FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dakle derbi propustaju, Dupovac, Hodzic i Adukor, eto prilike Besicu da se pokaze protiv plavih futavaca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sudija nabolji igtač Zrinjskog. Mene stid šta rade.
Jel izašla lopta prije nepostojećeg penala?
Jel izašla lopta prije nepostojećeg penala?
ORIGINAL 1987
Kovacevic se u nastavku sezone transformisao u Neuera.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Derbi bukvalno mec lopta.
Al bi ti bio propuh na toj strani.hz033 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:04Imamo opet nije strasno. Vraca se Mili i Pejovica na stopera, mislim da ce biti bolji kao stoper, samo neg ga nema u sredini. Imas Pidru na jednoj i mozes Hebiba na beka na drugo strani. Cak mislim da bi Hebib i Fanimo bili extra ubojiti na toj desnoj strani !!!
Bas tako , da nam je ove sezone uzeti, ionako znamo ko će iduće sezone uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Yebem ti Jeliću djecu i tebi i onome po čijoj si direktivi sudio dabogda zore ne dočekao
Ne znam sta vi mislite, ali meni Hodzic sve bolji i bolji...
@Iskren, ne znam da je Handzic na pola snage, ali brate ni jedan skok nije dobio a onoliki klipan. Znam da igra srcem, ali ne zna on i nije za Sarajevo. Zinedin mora ispred Pejovica igrat u derbiju...
Ocekujem od Husrefa da nas pusti u Tuzli i da dobije o derbi i eto titule. ..
@Iskren, ne znam da je Handzic na pola snage, ali brate ni jedan skok nije dobio a onoliki klipan. Znam da igra srcem, ali ne zna on i nije za Sarajevo. Zinedin mora ispred Pejovica igrat u derbiju...
Ocekujem od Husrefa da nas pusti u Tuzli i da dobije o derbi i eto titule. ..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Mirko je dobar bio i na zadnjem vezno kao i protiv Dinama. Mislim da mu vise lezi ta pozicija. Ali nema mjesta sad za tu poziciju. Steta zbog Adukora . Trebao nam je na sredini sa Djokanovicem da trce za Zinedina.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
UPRAVO, MOLIM VAS OGLASITE SE, MOLIM VAS!!
NAMA NAVIJAČIMA OSTAJE DO KRAJA DA VRŠIMO PRITISAK NA SVE SUDIJE, ovo je prevazišlo sve mjere, nevjerovatno...
Nakon ovog ubjeđen sam da ćemo razbit komšinice.
NAMA NAVIJAČIMA OSTAJE DO KRAJA DA VRŠIMO PRITISAK NA SVE SUDIJE, ovo je prevazišlo sve mjere, nevjerovatno...
Nakon ovog ubjeđen sam da ćemo razbit komšinice.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Handze mjesina od 100kg, tresu ga igrači Zrinjskog ko kurbana! Da se igralo jos 10 minuta, preselio bi lik...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
S tobom zbijati redove ? Imas obraza pisati fufice ? Pa radje zbijati redove sa ravnogorskim pokretom nego s pojedincima koji prizivaju da izgubimo titulu !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Situacija nas tjera da budemo zadovoljni bodom, kojim ne bi trebali biti zadovoljni. Vidjeli smo svi da smo Fanimom 555 puta opasniji. Zinedin opet odlican, ali se definitivno vidi da nije fizicki spreman ni blizu. Sa pravednim sudjenjem mi bi dobili 0:2...... Mislim da od titule nema nista, ali eto ako nista mozda prodamo Fanima za neke pare.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
MIJENJAJTE VINKA JOS VECERAS DOK JOS NIJE KASNO!!!
Večeras smo se čistili za onu poslije derbija, derbi možemo dobiti i bez pola ekipe
JURIŠ
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Znači stisnut zube, zbiti redove, u inat ovim zlikovcima i smješku Vici uzeti duplu krunu, nek pocrkaju ****! Zajedno sa ovim našim "navijačima" koji prizivaju poraze da bi nešto dokazali. Fuj!!!
I krv svoju za bordo boju!!!
I krv svoju za bordo boju!!!
SARAJEVO SIAMO NOI