kad ste yebavali promasaje iz Srbije, a rekao bi covjek da ih zelite samo nek su iz Srbije, a nije tako, ni blizu.
A Marinko MackicSteven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 21:50Ma to za nacionalnost vec odavno niko ne gleda (ne sudi po forumu) kad ti dodje igrac i pokaze da zeli i da zna, svi navijaci i klub to prihvate, a kad ne zna ili nece yebu mu od do bez obzira ciji je i kojem se Bogu klanja. Dobre si primjere spomenuo kod mojih, Vule npr ima status u nasem klubu a i zaradio je postovanje. Koga briga kako se zove. Jedino ne znam ovaj Siroki, oni nesto bas ne dovode 'druge' sad da li je to Athletic Bilbao furka ili ne vole to ne znam. Ali ostali su klubovi i navijaci po tom pitanju sasvim korektni, ako igrac pokaze lojalnost i respekt, te voljni momenat zagarantovano postaje miljenik. Imamo mi jos toga u sebi, nije bas sve kako govore Mile, Bake i Covic.vlakanje je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:47ima tu jos jedna stvar a to je da pomenute igrace dosta nas poznaje licno. dozivljavas ih kao svoje a prema svojima si posebno strog. strog jer znas ko su i koliko vrijede plus sto ocekujes od njih da budu ikone kluba i primjer na terenu ostalim.Steven11 je napisao/la: ↑23 apr 2021, 20:05
I kod vas isto, znam kad ste yebavali promasaje iz Srbije, a rekao bi covjek da ih zelite samo nek su iz Srbije, a nije tako, ni blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.