La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Svake godine ista utakmica protiv ovog Betisa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ali ovo sudjenje u Spaniji,pa ovaj glavati sudija svira faul svaki vrisak igraca,zadnjih 10 minuta je on sam uzeo 5 ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma treba biti realan i kazati da je Real izgubio šansu za titulu protiv Getafea još, ja kad sam vidio sastav za tu utakmicu, jasno mi je sve bilo.
Atletico ako uzme, idu na +5, 5 kola prije kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Plus sem Barcelone imaju lagan raspored.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da nije Barsa pocela da reseta mreze ovih par zadnjih utakmica, lagano bi se moglo reci da Atletico uzima obzirom na raspored koji imaju i bodovnu prednost. PS. Kolika je bila najveca bodovna prednost Atletica ove sezone?
E moj ReJale sansu za titulu prosuste na Getafeu i Betisu.
Sad pobjeda u El clasicu dodje kao pirova
Sad pobjeda u El clasicu dodje kao pirova
Ne znam u odnosu na RM, znam da je nad Barcom iznosila po 11,12 bodova na pola sezone
Ja očekujem sutra kiks i Barce i Atletica.
U tankoj su formi. U zadnjih pet mečeva ispušili dva kupa, zabili jedan gol, a u ligi ne mogu ni gore ni dole. Doduše Atletico ih odavno nije dobio u gostima, ali evo vratili su im se svi povrijeđeni igrači, tako da kad uzmeš sve u obzir nisam nešto pretjerano optimističan.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva smijurija je postala liga kad i ovakav real je kandidat za titulu, pa i barca sa mesijem koji je prešetao 80 posto minuta u ligi i sa pola sezene lutanja i trazenja, sa, atletico madridom koji prospe dvocifrenu prednost
Ko god osvoji smijesna ce titula biti realno
A real i ovakav kakav je jos ima sanse, sutra i barca i atletico imaju teska gostovanja, jedna ili obje ekipe lako da nece pobijediti, onda imaju i medjusobni okrsaj u kojem ako bude nerijeseno real moze ih preteci, imaju bolji medjusobni skor ako bude isto bodova... Jos je tu sve u igri, nijedna ekipa nije jaka tako da ina rutinu pobjedjivanja da, mozes reci dobit ce sve do kraja
Sutra ce se mnogo toga trasirati, ako i barca i atletico dobiji onda je real izgubio sanse, ako atletico dobije a barca ne onda atletico postaje vrlo izgledan osvajac, ako barca dobije a atletico ne onda barca postaje favorit
Sve je otvoreno za sad, sutra navece bice mozda malo jasnije
A real i ovakav kakav je jos ima sanse, sutra i barca i atletico imaju teska gostovanja, jedna ili obje ekipe lako da nece pobijediti, onda imaju i medjusobni okrsaj u kojem ako bude nerijeseno real moze ih preteci, imaju bolji medjusobni skor ako bude isto bodova... Jos je tu sve u igri, nijedna ekipa nije jaka tako da ina rutinu pobjedjivanja da, mozes reci dobit ce sve do kraja
Sutra ce se mnogo toga trasirati, ako i barca i atletico dobiji onda je real izgubio sanse, ako atletico dobije a barca ne onda atletico postaje vrlo izgledan osvajac, ako barca dobije a atletico ne onda barca postaje favorit
Sve je otvoreno za sad, sutra navece bice mozda malo jasnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Titulu ce osvojiti najmanje loš, a ne najbolji tim. Kao i prošle sezone uostalom. Primera kao liga je vec neko vrijeme u slobodnom padu, a korona je samo ubrzala taj pad.Romariooo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 00:11Kakva smijurija je postala liga kad i ovakav real je kandidat za titulu, pa i barca sa mesijem koji je prešetao 80 posto minuta u ligi i sa pola sezene lutanja i trazenja, sa, atletico madridom koji prospe dvocifrenu prednost
Ali zašto ce biti smiješna titula bgt ? nidje veze.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa Real nije favorit prvenstveno jer od 03.04 do 16.05. ce sve igrati u ritmu srijeda/subota dok Barca i Atletico samo igraju ligu.
A roster je kratak i osakacen povredama, ne moze tako. Evo sad Modrica neki dan ledja uhvatila, Kroos 3 zaredom fakticki nije igrao, ne mogu se sjetiti jel ga ono uveo malo protiv Getafea. Valverdea opet nema, mozda bude spreman za uzvrat protiv Chelskog.
U napadu imas ovu djecu i nemas Hazarda, znaci Benzema igra sam. Jos na sve to i odbrana ti se pocela raspadati. Pa ne moze tako.
Koliko god tesko bilo Barci prepustiti dobletu, realnost je da je najpametnije bilo da se igraci cuvaju i spremaju za dvije utakmice protiv Chelsea.
A roster je kratak i osakacen povredama, ne moze tako. Evo sad Modrica neki dan ledja uhvatila, Kroos 3 zaredom fakticki nije igrao, ne mogu se sjetiti jel ga ono uveo malo protiv Getafea. Valverdea opet nema, mozda bude spreman za uzvrat protiv Chelskog.
U napadu imas ovu djecu i nemas Hazarda, znaci Benzema igra sam. Jos na sve to i odbrana ti se pocela raspadati. Pa ne moze tako.
Koliko god tesko bilo Barci prepustiti dobletu, realnost je da je najpametnije bilo da se igraci cuvaju i spremaju za dvije utakmice protiv Chelsea.
Situacija pred kraj utakmice u sesnaestercu Betisa, sviran faul za Betis.
Ovo cisto da imamo dokaze kad vasi pocnu pricat kako se Reala gura 
Znači ovo je po tebi penal za Real.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.