Jesmo ispali ?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
Visili smo o tankoj niti.Sunderland je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:05Jesmo ispali ?![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja rekoh.Probisvjet je napisao/la: ↑24 apr 2021, 11:05Igramo jaku odbranu sa tendencijom da imamo vise loptu u posjedu i mnogo sansi za gol iz koje bi se nesto izrodilo.
Formaciju "plitak potok" vise ne igramo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Vazno je da su nekako uzeli tri boda...Sada trebaju dobiti Olimpic u direktnom duelu i to je to....fala bogu smucila mi se ova patnja
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sunderland
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Hvala na lijepim željama. Vidimo se neku od iducih tekmi.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:39Ok Mersud agastrujasamo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:15Prešo si u dosadu sa Podrinjskim ALKAPONOM husičem Šta imamo njemu da zahvalimo ?? Nema Sloboda ništa sa tom SPODOBOM koja je htjela na brzinu da ulovi u mutnom u vezi stadiona da digne pare a nogometni savez če da finansira radove na terenu Imaš svoj sisoje siti i tamo piši Več su mi se dvije kletve ostvarile za kostiča i sad NARGILAŠA mumija Čekam i trču za ALKAPONA i ona če se ostvaritielvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2021, 16:58Hvala Azmiru Husicu, a vi bujrum pisite i napadaj te.![]()
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:32A jel se raspadamo ?![]()
Ma, svi ovdje momci su pošteni, niko nema drugi cilj osim Slobode, samo neke mržnja prema Azi onemogućava da normalno razmišljaju, al hajd.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pitanje, da li ima publike na tribini ili ne?
Jbmu mater ako nema, onda nema.
I opet veze za kalanfete oko vrata i dzaba ulaz. Dokad vise u tri picke materine lijepe al ozibiljno?
Po cemu, po jaranskim vezama?
Samo crno na bijelo koliko je ko odvojio iz svog dzepa za klub pa dobio ovu propusnicu. Odgovor znam ne trebq mi
Jbmu mater ako nema, onda nema.
I opet veze za kalanfete oko vrata i dzaba ulaz. Dokad vise u tri picke materine lijepe al ozibiljno?
Po cemu, po jaranskim vezama?
Samo crno na bijelo koliko je ko odvojio iz svog dzepa za klub pa dobio ovu propusnicu. Odgovor znam ne trebq mi
-
Sunderland
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:08![]()
Ma, svi ovdje momci su pošteni, niko nema drugi cilj osim Slobode, samo neke mržnja prema Azi onemogućava da normalno razmišljaju, al hajd.
Aha, ja mislio gasimo se, ispadamo. Do mene
Sloboda je moja nacija
Slijedeće godine hoćemo makar ovu Konf. ligu.Sunderland je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:34
Aha, ja mislio gasimo se, ispadamo. Do mene![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobra pobjeda važna tri boda svaka čast !
Ako se opstane ove sezone što je vrlo vjerovatna situacija , postavlja se pitanje šta i kako dalje. Sloboda zadnjih 5-6 godina je patnja i agonija za gledati i za navijati , klub bez ambicije za išta osim grčevite borbe za opstanak. Sezone su se žrtvovale zarad vraćanja dugova pa me zanima šta se može očekivati od toliko dugo najavljivane sl sezone u koju bi prema riječima glavnih ljudi u i oko kluba trebali ući financijski vrlo rasterećeni bez nekih velikih dugovanja. Zanima me da li ćemo kao jedan od najvećih klubova u ligi imati i te neke najveće ambicije a to je borba za vrh i europu ili i dalje ostajemo na dnu
Ako se opstane ove sezone što je vrlo vjerovatna situacija , postavlja se pitanje šta i kako dalje. Sloboda zadnjih 5-6 godina je patnja i agonija za gledati i za navijati , klub bez ambicije za išta osim grčevite borbe za opstanak. Sezone su se žrtvovale zarad vraćanja dugova pa me zanima šta se može očekivati od toliko dugo najavljivane sl sezone u koju bi prema riječima glavnih ljudi u i oko kluba trebali ući financijski vrlo rasterećeni bez nekih velikih dugovanja. Zanima me da li ćemo kao jedan od najvećih klubova u ligi imati i te neke najveće ambicije a to je borba za vrh i europu ili i dalje ostajemo na dnu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
Sunderland
- Kontakt:
Ne znam stani prvo da ne ispadnemo ili se raspadnemoSky9 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:37Slijedeće godine hoćemo makar ovu Konf. ligu.![]()
Sloboda je moja nacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jos 5 bodova i to je to. a prostora ima vise nego dovoljno za tih 5 bodova
danasnjim razvojem dogadjaja mislim da ga je Olimpik popusio, a mislio sam da ce ostati u ligi
danasnjim razvojem dogadjaja mislim da ga je Olimpik popusio, a mislio sam da ce ostati u ligi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Kako nastavljamo sa tradicijom guzovace dabogda.Slobodas je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:40Dobra pobjeda važna tri boda svaka čast !
Prazna ne puca. A suplja i dalje prolazi.
I to što kažeš.Sunderland je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:01Ne znam stani prvo da ne ispadnemo ili se raspadnemo![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nije ovo jos gotovo.
Zacas se to zakomplikuje.
Zacas se to zakomplikuje.
17:10 Akcija, go, brdo
I dalje mislim 32-35 pts su siguran opstanak.Maksa danas ostavio srce na terenu,momak je dosta vremena igrao beka,i trcao gore dole.steta za onu 1 na 1 sansu u drugom pol.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.