UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Au J*** ti sunce
idi u pm
Ode noga u 3 lijepe
- Donnie Darko
- Kontakt:
Aj
Vidio sam ovakvih preloma, ali nisam nikad vidio da se neko ovako osloni na nogu poslije jbt
Vidio sam ovakvih preloma, ali nisam nikad vidio da se neko ovako osloni na nogu poslije jbt
Donnie Darko je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:49Aj
Pitanje je ima li poslije ovog povratka u oktagon u dobi od 36 godina 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
De objasni, posto nisam gledo ovu borbu. Vidim raja pise "he stepped on it". btw. ovog sam se najvise bojao kad gledam UFC borbe svkai put kad je neko leg kick ja grimasu pravim, a ovo mi je pocelo od one jukine povredeDonnie Darko je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:49Aj
Ovo je bas bilo gadno, okrenuo sam glavu kad su vraćali replay, strašno...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zadnji put da sam ikad nekom bacio leg kick, ovo je najgora povreda sto sam ikad vidio u zivotu
jao jao jao
jao jao jao
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Chris jesi to tiNerminovic je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:56Zadnji put da sam ikad nekom bacio leg kick, ovo je najgora povreda sto sam ikad vidio u zivotu
jao jao jao
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma jarane, Weidman bacio jak leg kick u tipa desetoj sekundi borbe, Uriah čekirao, pukla cjevanica po pola blizu zloba, i dok je visilo tako on je stao na tu nogu i oslonio se čitavom svojom težinom na nju i tek se onda presavilo maksimalno. Nisam nikad u životu vidio da se noga savije pod ovakvim uglom poslije preloma. Prebrutalno je izgledalo.Zabit je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:55De objasni, posto nisam gledo ovu borbu. Vidim raja pise "he stepped on it". btw. ovog sam se najvise bojao kad gledam UFC borbe svkai put kad je neko leg kick ja grimasu pravim, a ovo mi je pocelo od one jukine povredeDonnie Darko je napisao/la: ↑25 apr 2021, 04:49Aj
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 25 apr 2021, 05:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jel moguce da se njemu desilo nakon tog sto je Silva protiv istog slomio nogu....svasta
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
evo citam sta su njegovi treneri govorili nakon sto se desilo silviNerminovic je napisao/la: ↑25 apr 2021, 05:00Jel moguce da se njemu desilo nakon tog sto je Silva protiv istog slomio nogu....svasta
when Weidman won against Silva in this similar fashion? Weidman or Luongo or Serra came out like, "We practice that check. We call it the destroyer."
s redditaAnd Serra, from the corner, said “great, fuck him!” Right after the injury
Kako je razbaca Valentina po oktagonu. Nisam fan ženskog MMAa, ali Valentinu obožavam da gledam.
THUG ROSE!!!

- Donnie Darko
- Kontakt:
a brate 
potcjenio sam je
potcjenio sam je
OOOOOOOOOOOOOOOOOH
Al Roganove reakcije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.