Slažem se sa tvojom ovom rečenicom sada je doba recesije i naravno da klubovi nemaju para,ali se zbog toga dovode mladi jeftini igrači kako bi se što prije izašlo iz recesije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Celtic, Hibernian, Everton i Manchester United su katolički klubovi na otoku, ostali su protestantski. Na Unitedovim utakmicama uvijek bude puno Irskih zastavaRizah je napisao/la:Svoj glas dajem Celticu jer to je naš Irski klub
Irci su nam pomogli prije 119 godina i hvala im, da nije njih bilo danas ne bi bilo Liverpoola.
You will never walk alone
Zaboravio si spomenuti Sunderland.Ted Mosby je napisao/la:Celtic, Hibernian, Everton i Manchester United su katolički klubovi na otoku, ostali su protestantski. Na Unitedovim utakmicama uvijek bude puno Irskih zastavaRizah je napisao/la:Svoj glas dajem Celticu jer to je naš Irski klub
Irci su nam pomogli prije 119 godina i hvala im, da nije njih bilo danas ne bi bilo Liverpoola.
točno to Celtic je naš uz Liverpool jedan od najvećih klubova jer da nije bilo njih ne bi bilo nas(Liverpool)Rizah je napisao/la:Svoj glas dajem Celticu jer to je naš Irski klub
0:1, zabit će Majstorović.king1000 je napisao/la:što mislite o utakmici Hamiltona-Celtica koji se igra 12. u ovom mjesecu ja bi odigrao čistu dvojku jer mislim da pobjeda uopće ne bi trebala doći u pitanje radi odmaka na tablici od vječnoga rivala Rangersa
heheeheheheeh Majstorović tko bi mogao drugi zabitiTed Mosby je napisao/la:0:1, zabit će Majstorović.king1000 je napisao/la:što mislite o utakmici Hamiltona-Celtica koji se igra 12. u ovom mjesecu ja bi odigrao čistu dvojku jer mislim da pobjeda uopće ne bi trebala doći u pitanje radi odmaka na tablici od vječnoga rivala Rangersa
Nisu osnovali Liverpool nego je startnih 11 igrača Liverpoola došlo iz Irske, zbog zabrane da bilo ko iz Engleske zaigra za Liverpool. Everton je imao jake veze u vladi u to vrijeme.VELA je napisao/la:Otkad su Irci osnovali Liverpool to su Skoti. Celtic nije Irski klub
Niall McGinn je dao kratku izjavu: Zar je sramota biti katolik u današnjem svijetu? Ovo mi je još više produbilo vjeru i ništa me neće u tome spriječiti. Skoncentriran sam samo na nogomet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Paketi koji su sadržavali metke poslani su na kućne adrese Celticovog menadžera Neila Lennon te igrača Nialla McGinna, potvrđeno je danas iz kluba.
Odaslani iz pošte u Sjevernoj Irskoj paketi čiji je sadržaj otkriven zaustavljeni su u okrugu grada Antrim u srijedu.
"Sada je sve to stvar policije. Klub nema daljnjih komentara", napisano je na http://www.celticfc.net.
Pretpostavlja se da su prijetnje spomenutom dvojcu ostvarene na religijskoj bazi. Obojica su katolici. Inače, McGinn se s takvima susretao i ranije.
s.ource.ba
Nista novo i Megidi se susretao sa slicnim situacijama.Nije lahko biti irski drzavljanin u VBTed Mosby je napisao/la:Niall McGinn je dao kratku izjavu: Zar je sramota biti katolik u današnjem svijetu? Ovo mi je još više produbilo vjeru i ništa me neće u tome spriječiti. Skoncentriran sam samo na nogomet.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Paketi koji su sadržavali metke poslani su na kućne adrese Celticovog menadžera Neila Lennon te igrača Nialla McGinna, potvrđeno je danas iz kluba.
Odaslani iz pošte u Sjevernoj Irskoj paketi čiji je sadržaj otkriven zaustavljeni su u okrugu grada Antrim u srijedu.
"Sada je sve to stvar policije. Klub nema daljnjih komentara", napisano je na http://www.celticfc.net.
Pretpostavlja se da su prijetnje spomenutom dvojcu ostvarene na religijskoj bazi. Obojica su katolici. Inače, McGinn se s takvima susretao i ranije.
s.ource.ba
Držite se Kelti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.