mandraX je napisao/la:

Ubili su nas norvežani
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mandraX je napisao/la:

Gledao sam Uzbekistan u prvom kolu, bili su solidni. Sutra igraju za prolaz, nadam se pobjedi Uzbekistanaca.Devil je napisao/la:Za sutra sigurno sto igram Uzbekistan-Kuwait 1 2.10 kvota,ostalo cu ujutru da vidim,mislim da se ovaj poklon treba uzeti.
Ma pogledao sam ja sve tekme do sada,sto direktno sto u snimku,i stvarno dobro su odigali,po meni su tu negde nakon ovoga prvog kola u Top 5 repki po do sada prikazanom.Virtu4l je napisao/la:Gledao sam Uzbekistan u prvom kolu, bili su solidni. Sutra igraju za prolaz, nadam se pobjedi Uzbekistanaca.Devil je napisao/la:Za sutra sigurno sto igram Uzbekistan-Kuwait 1 2.10 kvota,ostalo cu ujutru da vidim,mislim da se ovaj poklon treba uzeti.
ako ne prođe, čuvaj se kad dođeš opet 'vamoDevil je napisao/la:Ma pogledao sam ja sve tekme do sada,sto direktno sto u snimku,i stvarno dobro su odigali,po meni su tu negde nakon ovoga prvog kola u Top 5 repki po do sada prikazanom.Virtu4l je napisao/la:Gledao sam Uzbekistan u prvom kolu, bili su solidni. Sutra igraju za prolaz, nadam se pobjedi Uzbekistanaca.Devil je napisao/la:Za sutra sigurno sto igram Uzbekistan-Kuwait 1 2.10 kvota,ostalo cu ujutru da vidim,mislim da se ovaj poklon treba uzeti.
'ebaji ga...nije danas njihov dan definitivno...nemogu da vjerujem, samo Valerenga i Storhamar ishli overVirtu4l je napisao/la:
Ubili su nas norvežani
fala brate i sretno danasvolimliverpool je napisao/la:Čestitke @daninu,čovjek dva dana zaredom prolazi.Svaka čast.
Da vidimo NBA...
neOX je napisao/la:ajd zamolio bih ove sto prate NBA da mi kazu imam li se cemu nadat..odigro sam:
Nash+
Bryant+
Carter+
Duncan+
Beasley+
svee preko...sta mislite?!
ulog 5km,dobitak 99.99KM
Koliki je ponuđen over za koševe??neOX je napisao/la:neOX je napisao/la:ajd zamolio bih ove sto prate NBA da mi kazu imam li se cemu nadat..odigro sam:
Nash+
Bryant+
Carter+
Duncan+
Beasley+
ulog 5km,dobitak 99.99KM
Nash 16,5bosanac035 je napisao/la:Koliki je ponuđen over za koševe??neOX je napisao/la:neOX je napisao/la:ajd zamolio bih ove sto prate NBA da mi kazu imam li se cemu nadat..odigro sam:
Nash+
Bryant+
Carter+
Duncan+
Beasley+
ulog 5km,dobitak 99.99KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.