A jedno pitanje u kojem momentu se Cmiljanić ozljedio? Trening? Koja je ozljeda u pitanju?
Danas je bio medicinski bilten u bordo sedmici i nije spomenut ni u prolazu. Razumijem zašto nije Mešanović da ne otkrivaju unaprijed probleme za koje protivnik ne zna. Ali Cmiljanić ni zdrav nije konkurencija pa da zrinjski strahuje.
A jedno pitanje u kojem momentu se Cmiljanić ozljedio? Trening? Koja je ozljeda u pitanju?
Danas je bio medicinski bilten u bordo sedmici i nije spomenut ni u prolazu. Razumijem zašto nije Mešanović da ne otkrivaju unaprijed probleme za koje protivnik ne zna. Ali Cmiljanić ni zdrav nije konkurencija pa da zrinjski strahuje.
Hronični problemi, lik je mrtav igrač, neko nas je dobro zajebao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Banuj me brate samo zbog potpisa, avatar i nekako mogu preživjeti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Na koji je onda fazon odigrao onih pola sata ili nešto manje?
Na koji način je sve do sada trenirao regularno sa ekipom pa tek sad se pojavili ti problemi?
Na koji način i gdje je prošao ljekaraki kod nas a da ne otkriju te probleme.
Gluho i daleko bilo
Od pocetka sezone FK Sarajevo 82 zuta kartona.
FK Borac 45 zuti kartona.
Nekom nesto nije jasno ??
Nadji statistiku za penale . 1 dosudjen slovom i brojem za nas . I to nekad na ljeto prosle godine protiv Krupe.
3 penala. Protiv Krupe, Mladosti i Krupe.
Protiv Mladosti nam nije dosudjen nijedan penal ni u Kaknju 2 - 2 ni u Sarajevu 5 - 1. Jedino ako unaprijed kontas Samo sam ispustio prvo kolo protiv Krupe. Dakle 2 penala.
Borac zavisi od dva igrača prvenstveno od Zakarića i Zil(j)kića, ostalo im je prosjek, dok oni budu tu Borac će pobjeđivati kad (ako) budu kartonirani ili ozlijeđeni Borac pada.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Borac zavisi od dva igrača prvenstveno od Zakarića i Zil(j)kića, ostalo im je prosjek, dok oni budu tu Borac će pobjeđivati kad (ako) budu kartonirani ili ozlijeđeni Borac pada.
Danas im ne igra Zakaric zbog kartona cini mi se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Ma brate vidjet ćeš oni su totalno prosječna ekipa samo ih Zakarić i Zil(j)kić vade da njih nema Borac bi bio daleko slabiji.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma brate vidjet ćeš oni su totalno prosječna ekipa samo ih Zakarić i Zil(j)kić vade da njih nema Borac bi bio daleko slabiji.
Nadji statistiku za penale . 1 dosudjen slovom i brojem za nas . I to nekad na ljeto prosle godine protiv Krupe.
3 penala. Protiv Krupe, Mladosti i Krupe.
Protiv Mladosti nam nije dosudjen nijedan penal ni u Kaknju 2 - 2 ni u Sarajevu 5 - 1. Jedino ako unaprijed kontas Samo sam ispustio prvo kolo protiv Krupe. Dakle 2 penala.
Brate nisi ti tal uzeo za Cmilju nego Hadzija, jedino nam on može kupit šta iz Fan shopa
Meni ne treba doduše, ogadili su mi se toliko da kad u Mc Donalds hoću odem do stupa