Mozda za omiljeni klub sudija?
Simuliranje sa zutim kartonom je obicno drugi zuti, osim ako je Velez u pitanju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda za omiljeni klub sudija?
Ako je puko cir odmah u bolnicu
Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:00Na istom mjestu gdje sam nasao i Zeljin, pa se ismijavali sa mojim upisima a gledaj kod njih je kulminiralo jer vise ne ide pod tepih, ne moze stat.
Sarajevo jos moze da zaustavi ovo, ako bude pameti i razuma. Gdje Bosnjo vidi paraaa, i dadnes mu da upravlja ode to moj Morteme grabi i rukama i nogama, i dupetom ako moze.
Sta ima brate kod tebe, uzivas boli te rackusvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:02Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:00Na istom mjestu gdje sam nasao i Zeljin, pa se ismijavali sa mojim upisima a gledaj kod njih je kulminiralo jer vise ne ide pod tepih, ne moze stat.
Sarajevo jos moze da zaustavi ovo, ako bude pameti i razuma. Gdje Bosnjo vidi paraaa, i dadnes mu da upravlja ode to moj Morteme grabi i rukama i nogama, i dupetom ako moze.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro je hvala BoguSviuodbranu je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:04Sta ima brate kod tebe, uzivas boli te rackusvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:02Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:00Na istom mjestu gdje sam nasao i Zeljin, pa se ismijavali sa mojim upisima a gledaj kod njih je kulminiralo jer vise ne ide pod tepih, ne moze stat.
Sarajevo jos moze da zaustavi ovo, ako bude pameti i razuma. Gdje Bosnjo vidi paraaa, i dadnes mu da upravlja ode to moj Morteme grabi i rukama i nogama, i dupetom ako moze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta čekaju?Mujkic je napisao/la: ↑24 apr 2021, 15:52Zeznuto je što je slijedeća utakmica Borac VS Velež jer su oni direktni konkurenti Sarajevu u borbi za titulu,X tu nikako nebi valjao ali ako Sarajevo ovu odigra neriješeno ili izgubi što su realne šanse a onda se Zrinjski isto priključuje u borbi za titulu ali Sarajevo poslije Zrinjskog čekaju silu nebesku Željezničar gdje gube 3-0 i uništavamo im snove što se tiče titule.
Zeljkovic ima zuti, a simulirao je penal i napravio penal, jos je na terenuLeonProfessional je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:09Zeljković je opasno glupo ovo uradio. Ccc
Bezveze napravi veresiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.