Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la bombaysaphire » 04 jan 2021, 16:19

Chinaglia je napisao/la:
04 jan 2021, 14:39
Niđe veze sa Greenom , čovjek uradio što se i radi sa strane pomoći ... Juka kod prve situacije ima suigrača samog na trojki , u drugoj situaciji dvojicu na trojki ...
Znači do Juke je 100% , katastrofalna rješenja...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 jan 2021, 16:31

Chinaglia je napisao/la:
04 jan 2021, 12:46
nece covjek ni da prica o nurkicu lol (3:57)

vidno je ljut i razocaran u nurkica, al nece da ga kritikuje pred novinarima

Auu baš se vidi da je ljut. Nadam se da će mu ovo biti za pamet, ne plaćaju te da dođeš ko trunto na trening kamp.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jan 2021, 17:21

Nakon onakve sjajne predstave u Bubbleu mislio sam da ove sezone pravi korak dalje, medjutim ova kurcobolja na terenu je stvarno za samara. Ne zna se ko je gluplji Jusuf ili Dzanan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 04 jan 2021, 19:00

Nesto se mislim, kako uz ove perspektive izgleda njegova vrednost u poredjenju sa ugovorom?

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 04 jan 2021, 19:05

huupmil je napisao/la:
04 jan 2021, 19:00
Nesto se mislim, kako uz ove perspektive izgleda njegova vrednost u poredjenju sa ugovorom?
U skladu sa ugovorom. Ono sto je on pruzao u bubble i onoj kad se povrijedio sezoni u odnosu na ugovor je bilo nenormalno, tj. bio je veoma podplacen. Mozda je Juka rekao jbm vam mater necu ja ginut za vas, a placate me ko sirotinju :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jan 2021, 19:10

jusuf nurkic je trenutno kao meyers leonard svojevremeno, niko ga ne zeli gledati

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 jan 2021, 19:14

Zabit je napisao/la:
04 jan 2021, 19:05
huupmil je napisao/la:
04 jan 2021, 19:00
U skladu sa ugovorom. Ono sto je on pruzao u bubble i onoj kad se povrijedio sezoni u odnosu na ugovor je bilo nenormalno, tj. bio je veoma podplacen. Mozda je Juka rekao jbm vam mater necu ja ginut za vas, a placate me ko sirotinju :mrgreen:
Taman da napišem isto, sto bi rek'o Shaq 200+ miliona ugovor on ti daje 11 poena po utakmici ( Gobert ).

Tako da upravo ovo što pruža Jusuf u ovoj sezoni to je zapravo realno stanje njegovog ugovora drugo je što bi ovi onog Jusufa iz babla. :D

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 jan 2021, 19:19

Odgledao sam svaki mec osim ovog sinoc i dojam je da se Juka ponasa kao da je neko ko 15 sezona ima 30+ u prosjeku, pa ima kredit da radi sta hoce na terenu. :D

Slazem se da mu je ugovor mali u odnosu na ostale koji su losiji a opasno zaradjuju, ali se treba uozbiljiti jer nece niko trpiti taj njegov pristup.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 04 jan 2021, 19:20

Juka me podsjeca na Jokica prosle godine. Usao je u sezonu bas lose spreman, ali kako je sezona odmicala onda je dizao nivo na allstar. Ima i Luka isti problem. Zajednicka stvar njima je dobra balkanska hrana.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 jan 2021, 19:30

Mnogi su ušli loše u ovu sezonu bice to dobro, mene bi zabrinjavalo kad bi on uzimao 15 i više šuteva i da ima ovoliko poena, eh kad uzima 7 do 10 to je vec ok.

Jeste da fula standardno kako on zna samo bice to dobro, a ove forumaše koji ga gledaju u gluho doba noci razumijem i ja bi pljuvao, haha.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 jan 2021, 19:41

Ma bice to sve u redu za 10ak utakmica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 04 jan 2021, 19:44

Njemu ovo dodje kao pripremne utakmice. Vidim i navijaci Blazersa kukaju ko kakve tetkice, a odigrano tek sest utakmica.

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 04 jan 2021, 20:54

Zabit je napisao/la:
04 jan 2021, 19:20
Juka me podsjeca na Jokica prosle godine. Usao je u sezonu bas lose spreman, ali kako je sezona odmicala onda je dizao nivo na allstar. Ima i Luka isti problem. Zajednicka stvar njima je dobra balkanska hrana.
Pa bruda kakva je to usporedba, porediš dva igrača koji su redovno All-NBA i sposobni da uđu u MVP razgovor svake sezone sa Jusufom koji ničim zasad nije zadužio Portland (mislim na stranu što je naš jedini igrač, mi ga gledamo drugačije nego navijači Portlanda i ostatak NBA). Jusuf nema taj luksuz da mu svi progledaju kroz prste od trenera, navijača, suigrača i medija kao što imaju Dončić i Jokić. Istina da je ovo trenutno stanje zapravo nivo njegovog ugovora ali ni Klutch mu neće pomoći za sljedeći ne popravi li barem neke očite nedostatke.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 jan 2021, 21:07

Šta bolan baljezgaš pogledaj koliko je para dobio i bice ti sve jasno ako se javiš poslije toga s istom pricom ubi se momentalno :urnebes:

Otpisao ga levat nakon par utakmica. :lol:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 jan 2021, 22:35

ovo je sve zbog kanterovih izjava

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 05 jan 2021, 14:00

StevieFranchise je napisao/la:
04 jan 2021, 20:54
Zabit je napisao/la:
Pa bruda kakva je to usporedba, porediš dva igrača koji su redovno All-NBA i sposobni da uđu u MVP razgovor svake sezone sa Jusufom koji ničim zasad nije zadužio Portland (mislim na stranu što je naš jedini igrač, mi ga gledamo drugačije nego navijači Portlanda i ostatak NBA). Jusuf nema taj luksuz da mu svi progledaju kroz prste od trenera, navijača, suigrača i medija kao što imaju Dončić i Jokić. Istina da je ovo trenutno stanje zapravo nivo njegovog ugovora ali ni Klutch mu neće pomoći za sljedeći ne popravi li barem neke očite nedostatke.
Kako Bosnje znaju pretjerivati, ispade Juka sad na nivou Alexa Lena. A to sto je najbitniji igrac Portlanda uz Lillarda od dana kada je stigao u ekipu i top 50 NBA igrac po svim relevantnim medijima i novinarima u Americi je sigurno samo zato sto ga mi gledamo drugacije. :clap:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 05 jan 2021, 14:10

Bazirano mišljenje na osnovu par predsezonskih i par prvenstvenih partija.

Ma ima raje ocigledno koji ne rade ništa pa mogu ostati budni i ispratiti ga pa ih to sve pogađa više nego nas koji trijezno razmišljamo. :D

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 05 jan 2021, 14:56

Zabit je napisao/la:
05 jan 2021, 14:00
Zabit je napisao/la:
Kako Bosnje znaju pretjerivati, ispade Juka sad na nivou Alexa Lena. A to sto je najbitniji igrac Portlanda uz Lillarda od dana kada je stigao u ekipu i top 50 NBA igrac po svim relevantnim medijima i novinarima u Americi je sigurno samo zato sto ga mi gledamo drugacije. :clap:
Smiješni argumenti, Jusuf prije loma i Jusuf iz Bubblea je apsolutno top 25 igrač i najvažniji poslije Damea ali trenutni Jusuf je defanzivno bliže Thomasu Bryantu nego tome. Ne znam koje ti američke medije pratiš ali rijetko je prije ove sezone bio top 50 na listama (ESPN 53, Bleacher Report 51, jedino ga SI ima na 44. mjestu). NBA je "what have you done for me lately" liga i to što je on prije 2-3 godine dobro igrao u regularnoj sezoni ništa ne znači kad je 2 puta u playoffu bio ispod nivoa a bez njega su do WCF došli. Westbrook je bio MVP prije par godina pa je sada odron žešći ali ti ga brani jer je "tvoj", taman dok Beal trade request uruči :urnebes:
Ka.rina smo u svakom sportu zato što "BoŠnjE oVo bOšNJe oNo" tipovi kao ti misle da svaki igrač treba biti imun na kritiku i živimo od hypea ali treba nekad biti realan. Daj Bože da Jusuf bude imao 20/12/5 prosjeke uz 63% FG 40% 3P i bude All-Star, meni bi prvom bilo drago da griješim. :bih: :bih:
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 05 jan 2021, 15:55

05 jan 2021, 14:56
Zabit je napisao/la:
05 jan 2021, 14:00

Smiješni argumenti, Jusuf prije loma i Jusuf iz Bubblea je apsolutno top 25 igrač i najvažniji poslije Damea ali trenutni Jusuf je defanzivno bliže Thomasu Bryantu nego tome. Ne znam koje ti američke medije pratiš ali rijetko je prije ove sezone bio top 50 na listama (ESPN 53, Bleacher Report 51, jedino ga SI ima na 44. mjestu). NBA je "what have you done for me lately" liga i to što je on prije 2-3 godine dobro igrao u regularnoj sezoni ništa ne znači kad je 2 puta u playoffu bio ispod nivoa a bez njega su do WCF došli. Westbrook je bio MVP prije par godina pa je sada odron žešći ali ti ga brani jer je "tvoj", taman dok Beal trade request uruči :urnebes:
Ka.rina smo u svakom sportu zato što "BoŠnjE oVo bOšNJe oNo" tipovi kao ti misle da svaki igrač treba biti imun na kritiku i živimo od hypea ali treba nekad biti realan. Daj Bože da Jusuf bude imao 20/12/5 prosjeke uz 63% FG 40% 3P i bude All-Star, meni bi prvom bilo drago da griješim. :bih: :bih:
Smijesan si tip.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.