Ma napravis im haos na tekmama repke,ispred saveza itd zabranis im da igraju na Kosevu il Sarajevu uopste ukines im Zenicu pa da vidimofeniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:30Gledam ovu utakmicu, kako nas je sitno podyebavo, penal mu jos dodje i najcisca situacija.
Nema prekida u drugom poluvremenu pri rezultatu 1-0 da nije krao vrijeme, lagano pjesaci dodje upozori dva igraca, ponovo ode zauzme poziciju i tako u krug.
A vi opravdavajte time sto lose igramo da nas kradu. Sutra cemo oept proigrat pa ce se opet desit Bjelica. Tad je bilo nema veze prejaki smo moraju. Sad je preslabi smo nek nas.
Yebo vas Bakir naucili se naguzit jos vise dok nas y
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako možeš izdvojiti minute u kojima se to dešavalo, snimit ću ja kasnije.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:30Gledam ovu utakmicu, kako nas je sitno podyebavo, penal mu jos dodje i najcisca situacija.
Nema prekida u drugom poluvremenu pri rezultatu 1-0 da nije krao vrijeme, lagano pjesaci dodje upozori dva igraca, ponovo ode zauzme poziciju i tako u krug.
A vi opravdavajte time sto lose igramo da nas kradu. Sutra cemo oept proigrat pa ce se opet desit Bjelica. Tad je bilo nema veze prejaki smo moraju. Sad je preslabi smo nek nas.
- ElCartel11
- Kontakt:
Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Igrali su 2x Olimpik, 2x Radnik, Mladost i Sarajevo sve pobjede.
Poraz protiv Veleža.
Velež u 8 kola igrao protiv Radnika 2x, Sloboda, Borac, Olimpik, Sarajevo, Široki, Krupa.
Zrinjski u 8 kola Krupa, Sarajevo, Tuzla, Sloboda, Mladost, Radnik, Olimpik, Sarajevo.
A pazi nas sad: Željezničar, Zrinjski, Široki, Krupa, Široki, Velež, Borac, Zrinjski

Poraz protiv Veleža.
Velež u 8 kola igrao protiv Radnika 2x, Sloboda, Borac, Olimpik, Sarajevo, Široki, Krupa.
Zrinjski u 8 kola Krupa, Sarajevo, Tuzla, Sloboda, Mladost, Radnik, Olimpik, Sarajevo.
A pazi nas sad: Željezničar, Zrinjski, Široki, Krupa, Široki, Velež, Borac, Zrinjski

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Najgori moguci raspored, sto jest jest.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:50Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Poraz protiv Veleža.
A pazi nas sad: Željezničar, Zrinjski, Široki, Krupa, Široki, Velež, Borac, Zrinjski![]()
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma kreni od prve minute ima toga brukutm01hzne je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:34Ako možeš izdvojiti minute u kojima se to dešavalo, snimit ću ja kasnije.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:30Gledam ovu utakmicu, kako nas je sitno podyebavo, penal mu jos dodje i najcisca situacija.
A mi sada zadnjih 5 kola imamo lahak raspored a ovi svi izmedju sebe igraju i kolju se, nije ni cudo sto nam se npr mrtvi Velez priblizio i ostali kad skontas kakav su raspored imali...ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:50Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Poraz protiv Veleža.
A pazi nas sad: Željezničar, Zrinjski, Široki, Krupa, Široki, Velež, Borac, Zrinjski![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Pa nije bas lahak raspored Radnik olimpik Krupa kad im gori pod nogama
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ti isti su ispisali ovde 5 stranica zaleci sto nije sviran penal za Krupu protiv Sarajeva. Kao sramota ih sto smo "pogurani" a ono klanje od sinoc je ok.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
I još dodaš između svega toga 3 kup utakmice, Zrinjski i Tuzla x2 i jos imamo Zelju kuci i Tuzlu u gostima naredna dva kola.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:50Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Poraz protiv Veleža.
![]()
Ova bergerova tablica je nelogicna, ispadne na kraju da je bolje da ne zavrisis prvi na tabeli da imas bolji raspored, prvi na tabeli nikakve privilegije nema.
Na pocetku ti naguraju sve najteze utakmice da ti se istopi bodovna prednost a za kraj ti ostave da igras s onim sto se bore za opstanak koji bas u tim zadnjim utakmicama pocnu da se bacaju na glavu za bodove.
Nikakav balansa da ima, jedna laksa jedna teza...
Jedva cekam ovi tereni kad se urade da se skrati liga na 10 i cetverokruzno svak sa svakim.
90!
Ima onih koji misle da cemo se tu prosetati to pobjede. Bolje da skupe Sloboda i MDK bodove pa da se ne bacaju protiv nas. Radnik i Olimpik isto ce biti zaebano. Na kraju krajeva, pravi prikaz svega ce biti na kraju prvenstva kad svako sa svakim odigra.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 15:01Pa nije bas lahak raspored Radnik olimpik Krupa kad im gori pod nogama
I ja sam to govorio, nema smisla nikako ko da šah igramo. Kazem nema nigdje na svijetu 12 utakmica zaredom protiv ekipa iz top 6Cora1946 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 15:09I još dodaš između svega toga 3 kup utakmice, Zrinjski i Tuzla x2 i jos imamo Zelju kuci i Tuzlu u gostima naredna dva kola.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 14:50Borac nam se je približio jer je imao stvarno lak raspored u ovih 7 kola osim gostovanja kod nas i Veležu.
Poraz protiv Veleža.
![]()
Ova bergerova tablica je nelogicna, ispadne na kraju da je bolje da ne zavrisis prvi na tabeli da imas bolji raspored, prvi na tabeli nikakve privilegije nema.
Na pocetku ti naguraju sve najteze utakmice da ti se istopi bodovna prednost a za kraj ti ostave da igras s onim sto se bore za opstanak koji bas u tim zadnjim utakmicama pocnu da se bacaju na glavu za bodove.
Nikakav balansa da ima, jedna laksa jedna teza...
Jedva cekam ovi tereni kad se urade da se skrati liga na 10 i cetverokruzno svak sa svakim.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 25 apr 2021, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mirko Oremus = James Milner. Bolji od Pejovica milion puta, mozda bi vezni trebao izgledati Djokanovic-Oremus ispred Mustedanagic, ako vec Susic ne moze da igra. Desno je Hodzic dosta dobar ovu polusezonu. Pidro sinoc dobar mec, zasluzuje svaku pohvalu, u pocetku se vidjelo malo neka brzopletost i nervoza, ali kako je odmicao mec igrao je bolje, nadam se da ce nastaviti ovako. Ustvari, on ofanzivno i nije bio toliko los, agilan dosta, uz Susica je jedini kreirao, ali defanzivno, tanko, dosta duela gubio, nekoliko gresaka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Brate, Mustedanagic ne moze odigrati svih 90 minuta, sto znaci da pocetnu s njim ne mozemo nikako praviti. Pejovic je qarina obicna, ali sa druge strane imas dva boliqrca koji ne mogu potrcati.NisamInSajder je napisao/la: ↑25 apr 2021, 15:14Mirko Oremus = James Milner. Bolji od Pejovica milion puta, mozda bi vezni trebao izgledati Djokanovic-Oremus ispred Mustedanagic, ako vec Susic ne moze da igra. Desno je Hodzic dosta dobar ovu polusezonu. Pidro sinoc dobar mec, zasluzuje svaku pohvalu, u pocetku se vidjelo malo neka brzopletost i nervoza, ali kako je odmicao mec igrao je bolje, nadam se da ce nastaviti ovako. Ustvari, on ofanzivno i nije bio toliko los, agilan dosta, uz Susica je jedini kreirao, ali defanzivno, tanko, dosta duela gubio, nekoliko gresaka.
Amer Dupovac!
Zakon uvode za navijace a zakon o sportu koga briga
Hajmo se svi skupiti i kupiti Pejoviću i Milanoviću kratu u jednom smjeru nebitno kojem
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ne znam zasto je vecina tako odusevljena igrom Oremusa
Ok , jeste bio borben i imao je nekoliko oduzetih lopti , ali i nekolicinu izgubljenih lopti i netacnih pasova pogotovo na nasoj polovini. Mislim da je cak imao vise netacnih dodavanja i od Pejovica. Mada i takav je bolja opcija nego Pejovic koji nije imao ni osvojenih lopti , osim cini mi se jedne ili dvije , samo netacna dodavanja , izgubljene lopte , uzas ...
Pohvalio bih prije svega Kovu koji je maestralan citavu polusezonu pa tako i jucer , Hodzica i ofanzivno i defanzivno , Pidro je takodjer defanzivno bio solidan te standardno Djokanovic i Fanimo

Ok , jeste bio borben i imao je nekoliko oduzetih lopti , ali i nekolicinu izgubljenih lopti i netacnih pasova pogotovo na nasoj polovini. Mislim da je cak imao vise netacnih dodavanja i od Pejovica. Mada i takav je bolja opcija nego Pejovic koji nije imao ni osvojenih lopti , osim cini mi se jedne ili dvije , samo netacna dodavanja , izgubljene lopte , uzas ...
Pohvalio bih prije svega Kovu koji je maestralan citavu polusezonu pa tako i jucer , Hodzica i ofanzivno i defanzivno , Pidro je takodjer defanzivno bio solidan te standardno Djokanovic i Fanimo

Kad’ jednom prodje sve...
Da hoće Olimpik dobiti Želju danas, da ako je ikako moguće izbore opstanak prije zadnjeg kola sezone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam da se svaki sudija kazni koji pravi ocite i kardinalne greske bez obzira koga ošteti, ako šilji i nama neka bude kaznjen. Al gigovic pokrade velez u BL i onda opet sudi Borcu i Bijeljini, Peljtu suspenduju daleko najbolji sudija zato sto je imao jednu grešku al borac je ostetio. Ogromna razlika u kartonima za borac i za ostale timove itd itd.
Borac kiksa danas zapamtite šta kažem.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje