Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Mi moramo osvojit EL da izadjemo u evropu ikako..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Bolje da ne izađemo jer bi to samo zamaskiralo stvarnu situaciju u klubu. Nadam se da ćemo završit izvan Top 10.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni je prosto nevjerovatno da skupina mladica koji su vecinom u ranim 20tim nije u stanju napraviti pritisak na zadnju liniju.
Apsulutna anemija poslije gola, ni pokusaj od pritiska. Sta je sa ove ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
[quote=Brokula post_id=8278810 time=1619210665 user_id=31924]
Meni je prosto nevjerovatno da skupina mladica koji su vecinom u ranim 20tim nije u stanju napraviti pritisak na zadnju liniju.
[/quote]
Najgore od svega je to što se to dešava na domaćem terenu. Pa čovjeće, koliko usran moraš biti da odigraš ovakvu sezonu kući.
[/quote]
Najgore od svega je to što se to dešava na domaćem terenu. Pa čovjeće, koliko usran moraš biti da odigraš ovakvu sezonu kući.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Govorili smo moze li gore, bolje i ne pitati to vise..
Uzasno smo losi, ali ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da je neko ono dosudio ofsajd.
Ono je jednostavno pogresno, nije cak ni milimetarski tacno
Ono je jednostavno pogresno, nije cak ni milimetarski tacno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
9 poraza kući? Ovo je obaranje rekorda
Ma ne zna Arteta da postavi ekipu da napadački funkcioniše, u EPL ne ide nikako, svaka ekipa nas uzima, zato jesmo tu gdje jesmo, stavi na mjesto nekog ala Bielsa pa ćeš da vidiš kako ekipa igra prema naprijed, ovo nama ne ide u korist - ne zabijamo, a primamo redovno i svaki meč ode minimalno golom razlike
Da je ikome imalo stalo do ovog kluba Arteta bi bio bivši prije 3 mjeseca
Vidi ovo ba, jest garant je do igrača, retardirani Iwobi i Sead probijali po bokovima i davali golove, ovo nisam vidio dosad
Ma ne zna Arteta da postavi ekipu da napadački funkcioniše, u EPL ne ide nikako, svaka ekipa nas uzima, zato jesmo tu gdje jesmo, stavi na mjesto nekog ala Bielsa pa ćeš da vidiš kako ekipa igra prema naprijed, ovo nama ne ide u korist - ne zabijamo, a primamo redovno i svaki meč ode minimalno golom razlike
Da je ikome imalo stalo do ovog kluba Arteta bi bio bivši prije 3 mjeseca
Vidi ovo ba, jest garant je do igrača, retardirani Iwobi i Sead probijali po bokovima i davali golove, ovo nisam vidio dosad
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 23 apr 2021, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zamisli navijas za Arsenal i Zelju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mene je strah cinjenice da cemo ovo gledati i naredne sezone ako Arteta nekako uzme EL. Volio bih gledati Arsenal u Ligi Prvaka opet ali ako ce ona ubleha ostati onda ne znam sta da mislim..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dodaj tu još i reprezentaciju.

Ako ovako nastavimo i naredne dvije sezone i ja ću biti u grupi Arteta out.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Pa đesi, sunce ti?
Vjerovatno nema gotivnih navijaca na forumu od vas,ali vas je neko prokleo,Marsale brate tebi neam sta pricati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo znali da Wengeru dozivotni ugovor damo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad nema navijaca onda mogu ovako laganini. Ne kazem da je inace brutalna atmosfera, al barem im zvizde kad ovako mlako igraju.
ARSENAL4ever
Kakav je mag sa ovim startom Nketije, ono samo kod Artete ti trening igrači igraju, na fazon Kalou će da igra finale Lige Prvaka jer se Drogbi nije igralo nešto na treningu 
Prvi poraz od Evertona kući u 25 godina, 9 poraza kući, 8 tekmi gdje nismo gola dali kući - kakav fudbal mi igramo? Ja ne vidim, al fakat ako neko ima ko se razumije u ovaj Artetin fudbal, da mi objasni koji to stil igre mi gajimo?
Pobogu bolje bi odradio ovu sezonu Sem Alardajs da si mu dao ovakve igrače, od svakog napadača napravio je sirotinju, kod Emerya su bar zabijali Auba, Laca i Martineli, kod ovoga samo Laca-Saka-ESR ako igraju zajedno, jedna tekma bez Lacazettea i odma fali naprijed snage.
Daj stavi Wengera da odradi ovu Europu, a sljedeće sezone ga stavi za Direktora fudbala

Prvi poraz od Evertona kući u 25 godina, 9 poraza kući, 8 tekmi gdje nismo gola dali kući - kakav fudbal mi igramo? Ja ne vidim, al fakat ako neko ima ko se razumije u ovaj Artetin fudbal, da mi objasni koji to stil igre mi gajimo?
Pobogu bolje bi odradio ovu sezonu Sem Alardajs da si mu dao ovakve igrače, od svakog napadača napravio je sirotinju, kod Emerya su bar zabijali Auba, Laca i Martineli, kod ovoga samo Laca-Saka-ESR ako igraju zajedno, jedna tekma bez Lacazettea i odma fali naprijed snage.
Daj stavi Wengera da odradi ovu Europu, a sljedeće sezone ga stavi za Direktora fudbala

- feniksptica
- Kontakt:
Kad nam vidim bekove veceras, suza sama krene
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.