Ma ni govora.Mi jesmo "zelen" klub u PL ali nismo tako loši.U prvoj sezoni pl. smo logično tražili opstanak.U drugoj Korona sezoni ,ostali na 5. mjestu.Ove,treće sezone igrali 1/2 KupaBiH.To je veliki uspjeh.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 apr 2021, 19:43Ja sam i napisao da sumnjam u tu priču.tuzlac je napisao/la: ↑23 apr 2021, 19:38OPTUŽBE NA RAČUN MUSEMIĆA NE STOJE.TO SPOČITAVAJU NEPRIJATELJI NAŠEG KLUBA KOJIMA JE TEŠKO ŠTO JE HUSREF DOŠAO U TUZA CITY.UVREDA JE I GRIJEH ZA HUSREFA MUSEMIĆA REĆI DA JE S NEKIM U TALU.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 apr 2021, 19:15
Husref uzima više nego dobre pare sto je u TC. Ako mu je to malo pa se tali sa menadzerima bolje onda nek ide i on isto danas da ni bi vec sad otpisali i narednu sezonu.
Mada iskreno sumnjam u tu priču.
Ali treba analizirati i provjeriti. Ako ima istine prije bih halalio Husrefa nego unaprijed i sledeću sezonu.
Naša jesen 2020/21je bila elementarna nepogoda.Da se ne ponavljam zašto.Mi sad u miru ovo proljeće gledamo da vratimo voz u kolosijek iz kojeg je ispao.Mi nemamo pravo da postavljamo kad je u pitanju proljetni dio nikakve imperative.Zaostaci su golemi.U Kupu smo se ponadali .Imali smo i osnova.I to će biti upisano u našu istoriju.Od ljeta akoBogda polako praviti tvrdu zgradu ,jačati klub kako se to većr adi po poznatoj recepturi.Mi kad bi stavili pod upitnik Musemića definitivno bi potvrdili da nismo ni za kakve domete i da nemamo sposobno rukovodstvo.Kad je Musemić u januaru došao u Gorki cilj je bio opstanak i opstanak je ostvaren.Tek od ljeta je počelo igranje na višem nivou i znatan napredak a na kraju i poznati rezultati kao i poznati dušmani.