Sta ces ti ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:16Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
Idi lizite se u hrasnom papci jedni.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta ces ti ?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:16Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
Ne boli njega to, nego što svi prozivamo Amara kao glavnog krivca. Mislili sklono se pa ćemo zaboraviti.MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:13Bolje da Olimpik ostane u ligi. Nama remi nista ne znaci..
mrki evo ti brat sredjuje potencijalnog musteriju podrzi gasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:16Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
Sta covjek uradi prezimenu i ocu, hajde sebi inekako.
Rizikuješ bjesnilo.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:16Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
Ma sve otjerat ostavit samo mladjariju i dva tri iskusnija koji bi igrali za kikiriki i pocet stabilizaciju kluba iz nicega. Borit se za opstanak svake godine i to je to. Nadam se da necemo ispast. Ipak je Dejan bio u pravu sve vrijeme.HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:22Braco mi smo zadnju takmicarsku pobjedu ostvarili na pocetku 12.mjeseca u Mostaru. Evo pet mjeseci nemamo pobjedu. Zadnjih 10 utakmica imamo osvojena 4 boda i dali smo 9 golova. Mladost koja je poslije nas najlosija u tom periodu ima osvjenih duplo vise bodova tj 8.
Da li je ovo realno? Kako uopste iko i dalje ostaje u klubu. Ovo treba hitno raspustiti sve od NO UP SS i igraca. Nema smisla vise ovo trpiti i tolerisati **** mu selfi na led panelu majku po sred masnice.
Zadnjih 15 utakmica imamo 12 bodova, Krupa isto kao i mi i Radnik 10.![]()
HongKong je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:22Braco mi smo zadnju takmicarsku pobjedu ostvarili na pocetku 12.mjeseca u Mostaru. Evo pet mjeseci nemamo pobjedu. Zadnjih 10 utakmica imamo osvojena 4 boda i dali smo 9 golova. Mladost koja je poslije nas najlosija u tom periodu ima osvjenih duplo vise bodova tj 8.
Da li je ovo realno? Kako uopste iko i dalje ostaje u klubu. Ovo treba hitno raspustiti sve od NO UP SS i igraca. Nema smisla vise ovo trpiti i tolerisati **** mu selfi na led panelu majku po sred masnice.
Zadnjih 15 utakmica imamo 12 bodova, Krupa isto kao i mi i Radnik 10.![]()
Tako je. Ne znam koga ova ekipa moze negativno iznenaditi vise.braco je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:25Zovite me dušmanom, četnikom, debilom ali iskreno ja sam se smijao nakon ovih golova Olimpika. Ne jer mi je drago logično nego što je fakat ovo smiješno i šega da 11 utakmica zaredom ne pobijediš. Boli me qrac šta će moralisti misliti, ja se nisam mogao iznervirat danas, stvarno sam ravnodušno doživio golove Olimpika. Svoje posljednje živce sam protiv Radnika potrošio.
Nisam vala ni protiv Radnika. Meni je sega raja koja nse poraze dozivljava kao tragediju. Nema pobjeda bez para i to je to. Ista ovi igraci su davali Olimpiku i Velezu po tri, borili se. Gubili su takodjer, ali i kad su gubili bili su bolji. Nema motiva, motiv su pare.braco je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:25Zovite me dušmanom, četnikom, debilom ali iskreno ja sam se smijao nakon ovih golova Olimpika. Ne jer mi je drago logično nego što je fakat ovo smiješno i šega da 11 utakmica zaredom ne pobijediš. Boli me qrac šta će moralisti misliti, ja se nisam mogao iznervirat danas, stvarno sam ravnodušno doživio golove Olimpika. Svoje posljednje živce sam protiv Radnika potrošio.