A mi balije ce mo se prodati za marku, a imati +13
i doci u situaciju da osjete krv ma bravo
Kada se ovako ofirno sudi sta ocekuje te
Evo sportsport.ba nista da objavi i kritiku je argumentovano
Mi smo samo svima njima najveci problem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Voli Borac vise od svog zivotaholyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:49Ovo je da se evropa ibretom ibreti, ovoliku prednost ne bi ispustio ni vico lično.
Ovaj naš i dalje na klupi, najveći neprijatelj kluba u poslijeratnoj historiji, kakvo pišanje po klubu, ovo nisu ni u dominikanskoj republici vidjeli.
Dabogda jutra ne dočekao šta nam čovjek uradi.
Svaka čast na komentaru.
Ovaj nas je i stvorio toliku prednost...holyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:49Ovo je da se evropa ibretom ibreti, ovoliku prednost ne bi ispustio ni vico lično.
Ovaj naš i dalje na klupi, najveći neprijatelj kluba u poslijeratnoj historiji, kakvo pišanje po klubu, ovo nisu ni u dominikanskoj republici vidjeli.
ko je bolan stvorio?PAPE2 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:54Ovaj nas je i stvorio toliku prednost...holyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:49Ovo je da se evropa ibretom ibreti, ovoliku prednost ne bi ispustio ni vico lično.
Ma penal ko suza tu nema priče, al najžalivije što usraše evropu i sve. Titula više manje al najžalivije mi euro utakmica, pa zbog njih ljeto i čekam
Pa onda su ta dva igraca i kriva za izgubljenu prednost...Citas li ti uopste sta pises?holyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:55ko je bolan stvorio?PAPE2 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:54Ovaj nas je i stvorio toliku prednost...holyman je napisao/la: ↑25 apr 2021, 19:49Ovo je da se evropa ibretom ibreti, ovoliku prednost ne bi ispustio ni vico lično.
Stvorila mu 2 igrača na svoj kvalitet, kao što ga održava fanimo sad.