FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hordasDoboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordasDoboj » 24 apr 2021, 21:32

Stati uz Velez posto je njihov predsjednik danas izasao za sudije. Mozda pogurati da oni budu organizatori saveza premijerligasa ili kako se vec zvalo, posto je propalo kad smo mi probali organizovat.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 apr 2021, 21:32

Ne svira nam čist penal a njima izmisli penal.
Podjeli odmah svim našim igračima kojim prijeti suspenzija žute kartone.
Sudija ispred Mašića na metar, ovaj glavom izbi loptu u aut i svira aut za Zrinjski.
Svako ko je 'a' reko na nešto dobio je žuti karton.
U našim napadima svira nepostojeće faulove u napadu.
Svim igračima po žuti, već smo drastično oštećeni za sljedeću utakmicu a ovaj masakr sa žutim će rezultirat da do kraja sezone nećemo imati full sastav jer će uvijek neko falit.
Mi u opasnoj zoni u zadnjoj minuti a sudija svira kraj...

Ovakva krađa se dugo nije dogodilo, ovo je skandalozno, sramotno...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 24 apr 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 apr 2021, 21:33

Da nije Fanimo dao gol ni iz čega, ovdje bi se pisali romani o vinkovom otkazu.
A sad kao izvlači maksimum. Taj maksimum je veći od 2 šuta po utakmici, i gola svaku treću, ili četvrtu.
Gura Milanovica za kojeg zna da je krampa, pa ga vadi malo poslije poluvremena. Promijeni formaciju majstore prilagodi se ekipi. I ptice na grani znaju da su nam krila cirkus.

Jeftinije će nas doći ako ga se iskešira.
Sve smo dobili dosad na individualce i njihove sole akcije. Ništa na račun vinka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2021, 21:33

skoroalen je napisao/la:
24 apr 2021, 21:32
Kakve ba klauzule u ugovoru, to nema nijedan igrač u svijetu. Ne bih dao Levandovskom tu klauzulu, čuj ako je zdrav mora igrat. Jok, Pejović igra samo zato što može trčat, u ovom defanzivnom stilu može pokrivat dosta terena. Da Tino može trčat i u pola kao Pejović, svaku bi igrao 100%. I na derbiju će počet jer za vezni red Sušić - Zinedin, pored Đokanovića bi morao i Makelele iz 2002. zaigrat da pokriva to.
TuŠel zbog takve klauzule Wernera forsira. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 apr 2021, 21:34

Gledaj Milanovica nema snage da ode do Jelica da prigovori i on..pa obrve mu pocupaj sve a on skoro umro u 34. minuti
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2021, 21:35

joker90 je napisao/la:
24 apr 2021, 21:33
skoroalen je napisao/la:
Kakve ba klauzule u ugovoru, to nema nijedan igrač u svijetu. Ne bih dao Levandovskom tu klauzulu, čuj ako je zdrav mora igrat. Jok, Pejović igra samo zato što može trčat, u ovom defanzivnom stilu može pokrivat dosta terena. Da Tino može trčat i u pola kao Pejović, svaku bi igrao 100%. I na derbiju će počet jer za vezni red Sušić - Zinedin, pored Đokanovića bi morao i Makelele iz 2002. zaigrat da pokriva to.
TuŠel zbog takve klauzule Wernera forsira. :kafa:
Werner zabi danas za važna tri boda. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 apr 2021, 21:35

Bravo momci, tako se gine za grb!

Al Oremuš ko da ima moju krv 😂😂😂 živac, ljubim ga u čundaru 😘
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 apr 2021, 21:35

skoroalen je napisao/la:
Tako je, manite se teorija zavjere. Znalo se da ce igrati, ja sam pisao da ce igrat. Danas Milkanovic na BS kaze ne moze igrati Zinedin zato sto s njim ne mozemo igrati presing, tako je isto sa Suletom.

Strucni stab je izabrao takvu taktiku, da pokusavamo igrati neki possesion mogao bi opet igrati jedan od njih dvojice.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 apr 2021, 21:35

Pa il si moro iskesirat neke pare za Pejovica il si moro dat mu neku sigurnost da dodje. Ko zna.. Kako je Hadzija radio ne bi me cudilo, jer nam je tad taj tip igraca bio potreban ko oci u glavi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 24 apr 2021, 21:35

hz033 je napisao/la:
24 apr 2021, 21:18
Za ove botove sto mijenjaju Vinka. Kao prvo, Pejovic ima klauzulu koja mu garantuje startnu postavu ako je zdravstveno sposoban da igra, a istu mu je dao Hadzija u ugovoru. Iz tog razloga mora igrati!!!!!!!
Drugo hebo vas Husref i Hadzija zajedno, sjasite sa Vinka !!!!!!!
Druže gledaj statistiku, ako frajer ne osvoji titulu bice najgori napismeno u Evropi. Niko njega ne jaše. I nikakvi su argumenti Husref, niko i ne spominje Husrefa. Dapace, lik radi sve sto je i Husref, tvrdoglavi, igra jedno te isto, izmjene sablonske... ako je ne osvoji otkaz da mi je ćaća.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 24 apr 2021, 21:36

Igra 0 do trenutka kad je Mustedanagic usao, nakon toga se popravilo DRASTICNO. Iako je opet u pojednim momentima licilo na nabi da nije kod mene/nabi da je sto dalje od naseg gola. 4 mjeseca govorim da je Mustedanagic kvalitet i da mora igrat, evo ga zaigra po 20-30 minuta u dvije utakmice i pokazao covjek sta zna i dokazao da je igracina.

O Pejovicu stvarno ne treba trositi komentare, covjek koji ima jednocifren broj tacnih dodavanja, a igra u veznom redu. Svaku loptu koju dobije ili izgubi u duelu jer krene u neke prodore ili dadne protivniku u noge ili posalje u aut. Covjek poslije Tuzle nije smio vise zaigrati. Cetkovic je bolje igrao nego on.

Sudija je izmasakrirao ekipu. Pripremio podlogu i za utakmicu protiv Zelje (isti ce scenariji biti kao i danas, ides Tuzli nakon tog). I ukoliko ne dobijemo Zelju, titula je zvacino bye-bye. To je scenariji kojeg sam se pribojavao. O penalima ne bih da raspravljam, zbog Arene neces nikad ni saznat sta se desilo i sta je trebalo biti sudjeno. Nisu ni jedna ni druga situacija ciste, ali ukoliko je jedno penal, onda je trebalo biti i drugo.

Jos jedan poraz koji mora i treba ici na dusu Vinka. Da budemo realni Zrinjski je po stvorenim prilikama dobio utakmicu i zasluzio dobiti, Vinko je jos jednom dopustio da ga Jakirovic nadigra. Hvala Fanimu i Kovacevicu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 apr 2021, 21:36

Sanchez1987 je napisao/la:
24 apr 2021, 21:29
Jest bilo lijepo gledati Almira Bekica,al kad igra za drugi tim :thumbup:
Ahahahah isto sam i ja pomislio....

Al onda skontah kako bi sretni bili da smo doveli Amera mjesto Cmilje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 apr 2021, 21:37

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
24 apr 2021, 21:33
Da nije Fanimo dao gol ni iz čega, ovdje bi se pisali romani o vinkovom otkazu.
A sad kao izvlači maksimum. Taj maksimum je veći od 2 šuta po utakmici, i gola svaku treću, ili četvrtu.
Gura Milanovica za kojeg zna da je krampa, pa ga vadi malo poslije poluvremena. Promijeni formaciju majstore prilagodi se ekipi. I ptice na grani znaju da su nam krila cirkus.

Jeftinije će nas doći ako ga se iskešira.
Sve smo dobili dosad na individualce i njihove sole akcije. Ništa na račun vinka.
njega je trebalo otpustiti jos pocetkom marta(poslije ona dva uzastopna poraza u ligi) sad je bojim se kasno, a sasvim je jasno da je najveci krivac za to sto nemamo igre, gledam ja i druge ekipe i mnogo veci balvani igraju kod drugih nego kod nas tako da mu ne moze opravdanje biti za to sto je ostao bez dva najbolja igraca, ok ne mora sezonu bez poraza odigrati, ok je izgubiti nekad, kiksati, ali ovo sto je Vinko uradio od ekipe ovo proljece je za zatvora
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 24 apr 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 apr 2021, 21:38

Vakat je ljudi

YEBIII ZELJU MALENOG OO OOO
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 apr 2021, 21:38

...trenutna je informacija da Dupovac nije dobio treći žuti karton. Hodžiću i Adukoru ovo jeste treći žuti karton. Vraća nam se Miličević. Jednostavno, to nas prati skoro čitav proljetni dio prvenstva. Imamo sedam dana da se pripremimo za duel sa Željezničarom", kazao je Marinović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 24 apr 2021, 21:38

Bolje ranjen nego mrtav! Stalo je igracima,bore se bice na kraju ovaj bod vazan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 apr 2021, 21:38

Kaže Vinko na pressu da ima informaciju da Dupovac nema tri žuta kartona :(

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 24 apr 2021, 21:38

Al kakve je frajer faulove sviro Jukicu u zadnjih 15 minuta, ne vjerujem. Al ne znam što s cudimo kad se svaki drugi vikend u Banjaluci ovako sudi i niko ne reaguje. Klub se mora suočit s ovim po svakoj cijeni i zaštitit navijače i investitora.

Pejović na ofanzivnom veznom opet - opet greška. Jedino što je dobro izgledalo u prvom poluvremenu je taj neki presing i agresivnost koju smo dobili sa Oremusom i Dokanovicem u sredini. Uzaludno kad smo prema naprijed bili bezopasni.
Samo naprijed Saraj'vo!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 apr 2021, 21:39

NisamInSajder je napisao/la:
24 apr 2021, 21:36
Igra 0 do trenutka kad je Mustedanagic usao, nakon toga se popravilo DRASTICNO. Iako je opet u pojednim momentima licilo na nabi da nije kod mene/nabi da je sto dalje od naseg gola. 4 mjeseca govorim da je Mustedanagic kvalitet i da mora igrat, evo ga zaigra po 20-30 minuta u dvije utakmice i pokazao covjek sta zna i dokazao da je igracina.

O Pejovicu stvarno ne treba trositi komentare, covjek koji ima jednocifren broj tacnih dodavanja, a igra u veznom redu. Svaku loptu koju dobije ili izgubi u duelu jer krene u neke prodore ili dadne protivniku u noge ili posalje u aut. Covjek poslije Tuzle nije smio vise zaigrati. Cetkovic je bolje igrao nego on.

Sudija je izmasakrirao ekipu. Pripremio podlogu i za utakmicu protiv Zelje (isti ce scenariji biti kao i danas, ides Tuzli nakon tog). I ukoliko ne dobijemo Zelju, titula je zvacino bye-bye. To je scenariji kojeg sam se pribojavao. O penalima ne bih da raspravljam, zbog Arene neces nikad ni saznat sta se desilo i sta je trebalo biti sudjeno. Nisu ni jedna ni druga situacija ciste, ali ukoliko je jedno penal, onda je trebalo biti i drugo.

Jos jedan poraz koji mora i treba ici na dusu Vinka. Da budemo realni Zrinjski je po stvorenim prilikama dobio utakmicu i zasluzio dobiti, Vinko je jos jednom dopustio da ga Jakirovic nadigra. Hvala Fanimu i Kovacevicu.
Ne znam zasto bi se halali titule ako ne dobijemo derbi. Po meni je tu dovoljan x uz pobjedu u Tuzli, nakon toga ostali ce se klat a mi cemo imat 4 utakmice sa ekipama slabijeg kvaliteta.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 apr 2021, 21:39

Ppuuuušššćajjjjj publiku krv ti ebem..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hotonjskimaher, insimadop, sekac i 77 gostiju.