Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Premiership nije za Pjanica. On bi se u engleskoj ligi snasao kao Messi...svaki mec tamo,znaci povratak kuci na nosilima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ko zna možda bi nas i iznenadio, nikad se ne zna. Znam samo da je vrijeme da on napusti onaj glupi Lyon i onog kloca Puela..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam znao da je messi igrao u premiershipu.majestic24 je napisao/la:Premiership nije za Pjanica. On bi se u engleskoj ligi snasao kao Messi...svaki mec tamo,znaci povratak kuci na nosilima.
btw. nedo bog da i pjanic ode u premier ligu, kamoli ne arsenal. pazario bi neku tezu ozljedu kad tad
- majestic24
- Kontakt:
Vrijeme je da kloc Puel napusti Lyon. Pjanicu je tu itekako dobro,samo ga trener hebe u pojam. Hem mu nedaje dobru minutazu,hem ga netrenira kako treba. Kako je dosao Puel na klupu,Pjanic samo stagnira s razvojem.Sexmachineboy je napisao/la:Ko zna možda bi nas i iznenadio, nikad se ne zna. Znam samo da je vrijeme da on napusti onaj glupi Lyon i onog kloca Puela..
Eh,kad se sjetim Lyona od prije 3-4 sezone. Sjecate li se one utakmice Lyona i Milana u 1/8 finala LP??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-49850.htm
Bem ti svakakog novinara...željnog slave! Sramota šta se sve novinarstvom smatra...
Bem ti svakakog novinara...željnog slave! Sramota šta se sve novinarstvom smatra...
Mislim da si u pravu... Potrazi Chelsea i Pjanic na google-u i vidjet ces da je sve iz decembra 2009.Bosnier je napisao/la:Mislim da ovo nije istina sa Chealsea om , ovi novinari samo lazu da bi imali sta pisati...majestic24 je napisao/la:Prije ce Liverpool osvojiti naslov Premiershipa nego Pjanic doci u EngleskuSexmachineboy je napisao/la:Da li je ovo istina? Ako jeste, volio bih da ga što prije vidim u Engleskoj, pa makar i u Chelseau.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Mislim da ss.ba ne možemo kriviti, pojedini strani mediji su objavili tu informaciju, ovi samo prenijeli. To je bilo danas, tako da se opet malo šuška oko toga...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto ovi sto pisu na ss.ba NIKAD ne navode izvore svojih vijesti.Alucard je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-49850.htm
U vrh glave napisu nesto kao "javljaju britanski mediji" a najcesce ni to, nego samo "taj i taj je izjavio to i to".
Kredibilitet tekstova bez navedenog izvora je nula.
Da ne govorim da se to takodje racuna kao plagijat ili kradja.
To bi trebao znati svaki novinar.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma to su objavili neki mediji u Britaniji, ali ne vjerujem ni ja sad baš u to..
http://www.caughtoffside.com/2011/01/11 ... placement/?
Evoo jedan od tih članaka..
http://www.caughtoffside.com/2011/01/11 ... placement/?
Evoo jedan od tih članaka..
Ne vjerujem u ove price Pjanic-Chelsea ni sekunde....
Bilo bi za to mene najvece iznenadjenje u nogometu od kaad znam za sebe jer prije svega Pjanic ne igra tako dobro da ga Chelsea zapazi....No hajd, nadamo se da i Mire zaigra na otoku...
PS, recite mu da mi poaslje 100-200 eura i sigurno ce mu se ostvariti zelja...Vidite Misketa a vidite Dzeke (Dzeko mi je platio pice jednom, nisam trazio pare, ali lijepo od njega...)
Bilo bi za to mene najvece iznenadjenje u nogometu od kaad znam za sebe jer prije svega Pjanic ne igra tako dobro da ga Chelsea zapazi....No hajd, nadamo se da i Mire zaigra na otoku...
PS, recite mu da mi poaslje 100-200 eura i sigurno ce mu se ostvariti zelja...Vidite Misketa a vidite Dzeke (Dzeko mi je platio pice jednom, nisam trazio pare, ali lijepo od njega...)
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ja ću ti srediti 300 eura, preko štele, samo mu sredi da zaigra za United.
jel ti lakse western unionom ili da ti saljem broj racuna?Sexmachineboy je napisao/la:Ja ću ti srediti 300 eura, preko štele, samo mu sredi da zaigra za United.
pa puel i pjanic su zajedno dosli u lyon... ne kontam kako pjanic stagnira otkako je puel trener ????majestic24 je napisao/la:Vrijeme je da kloc Puel napusti Lyon. Pjanicu je tu itekako dobro,samo ga trener hebe u pojam. Hem mu nedaje dobru minutazu,hem ga netrenira kako treba. Kako je dosao Puel na klupu,Pjanic samo stagnira s razvojem.Sexmachineboy je napisao/la:Ko zna možda bi nas i iznenadio, nikad se ne zna. Znam samo da je vrijeme da on napusti onaj glupi Lyon i onog kloca Puela..
Eh,kad se sjetim Lyona od prije 3-4 sezone. Sjecate li se one utakmice Lyona i Milana u 1/8 finala LP??
pjanicu bi bilo najbolje u bayern munchen ili neki tim iz spanse lige 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Pricate gluposti o Pjanicu, nije on kukavica niti slabic
Ima mnogo igraca u Premiershipu koji nisu gradjeni kao Rambo i opet igraju odlicno i zive i zdravi su, kao Arshavin, Nasri, Fabregas i mnogi drugi koje necu spomenuti nego vec samo neke od najboljih koji se mogu porediti sa Pjanicu po fizickoj gradnji.
Odlicno bi bilo da Pjanic predje u Chelsea.
Ima mnogo igraca u Premiershipu koji nisu gradjeni kao Rambo i opet igraju odlicno i zive i zdravi su, kao Arshavin, Nasri, Fabregas i mnogi drugi koje necu spomenuti nego vec samo neke od najboljih koji se mogu porediti sa Pjanicu po fizickoj gradnji.
Odlicno bi bilo da Pjanic predje u Chelsea.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
jasko_juve
- Kontakt:
de ba ljudi sta vam je..Pjanic ne moze da igra u Lyonu pokraj igraca koji nisu ni blizu srednjoj liniji Chelsea a da igra u Chelsea..sta vam je???nek se on izbori za mjesto u Lyonu pa nek onda vidi sta ce i kako ce..umjesto koga da igra??Lampard ima 32 godine,igrace jos 3 sezone garant..onda Ramires,Essien,Mikel, pa onda ono dijete njihovo sto ulazu u njega i to puno..ne znam kako se zove,pocinje sa Mc..i da dodje jedan Pjanic i da igra..o braco moja mila..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj ba,boldovane bi i Medunanjin izbacio iz 11jasko_juve je napisao/la:de ba ljudi sta vam je..Pjanic ne moze da igra u Lyonu pokraj igraca koji nisu ni blizu srednjoj liniji Chelsea a da igra u Chelsea..sta vam je???nek se on izbori za mjesto u Lyonu pa nek onda vidi sta ce i kako ce..umjesto koga da igra??Lampard ima 32 godine,igrace jos 3 sezone garant..onda Ramires,Essien,Mikel, pa onda ono dijete njihovo sto ulazu u njega i to puno..ne znam kako se zove,pocinje sa Mc..i da dodje jedan Pjanic i da igra..o braco moja mila..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ti navedeni iz Chelsonje jos malo pa ni u Juventusujasko_juve je napisao/la:de ba ljudi sta vam je..Pjanic ne moze da igra u Lyonu pokraj igraca koji nisu ni blizu srednjoj liniji Chelsea a da igra u Chelsea..sta vam je???nek se on izbori za mjesto u Lyonu pa nek onda vidi sta ce i kako ce..umjesto koga da igra??Lampard ima 32 godine,igrace jos 3 sezone garant..onda Ramires,Essien,Mikel, pa onda ono dijete njihovo sto ulazu u njega i to puno..ne znam kako se zove,pocinje sa Mc..i da dodje jedan Pjanic i da igra..o braco moja mila..
Kod Puela bi i Messi sjeo na klupu,posto je ovaj veliki ''tatkicar''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanić je sa 17 igrao milion puta bolje nego sad.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sa 17 mu je bio drugi trener.Ovaj ni sam ne zna sta hoce.Željovac je napisao/la:Pjanić je sa 17 igrao milion puta bolje nego sad.
Uostalom i u repci je u zadnjih par meceva jedan medju najboljim,kad mu se da sloboda u igri.
To kod Puela vec odavno nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu