FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elevenblues
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elevenblues » 25 apr 2021, 19:17

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
25 apr 2021, 19:16
ReX je napisao/la:
25 apr 2021, 19:11
Machak je napisao/la:
25 apr 2021, 19:09
Svi da napuste klub da dođe Amar sa svojima i da radi sta god hoce.

Sve pare mu vratite puta dva !
Hahah samo da se babuka vrati i dodju njegovi ljudi! J tri tacke gradjevinski klub!

Hvala Amare, grobaru Zeljeznicara! Zivio ti nama babuko!
Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
Sta ces ti ?
Idi lizite se u hrasnom papci jedni.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 25 apr 2021, 19:19

Kriv Amar? Krivi bekovi, Stilic, Golmani, Lendric? Kriva politika na državnom nivou? Krivi navijaci? NISTA OD TOGA. Samo je jadan krivac na rasuilo, organizaciono, finansijsko i sportsko - onaj ko upravlja klubom. Ondnosno UPRAVE, jer su sve varijante uprava u zadnjoj deceniji urnisale krub svadjama, frakcijama i nesposobnosru.

Unistile su stogodisniju kluba i sveli ga na provinciskog giganta. Ovo je rezultat nepostojanja upraviteljske vizije tzv "Zeljovaca" kojima je klub, kako neki pisu," na srcu". Ali, nama treba neko ko zna da radi, ko je strucan za svoj posao - ne mora da bude cak ni iz Sarajeva, pa cak ni iz BiH. SAMO DA ZNA DA RADI SVOJ POSAO. Nema kluba na svijetu koji u upravljackom rasulu postize rezultate. Dok se to ne ispravi zivjecemo na sportskom dnu kao sada ili eventualno u nekom prosjeku.

NIkada ne bih zvao Baku, niti bilo kog trenera iz BiH nakon smjene Amara, a ako je nemoguće naci takvog za kratko vrijeme - ostavio bih Osima ili pomocnika da zavrse sezonu. Nema u nasoj ligi trenera koga zelim Zelji. Nama treba neko van ovog blata, bilo da je dokazan kao Bazdarevic bilo da je iz regije. I da preuzme funkciju trenera-menadzera. Ali to tek kada i ako u upravljacke strukture udju NORMALNI LJUDI.

NIje da niko ne zna da sutne loptu od igraca. Kako su funkcionisali u sezoni prije? Kako su zabijali, a malo primali? KAko su bili na domak titule i kupa prije prekida? Ima tu raznih razloga... Ne pravdam da izviente "kurcobolju" kod nekih igraca niti rezultate, jer su oni duzni da igraju kao profesionalci ne gledajuci mjesto na tabeli. Ali, moramo biti svjesni da ce /ma koliko neki navijaci to ne zele/ 80 odsto njih ostati i za narednu sezonu, jer se klub nece finansisjski dici za par mjeseci. Sve zavizi od upravljanja klubom. Ko ce to raditi? Do tada, svaki komentar onoga sto gledamo je zaludan i sluzi samo da bijesni i razocarani navijaci izbace iz sebe negativnu energiju.

Za ovakav potop ne mogu biti krivi namjestenici, vec oni koji su i njih i nas doveli tu gdje smo.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 25 apr 2021, 19:19

MojaMalenkost je napisao/la:
25 apr 2021, 19:13
Opijum je napisao/la:
Kakvih sve da tako kazem debila ovdje ima, ono se nasladjuje sto smo izgubili, kaze bolje da smo zijanili nego igrali nerjeseno, pa jbo te sunce jel moguce tako nesto i pomisliti a kamol i jos napisati
Bolje da Olimpik ostane u ligi. Nama remi nista ne znaci..
Ne boli njega to, nego što svi prozivamo Amara kao glavnog krivca. Mislili sklono se pa ćemo zaboraviti.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 apr 2021, 19:19

ReX je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Hahah samo da se babuka vrati i dodju njegovi ljudi! J tri tacke gradjevinski klub!

Postim necu da ti psujem. Ako ikad dodjes iz te svedske javi se ja cu zube da ti izbijem molim te.
mrki evo ti brat sredjuje potencijalnog musteriju podrzi ga :salut: hahahhahaha :urnebes:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 25 apr 2021, 19:20

ReX je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Sta covjek uradi prezimenu i ocu, hajde sebi inekako.
Mjau !

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 apr 2021, 19:20

ReX je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Rizikuješ bjesnilo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 apr 2021, 19:22

Braco mi smo zadnju takmicarsku pobjedu ostvarili na pocetku 12.mjeseca u Mostaru. Evo pet mjeseci nemamo pobjedu. Zadnjih 10 utakmica imamo osvojena 4 boda i dali smo 9 golova. Mladost koja je poslije nas najlosija u tom periodu ima osvjenih duplo vise bodova tj 8.
Da li je ovo realno? Kako uopste iko i dalje ostaje u klubu. Ovo treba hitno raspustiti sve od NO UP SS i igraca. Nema smisla vise ovo trpiti i tolerisati **** mu selfi na led panelu majku po sred masnice.
Zadnjih 15 utakmica imamo 12 bodova, Krupa isto kao i mi i Radnik 10. :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 apr 2021, 19:25

Zovite me dušmanom, četnikom, debilom ali iskreno ja sam se smijao nakon ovih golova Olimpika. Ne jer mi je drago logično nego što je fakat ovo smiješno i šega da 11 utakmica zaredom ne pobijediš. Boli me qrac šta će moralisti misliti, ja se nisam mogao iznervirat danas, stvarno sam ravnodušno doživio golove Olimpika. Svoje posljednje živce sam protiv Radnika potrošio.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 25 apr 2021, 19:25

HongKong je napisao/la:
25 apr 2021, 19:22
Braco mi smo zadnju takmicarsku pobjedu ostvarili na pocetku 12.mjeseca u Mostaru. Evo pet mjeseci nemamo pobjedu. Zadnjih 10 utakmica imamo osvojena 4 boda i dali smo 9 golova. Mladost koja je poslije nas najlosija u tom periodu ima osvjenih duplo vise bodova tj 8.
Da li je ovo realno? Kako uopste iko i dalje ostaje u klubu. Ovo treba hitno raspustiti sve od NO UP SS i igraca. Nema smisla vise ovo trpiti i tolerisati **** mu selfi na led panelu majku po sred masnice.
Ma sve otjerat ostavit samo mladjariju i dva tri iskusnija koji bi igrali za kikiriki i pocet stabilizaciju kluba iz nicega. Borit se za opstanak svake godine i to je to. Nadam se da necemo ispast. Ipak je Dejan bio u pravu sve vrijeme.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 25 apr 2021, 19:26

HongKong je napisao/la:
25 apr 2021, 19:22
:urnebes:

Vizionar :urnebes:
Pročepit će negdje.

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 25 apr 2021, 19:26

Nadam se da su sad zadovoljni klošari koji su dizali ustanak protiv ‘Maoa Zedonga’ :thumbup:

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 25 apr 2021, 19:27

braco je napisao/la:
25 apr 2021, 19:25
Zovite me dušmanom, četnikom, debilom ali iskreno ja sam se smijao nakon ovih golova Olimpika. Ne jer mi je drago logično nego što je fakat ovo smiješno i šega da 11 utakmica zaredom ne pobijediš. Boli me qrac šta će moralisti misliti, ja se nisam mogao iznervirat danas, stvarno sam ravnodušno doživio golove Olimpika. Svoje posljednje živce sam protiv Radnika potrošio.
Tako je. Ne znam koga ova ekipa moze negativno iznenaditi vise.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 apr 2021, 19:28

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 apr 2021, 19:29

braco je napisao/la:
25 apr 2021, 19:25
Nisam vala ni protiv Radnika. Meni je sega raja koja nse poraze dozivljava kao tragediju. Nema pobjeda bez para i to je to. Ista ovi igraci su davali Olimpiku i Velezu po tri, borili se. Gubili su takodjer, ali i kad su gubili bili su bolji. Nema motiva, motiv su pare.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 25 apr 2021, 19:30

A sta je sa pricom o izmirenju dgova ogracima. Jel istekao taj rok koji je Blaz postavio? Jesu li dobili pare?
Pročepit će negdje.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 25 apr 2021, 19:32

Roki12 je napisao/la:
25 apr 2021, 19:17
Samo vi Manijaci šutite gledajte šutite šutite i samo šutite i prodajte koju majicu na facebooku
Sta predlazes

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2021, 19:33

Kako li ćemo se mi finansijski izvući iz ovoga, to više niko na ovom dunjaluku ne zna.

Yebo više i trenera i igrače i rezultate, sve je to nebitno jer je sve to produkt katastrofalnog stanja u klubu, ja ne vidim izlaz iz ove situacije...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 25 apr 2021, 19:33

Ako ima ko retardiraniji od Zeljinih igraca to ste vi "navijaci" sa foruma. Jel iko od vas na tekmu ikad otisao?
Svi fol neke ljude u klubu imate, provjerene informacije, a ustvari ste obicne k/arine sto samo svoje komplekse ispoljavate po forumu.
Nikad na zelenu granu stati necemo dok se takvi ljudi prrdstavljaju kao ljubitelji Zelje.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 apr 2021, 19:34

braco je napisao/la:
25 apr 2021, 19:28
Sad ce poceti da dizu u nebesa ovog tzv. "ratnika", tesko mu kao pao poraz pa zaplakao. To sto je krampa nema veze :facepalm:

Anakonda1921
Kontakt:

Post Postao/la Anakonda1921 » 25 apr 2021, 19:34

Ee jest nam babuka selektirao ekipu, cak mu je 5 prijelaznih rokova trebalo da sastavi ovakvu ekipu
Garant je ovo onaj sportski segment sto gradjevinci nisu imali 😢
Zeljeznicar ale

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, casual033, Lecler, svemalim1 i 46 gostiju.