A do juce govorili branioci celavog: i ako je ponekad grijesio bar nece raditi na stetu kluba,posteni i casni kakanjac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sanchez1987
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatno kako oslabljavaju naredne protivnike Borca žutim kartonima za igrače kojim prijeti suspenzija. Radovacu dade džaba žuti, nizašta. Ovo se dešava već duže. Nevjerovatno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hahah ni jedan ni drugi ne igraju. A nose ih ove sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:08Hahaha sta rade sudije. Cist faul ne svira za velez u nastavku radovcu zuti bezveze. Cosic i radovac treci zuti ne igraju protiv Borca.
Zeljkovic je drugi put postedjen crvenog
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Tačno vidiš da Njegomirović iz Prnjavora sudi po instrukcijama, da ošteti Velež i olakša Borcu.Gomis99 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:19Hahah ni jedan ni drugi ne igraju. A nose ih ove sezone.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:08Hahaha sta rade sudije. Cist faul ne svira za velez u nastavku radovcu zuti bezveze. Cosic i radovac treci zuti ne igraju protiv Borca.
A danas ce i Vinko zavrsiti svoj dio posla,sudije svoje laganini i hinjski odraduju i ode Bojac do titule.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:19Nevjerovatno kako oslabljavaju naredne protivnike Borca žutim kartonima za igrače kojim prijeti suspenzija. Radovacu dade džaba žuti, nizašta. Ovo se dešava već duže. Nevjerovatno.
Vico je stvarno "majstor' zanata.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.
Vico kriv a imali +13zagorski je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:24A danas ce i Vinko zavrsiti svoj dio posla,sudije svoje laganini i hinjski odraduju i ode Bojac do titule.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:19Nevjerovatno kako oslabljavaju naredne protivnike Borca žutim kartonima za igrače kojim prijeti suspenzija. Radovacu dade džaba žuti, nizašta. Ovo se dešava već duže. Nevjerovatno.
Pa to od stida ne smijemo pisati
OD STIDA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma mi loše igramo na proljeće i niko nam nije kriv. Al isto tako očito je kako se gura borac i rukama i nogama.Pantelija je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:29Vico kriv a imali +13zagorski je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:24A danas ce i Vinko zavrsiti svoj dio posla,sudije svoje laganini i hinjski odraduju i ode Bojac do titule.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:19Nevjerovatno kako oslabljavaju naredne protivnike Borca žutim kartonima za igrače kojim prijeti suspenzija. Radovacu dade džaba žuti, nizašta. Ovo se dešava već duže. Nevjerovatno.
OD STIDA
Ovaj rezultat veleza nam ne pase bas nikako
Jeste , kriv je Vico zato što ćelava ubleha u 3 prelazna roka za napadača samo invalida uspio dovesti.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Melvin pocrvenio, hajde Krupo po X
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mentalni patuljak.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.
ORIGINAL 1987
Kako se stvari odvijaju i ove povrede igraca, nama sve igra u Mostaru osim poraza.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovu sezonu igra dobro, pokretljiv, zabija i golove. Prvo ime veleza ove sezone.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:38Mentalni patuljak.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.
To nije razlog da se sve ostalo namjesta .Pantelija je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:29Vico kriv a imali +13zagorski je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:24A danas ce i Vinko zavrsiti svoj dio posla,sudije svoje laganini i hinjski odraduju i ode Bojac do titule.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:19Nevjerovatno kako oslabljavaju naredne protivnike Borca žutim kartonima za igrače kojim prijeti suspenzija. Radovacu dade džaba žuti, nizašta. Ovo se dešava već duže. Nevjerovatno.
OD STIDA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Neka ga tamo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:28Radovac igra strašno dobru sezonu. Jedan od bolji veznjaka u ligi, vratio se pravo u velezu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Cmilja ima hroničnu bol u tetitivi, već sam napisao jednom. Dobijao je na kapaljku jer nije spreman i osjeća bolove.
ORIGINAL 1987
C mon šefe c monKockoglavi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 11:29Veceras kad uzmemo opet te nece biti neko vrijeme na forumu. A sef i dalje ostaje na tvoju zalost![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Slijedeću Velež nek igra x i beton
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 6 gostiju.