Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
I u sustini - jedan UM na CUM
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nultrasi pocnite koristit slogan bolje pod bjeli brijeg nego na bijeli brijeg
MUSVDG
Ovo nema veze sa navijačkim akcijama. Upadali ljudima u kuće i avlije. Ovo je Belfast. Znaci tu navijačkih kodeksa nema, sreća niko nije automat izvadio, svi znamo da je Mahala puna oružja. Jako čudan i glup potez.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- invincible1921
- Kontakt:
Neku noc mene u 5 do 9 starta murija iz auta me pitaju dje ces reko eo tu sam ispred zgrade, HAJDE DA TE NE VIDIMO PROCEMO ZA 10min
Njima 50 ljudi u grupi duboko u policijskom, predje pola grada...da pojasnim , svjesno ih pustili
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Nista se nije desilo sto se vec nije desavalo u Mostaru, BIH i na Balkanu sta izvodite.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- invincible1921
- Kontakt:
Ma naravno, al je ovo politicki izrezirano..RodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:44Nista se nije desilo sto se vec nije desavalo u Mostaru, BIH i na Balkanu sta izvodite.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Kakvo politicki bola, po cemu politicki? Pa bit ce odgovor na ovaj odgovor jos vecom mjerom sigurno ubrzo, sto bi kolega rekao sa zapada nek se desava nesto. Klasicno navijackiinvincible1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:45Ma naravno, al je ovo politicki izrezirano..RodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:44Nista se nije desilo sto se vec nije desavalo u Mostaru, BIH i na Balkanu sta izvodite.
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 25 apr 2021, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pametna odlukainvincible1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:41Neku noc mene u 5 do 9 starta murija iz auta me pitaju dje ces reko eo tu sam ispred zgrade, HAJDE DA TE NE VIDIMO PROCEMO ZA 10min
Njima 50 ljudi u grupi duboko u policijskom, predje pola grada...da pojasnim , svjesno ih pustili
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma bola..sta objasnjavas. Koda je prvi put da se ovo desava..RodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:48Kakvo politicki bola, po cemu politicki? Pa bit ce odgovor na ovaj odgovor jos vecom mjerom sigurno ubrzo, sto bi kolega rekao sa zapada nek se desava nesto. Klasicno navijackiinvincible1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:45Ma naravno, al je ovo politicki izrezirano..RodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:44Nista se nije desilo sto se vec nije desavalo u Mostaru, BIH i na Balkanu sta izvodite.
Jel istina da su se i momci iz RA(ako su uopce navijaci) slucajno nasli na istom mjestu kad su ovi upali..a sve se desava kad je policijski sat..jel bio supacki upad ili je neka dublja pozadina nebitno kakva
Upravo tako. Nasi culi da je Denjinica otvorila piljaru a RA pili u Spilama i **** ga.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:52Ma bola..sta objasnjavas. Koda je prvi put da se ovo desava..RodjeniiBrato je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:48Kakvo politicki bola, po cemu politicki? Pa bit ce odgovor na ovaj odgovor jos vecom mjerom sigurno ubrzo, sto bi kolega rekao sa zapada nek se desava nesto. Klasicno navijacki
Jel istina da su se i momci iz RA(ako su uopce navijaci) slucajno nasli na istom mjestu kad su ovi upali..a sve se desava kad je policijski sat..jel bio supacki upad ili je neka dublja pozadina nebitno kakva

-
- Kontakt:
Retardinjo znas li ko je jedini ozlijedjeni sto je zavrsio u bolnici?
Forzza Velez
gledam klip i lik hladno ispuca sanzer i krece prema ultrasima?!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa sta je trebao jbt, ovo je van svake pameti od strane ultrasa. Upadaju ljudima u dvoriste u kasnim satima, dok je na snazi policijski i to nije prvi put tako. Pusku i po njima, druge opcije nema, kad rrzava ne reaguje. Ako si frajer dogovori tucu i na livadu, a ne ljudima u dvorista dok spavaju, dno dna, prestat ih i zvati navijackom grupom jer ocito to nisu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Bojim se da će ubrzo pasti mrtva glava. Mnogo je dole nacionalizma i mržnje s obe strane.
-
- Kontakt:
Ma izasao covjek iz kuce i pucao u zrak da bi zastitio svoju imovinu, nece pustiti da mu ostete kucu ili bilo sta drugo.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:52Pa sta je trebao jbt, ovo je van svake pameti od strane ultrasa. Upadaju ljudima u dvoriste u kasnim satima, dok je na snazi policijski i to nije prvi put tako. Pusku i po njima, druge opcije nema, kad rrzava ne reaguje. Ako si frajer dogovori tucu i na livadu, a ne ljudima u dvorista dok spavaju, dno dna, prestat ih i zvati navijackom grupom jer ocito to nisu.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo steta sto nije pucao u njih, a ne u zrak. Ko im yebe mater glupu, samo trose zrak bezveze
Pa sve do jednom, dok nekome ne padne mrak na oci. Onda ce biti vidi sta se desilo, pa yebem ja tu policiju i vlast u mostaru kad to dopustaju tako.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:57Samo steta sto nije pucao u njih, a ne u zrak. Ko im yebe mater glupu, samo trose zrak bezveze
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa vec je u Sirokom prije desetak godina ubijen huligan, ali policija izgleda i dalje ne radi svoj posao.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:00Pa sve do jednom, dok nekome ne padne mrak na oci. Onda ce biti vidi sta se desilo, pa yebem ja tu policiju i vlast u mostaru kad to dopustaju tako.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:57Samo steta sto nije pucao u njih, a ne u zrak. Ko im yebe mater glupu, samo trose zrak bezveze
-
- Kontakt:
Ni policije, ni vlasti. Ovo im policija sve i dozvoljava, cak i bez kazni prodju. Pa budale sinoc bez ikakvog povoda upale zeni u kucu i sve polomili, da bi ih dvojica RA nasla u kuci i isprebijali ihredbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 12:00Pa sve do jednom, dok nekome ne padne mrak na oci. Onda ce biti vidi sta se desilo, pa yebem ja tu policiju i vlast u mostaru kad to dopustaju tako.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 11:57Samo steta sto nije pucao u njih, a ne u zrak. Ko im yebe mater glupu, samo trose zrak bezveze
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, gh0stHZ, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski, Rule_hz, Vanja8 i 22 gosta.