Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa nije ni to, ali neko ko ti zabije gol na Kosevu dok je igrac povrijedjen na terenu ne moze ocekivati nista drugacije nego bezobrazluk u iducim utakmicama. Samo je razlika sto sudija produzi to izlezavanje, a gol na Kosevu se ne ponisava.Tele33 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:57Vjerojatno je Fair Play kad preležiš 20minuta poluvremena. Samo u kost a onda lezi, sjedi, valjaj se... Onakvo nešto sam vidio samo jednom i to od Radnika pod Zizovicem. Na stranu to što ste nas pomeli prvo poluvrijeme. Al helem, bujrum dobijete Borca i Zrinjskog i sve će vam se otvorit. Samo što mislim da nemate kvaliteta ni na terenu ni na klupi za nešto takvo.Rodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:43Nema nikakve promjene, trpili smo svasta dok ste nas tapsali po ramenu i pisali zalopoljke sve dok se nismo vratili u PL. Pa smo i gledali kako nam zabijate gol dok nam je igrac povrijedjen na terenu, niste ni pomislili da izbacite loptu "sportski prijatelji" koji ne znaju sta je "Fair Play"Tele33 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:26Joj rođeni, ponio vas ovaj niz previše. Meni je lično drago da ste u vrhu, lijepo vidjet kako iz tradicije, historije i vjerne navijačke baze rastete i penjete se gdje vam je mjesto.
Na tom putu se probajte riješiti ostatka prvoligaškog mentaliteta poput proslosedmicnog valjanja koje gadi fudbal.
Nema nikakvih vise ustupaka, samo u kost i svim silama pa ko koga.![]()

-
- Kontakt:
Nikad u zivotu, nisam toliko iskompleksiran. Jednostavno, uzivam u igrama i stanju svog kluba i zaboli me qrc da nekom pisem roman kako je nebitan. To mi je malo kontradiktorno, zar nijeMiljacka je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:46Moram i tebi nacrtati da tekst nije posvecen Velezu nego dobrom dijelu nazalost debila koji ga podrzavaju? Hajde iskreno, puca li tebi cir kad Sarajevo pobjedjuje i osvaja trofeje?killafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:42Golemo ga ne mrzi napisat kilometarski post o tome kako si nebitanne ide
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kad je Feđina taktika da je u svakom momentu neko na zemlji.Rodjeni81 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:05Pa nije ni to, ali neko ko ti zabije gol na Kosevu dok je igrac povrijedjen na terenu ne moze ocekivati nista drugacije nego bezobrazluk u iducim utakmicama. Samo je razlika sto sudija produzi to izlezavanje, a gol na Kosevu se ne ponisava.Tele33 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:57Vjerojatno je Fair Play kad preležiš 20minuta poluvremena. Samo u kost a onda lezi, sjedi, valjaj se... Onakvo nešto sam vidio samo jednom i to od Radnika pod Zizovicem. Na stranu to što ste nas pomeli prvo poluvrijeme. Al helem, bujrum dobijete Borca i Zrinjskog i sve će vam se otvorit. Samo što mislim da nemate kvaliteta ni na terenu ni na klupi za nešto takvo.Rodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:43
Nema nikakve promjene, trpili smo svasta dok ste nas tapsali po ramenu i pisali zalopoljke sve dok se nismo vratili u PL. Pa smo i gledali kako nam zabijate gol dok nam je igrac povrijedjen na terenu, niste ni pomislili da izbacite loptu "sportski prijatelji" koji ne znaju sta je "Fair Play"
Nema nikakvih vise ustupaka, samo u kost i svim silama pa ko koga.![]()
![]()
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Pa neki dan si napravio novi account, odakle sad ovaj hahahaha nije valjda odmah ban pao?
Forzza Velez
- ImeiBrezime
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:19Pa neki dan si napravio novi account, odakle sad ovaj hahahaha nije valjda odmah ban pao?

Vise banova nego veleez navijaca

A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.
Prosle godine dobili titulu na lijepe oci pa hoce i ove godine, e pa ne moze , mora se titula na terenu zaraditi.
Sljedece kolo na Kosevo dolazi ekipa Blaza Sliskovica koju ce sigurno Baka motivisati jer ima motiv vise, da pomogne svojoj jedinoj ljubavi i jedinom pravom mostarakom klubu i nasljedniku prijeratnog Veleza , ekipi Zrinjskog.
Prosle godine dobili titulu na lijepe oci pa hoce i ove godine, e pa ne moze , mora se titula na terenu zaraditi.
Sljedece kolo na Kosevo dolazi ekipa Blaza Sliskovica koju ce sigurno Baka motivisati jer ima motiv vise, da pomogne svojoj jedinoj ljubavi i jedinom pravom mostarakom klubu i nasljedniku prijeratnog Veleza , ekipi Zrinjskog.
Dajte pažnje navijačima Veleža, i to je vid sadake. Prvi rezultati nakon 1975. godine, nek je berićetno! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gdje ti je VHS Velikan? ipak vam je to vrh humora koji vam je rigi omogucio, steta sto makar to niste sami smislili
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A bjezi u qracImeiBrezime je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:20ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:19Pa neki dan si napravio novi account, odakle sad ovaj hahahaha nije valjda odmah ban pao?![]()
![]()
Vise banova nego veleez navijaca![]()

Ja te citirao maloprije, nisam skontao odmah da si ti hahaha
Forzza Velez
Mogu shvatiti ako ti je drago kada Zrinjskom ne ide, bas kao i komsijama kada nama ne ide, ali zasto bi meni pucao cir kada ide Velezu ili tebi pucao cir kada ide Sarajevu. Ti si apsolutno ravnodusan prema Sarajevu, ja apsolutno ravnodusan prema Velezu i tako i treba da bude. Samo je iritantno citati koliko pojedinci umisljaju da vi nama predstavljate neki bitan faktor u bilo kojem smislu.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:12Nikad u zivotu, nisam toliko iskompleksiran. Jednostavno, uzivam u igrama i stanju svog kluba i zaboli me qrc da nekom pisem roman kako je nebitan. To mi je malo kontradiktorno, zar nijeMiljacka je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:46Moram i tebi nacrtati da tekst nije posvecen Velezu nego dobrom dijelu nazalost debila koji ga podrzavaju? Hajde iskreno, puca li tebi cir kad Sarajevo pobjedjuje i osvaja trofeje?killafrommanilla je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:42Golemo ga ne mrzi napisat kilometarski post o tome kako si nebitanne ide
![]()
Samo me pukla inspiracija i pokusao sam da sto bolje objasnim debilima kojima je malo i nacrtati.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Istina, komšijama vam najbolje ide prcanje Veleža iz godine u godinu i sve tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:23Gdje ti je VHS Velikan? ipak vam je to vrh humora koji vam je rigi omogucio, steta sto makar to niste sami smislili

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Nisu vise vhs vehlikan, sada su skupljaci perja iz vrabcicajoker90 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:28Istina, komšijama vam najbolje ide prcanje Veleža iz godine u godinu i sve tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:23Gdje ti je VHS Velikan? ipak vam je to vrh humora koji vam je rigi omogucio, steta sto makar to niste sami smislili![]()
E čuj na lijepe oči dobili titulu, ja sve mislio na osnovu broja bodova. Šta kažeš na posljednju titulu Zrinje i onog penala u Bijeljini ? Ovaj večeras je mala maca bio za tajSemper je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:21A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo opet ih boli qrac za Velež.
A mi imamo motiv da osvojimo titulu i to za komsijin stoti rodjendan, plus da vas konacno odyebemo iz borbe za Evropu o kojoj potajno mastate.Semper je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:21A kad je u prvom kolu ponisten cist gol Zelji protiv Sarajeva , tad se niste bunili. Svaka cast Jelicu na odlicnoj arbitrazi, da je vise ovakvih sudija liga bi bila puno regularnija.

Na kraju krajeva, ako ne mozemo dobiti ovogodisnju kantu za nabijanje i ne zasluzujemo titulu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma realno Zrinja bio puno jaci danas, puno vise prilika, kolko je Rahman nosio tu ekipu to je nemoguce, Tatar donekle ali Rahman im je bio 70% ekipe, osim Fanima, ovo su sve polovnjaci amateri, u ligi ih imas tonu takvih igraca, gledam Adukora danas, kako ispada, mislio sam da je medju boljim u ligi ..
-
- Kontakt:
2013 ispisanih stranica, na 1800 ih boli qrac za Velezom 

- ImeiBrezime
- Kontakt:
Boli nas velez za veleezomMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:472013 ispisanih stranica, na 1800 ih boli qrac za Velezom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.