Da imamo u glavi kao sto nemamo doveli bi sad trenera stranca sa lijepim iskustvom. Placas ga mastno 2 godine, Ahmet mu bude pomocnik. Nakon 2 godine Ahmo preuzima ekipu i yebe sve redom.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:44Ako se ne može dovesti moderni trener, strucnjak za postavku igre, koji će biti izvan okvira BiH. Volio bih da se pogura Ahmo da nas vodi. Lider, kapiten, omiljen u raji a pri tome blage naravi i pravi profesionalac bez mrlje u karijeri.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hole me iznenadio...
Poceo je sad da potkopava loptu kad centrira pa ide u senesterac ono balonski...
Nije to vise onaj pokusaj ubacivanja gdje loptu ocekujes kod korner zastavice ili 6 m iza gola...
Ucio Hole, ucio, ali mora mu se odati priznanje dobar je ove zadnje tekme...
Poceo je sad da potkopava loptu kad centrira pa ide u senesterac ono balonski...
Nije to vise onaj pokusaj ubacivanja gdje loptu ocekujes kod korner zastavice ili 6 m iza gola...
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ono Fanimo uradi danas jel lik normalan 
To je krilo pravo.
Sad zamislite, da je ona celava ubleha dovela i na lijevu stranu mjesto Tatara igraca približne kvalitete Fanimu. Pa uvjeren sam, da bi razlika bila sad i veca u prvenstvu od 9 bodova.
Ali ne lik dovede igraca sa hronicnom povredom koji je vec zavrsio sezonu. Kasnije doveo jos Mesanovica kad je ocito skontao koga je prvo doveo.
Mamicu ti celavu glavni krivac nakon Vinka ces biti ako zijanimo titulu!

To je krilo pravo.
Sad zamislite, da je ona celava ubleha dovela i na lijevu stranu mjesto Tatara igraca približne kvalitete Fanimu. Pa uvjeren sam, da bi razlika bila sad i veca u prvenstvu od 9 bodova.
Ali ne lik dovede igraca sa hronicnom povredom koji je vec zavrsio sezonu. Kasnije doveo jos Mesanovica kad je ocito skontao koga je prvo doveo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Još nas i prca, zavšit će tako što će biti raskid ugovora i noga, a uzet će fino čovjek para za sjedenje po tribinama i oporavak svoj.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:26A lagano ce im biti protiv Sirokog, Želje,Zrinjskog,Tuzle,pa ako ovo uzmu i treba da budu prvaci.bodi123 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:21Bezveze pravite kalkulacije. Mi ako derbi ne uzmemo titule nećemo vidjeti, znači nema šanse. Niste svjesni izgleda ni nakon danas da Borac ima nenormalnu moć izvan terena, i ovo će do kraja biti sve gore i gore. Oni imaju još samo jedan težak meč, to je idući u Vrapčićima, sve ostalo će pobijediti.
Napravismo od gotovog veresiju... ne znam šta da napišem više.
Listici je zadnja sansa za Europu u BL. Sa bodom i pobjedom protiv Laznih bili bi u prednosti., a ako Lazni dobiju onda ce u BL traziti sansu za titulu.
Ako dobijemo Zelju,a moramo, oni ce se ostalim sklanjati, kao sto bi i mi.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Aj ba manje seriite bez osnova. Koji kriminal? Radovac dobio zuti i vise nego zasluzeno. Jedini od 6 igraca kojima je prijetila suspenzija. Eto, bas nam je sudija kriv sto smo prosuli prednost. Gdje su to nesto znacajno sudije pogurale Borac, za razliku od ostalih ekipa?bodi123 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:30Hoće što neće. Zrinjski im dolazi u BL, ide Mujić il Giga il neko sličan da odradi posao, nema šanse da ih ne uzmu. Željo će nam vratit za Bekića, Evropu su svakako popušili, a Tuzla slično, ne bore se ni za šta...amypitar je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:26A lagano ce im biti protiv Sirokog, Želje,Zrinjskog,Tuzle,pa ako ovo uzmu i treba da budu prvaci.bodi123 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:21Bezveze pravite kalkulacije. Mi ako derbi ne uzmemo titule nećemo vidjeti, znači nema šanse. Niste svjesni izgleda ni nakon danas da Borac ima nenormalnu moć izvan terena, i ovo će do kraja biti sve gore i gore. Oni imaju još samo jedan težak meč, to je idući u Vrapčićima, sve ostalo će pobijediti.
Velež je jedina nada, ali su oslabljeni(opet naručeno sve, žuti za Radovca je kriminal), ne treba se više nadati ničemu, mora se derbi uzeti i do kraja sve pobijediti, znači sve.
Nista mi mrze od kukanja bez osnove nema.
Ako budemo igrali kako treba, a ne igramo, bit cemo prvi. Trenutno, Borac je jaca ekipa, sto je i pokazao neki dan na Kosevu, gdje je zasluzeno pobijedio, a mi se brukali sa onim obavjestenjima o sudiji prije utakmice.
-
- Kontakt:
U zadnja 4 kola, kada mi igramo sa Slobodom, Mladosti, Radnikom i Olimpikom, Borac igra sa Zrinjskim i Tuzlom kuci, te Željom i Slobodom u gostima.E najvažnije je da uoči ta zadnja 4 kola budemo ili na +1 od Borca ili poravnati.Nadam se da ce nam se i neke stvari poklopiti, a to je da Borac ne pobjedi u Vrapčićima i da Željo ima makar malu šansu za Evropu uoči dolaska Borca na Grbavicu.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:55Upravo tako. Rekao sam sinoc, u najgorem slucaju 4 boda iz utakmica protiv Zrinjskog i Zelje. Ostalo sve znaci bye-bye titula.bodi123 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:21Bezveze pravite kalkulacije. Mi ako derbi ne uzmemo titule nećemo vidjeti, znači nema šanse. Niste svjesni izgleda ni nakon danas da Borac ima nenormalnu moć izvan terena, i ovo će do kraja biti sve gore i gore. Oni imaju još samo jedan težak meč, to je idući u Vrapčićima, sve ostalo će pobijediti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreća pa je Jasmina doveo, on bi nam mogao biti od koristi u budućnosti, nije on nimalo loš igrač.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:13Sta ono Fanimo uradi danas jel lik normalan
To je krilo pravo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto @Jokere i zvanicno si uzeo opkladu čestitam

Hajd sad da ispoštujem, jer imam posle jos jednu opkladu koju cu aBd isto izgubiti

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kakav je danas Hebib bio po vama ?
-
- Kontakt:
Tesko ce zeljo imati šanse za Europu, posebno ako od nas izgubi tako da ce oni pustit Borcu. Oni gdje mogu izgubiti bodove to je od veleza i kod kuce eventualno od Zrinjskog ili Tz City.
- hordasDoboj
- Kontakt:
E bravo, Ahmo ako ima volju da bude trener u seniorskom fudbalu i treba tako uraditi. Mislim da je neki dan položio (ili bio na predavanju) za A licencu, zajedno sa Vučinom i Puzigaćom. Mada bih ja volio da Ahmo stigne odigrat na kraju koju utakmicu i pokaze nam da moze i da bude sljedece sezone joker s klupe, nesto sto je bio Handzic.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:09Da imamo u glavi kao sto nemamo doveli bi sad trenera stranca sa lijepim iskustvom. Placas ga mastno 2 godine, Ahmet mu bude pomocnik. Nakon 2 godine Ahmo preuzima ekipu i yebe sve redom.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:44Ako se ne može dovesti moderni trener, strucnjak za postavku igre, koji će biti izvan okvira BiH. Volio bih da se pogura Ahmo da nas vodi. Lider, kapiten, omiljen u raji a pri tome blage naravi i pravi profesionalac bez mrlje u karijeri.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nije mu prvi put, tako on igra kada mu je ugovor pri kraju.Vanja8 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:11Hole me iznenadio...
Tad odigra par tekmi dobro, naši se prevare i produže mu ugovor.
Onda standardna kurcobolja, igra kao da je tek iz kreveta ustao.
I sve tako ukrug....
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- hordasDoboj
- Kontakt:
aBd, izvuce me danas Fanimo da ostanem u igri. Ne bi bilo loše i da završi egal na 5bb u ove tri utakmiceElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:23Eto @Jokere i zvanicno si uzeo opkladu čestitam![]()
Hajd sad da ispoštujem, jer imam posle jos jednu opkladu koju cu aBd isto izgubiti![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Da smo samo znali da će prije Ahmo zaigrati od njegove zamjene i velikog pojačanja. Hahaha
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi oni.. davno sam rekao da oni i Široki neće u Europubordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:24Tesko ce zeljo imati šanse za Europu, posebno ako od nas izgubi tako da ce oni pustit Borcu. Oni gdje mogu izgubiti bodove to je od veleza i kod kuce eventualno od Zrinjskog ili Tz City.
Je li ono bio avatar dvije sedmice?
@iniesta, javi se i ti, da dogovorimo uslove.

@iniesta, javi se i ti, da dogovorimo uslove.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledaj Dušana i duela prije asistencije, raznese čovjeka. Da ovako igra bar pola utakmica u sezoni, s ovim pristupom kao kad mu ističe ugovor, igrao bi lik gdje hoće.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: crnehorde, nedimmmm1337, roccosiffredi, SineTalexy i 79 gostiju.