Gospodin.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva samo sklad i harmonija na temi vidi se da ne igra Velež. Sirimo ljubav
Gospoda
Gospoda
Sudija sudi standardno za PL kao i uvijek smo što neki klubovi moraju skontat da više neće biti privilegovani.
Velez je vec zavrsio utakmice u Tuzli i Kaknju, protiv Zrinjskog Salem Maric i Semso Hasic ovih dana idu na pregovore sa Covicem.
99% Velez je novi prvak, ako dobije Borca kuci.
99% Velez je novi prvak, ako dobije Borca kuci.
Cist faul, ali nije penal bio. Kakve korist imate od vredjane inditeta ovo je fudbal i ne rat! Ako Vinko ovu utakmicu izgubi onda ce nogu dobiti. Kakva je to budala koji postavi Hodzica i Milanovica medju prvi jednanest, a Velkoskog u napad..
- ImeiBrezime
- Kontakt:
vracajte nam usrefa taldziju, izgidosmo!
Atomski fudbal ekipe sa Koševa, ali sudija ne da
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za Sarajevo simulacija
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
- svrakino1921
- Kontakt:
Vrapcici izveli 8 penala, najvise u ligi, kako te nije stid? Za usporedbu, konkurenti za vrh:M0starskiRambo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:59Veleža masakriraju sa kartonima i penalima već dvije godine![]()
Borac 5
Sarajevo i Zrinjski 3
Stidi se.
Ne psujte, nije to lijepo.
To je loža našeh stadiona
To je loža našeh stadiona
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Slobodno ga kuci vodi, ako ti odgovara
Jel ikad iko u zivotu uspio ostetiti ovaj svinjski, jak neki lobi, alii alii...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma pusti ovog malog ustašu kamenjarskog do prije par sedmica najavljivao titulu
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Nezgodna situacija, i jest i nije.
Mislim da su slićan penal svirali protiv Veleža, ne znam protiv koga, ali Hasanović je isto s leđa izbio loptu ali i udario igrača. Znat će Rođeni koji je penal u pitanju.
Jbg ove tekme Sar i Zri vazda imaju loše odluke, u prvoj proljetos je bio onaj kriminalni crveni za Magdića.
Mislim da su slićan penal svirali protiv Veleža, ne znam protiv koga, ali Hasanović je isto s leđa izbio loptu ali i udario igrača. Znat će Rođeni koji je penal u pitanju.
Jbg ove tekme Sar i Zri vazda imaju loše odluke, u prvoj proljetos je bio onaj kriminalni crveni za Magdića.
Oni su vazda ugrozeniPitagora je napisao/la:Vrapcici izveli 8 penala, najvise u ligi, kako te nije stid? Za usporedbu, konkurenti za vrh:M0starskiRambo je napisao/la:Veleža masakriraju sa kartonima i penalima već dvije godinemma_hz je napisao/la: Zaklali su Zelju,i otjerali Osima,sad su na redu Sarajevo i Velez...![]()
Borac 5
Sarajevo i Zrinjski 3
Stidi se.
Krene se s centra odmah sudac protiv njih
Zadnja izmjena: brig, dana/u 24 apr 2021, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Yebem i njega i vas svu trojicu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
ma kakvi ovo je loza kluba kurt. ona iz platonovesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Jel ovo na Marakani u Beogradu
Loza
Al mi baca na Old Trafford
jesi vidio svrakino kako sudi najperspektivniji sudija u BiH
da ga Allah pogleda pa da dodje na evropsku Grbavicu da sudi za nas ovako kao za Zrinjski da vidi kako je milina po Grbavici trčati a ne po hercegovackom kamenjaru
- svrakino1921
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mislim da se sve steli Borcu da osvoji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za Sarajevo simulacija
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
Nevjerovatno vasa i losa igra kad se sjetim one utakmice 2:3 setali ste se po nasim sesnestercom doduse nas je Ziza vodio.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
JesamRobust je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:05ma kakvi ovo je loza kluba kurt. ona iz platonovesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Jel ovo na Marakani u Beogradu
Loza
Al mi baca na Old Trafford![]()
jesi vidio svrakino kako sudi najperspektivniji sudija u BiH![]()
![]()
![]()
da ga Allah pogleda pa da dodje na evropsku Grbavicu da sudi za nas ovako kao za Zrinjski da vidi kako je milina po Grbavici trčati a ne po hercegovackom kamenjaru
Ubi Pitare i rukama i nogama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.