Hvala.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro bolanjubitubi je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:05Al sad bez zezanja i bez ikakve provokacije mi smo ubili siroki u svakom segmentu pobjeda potpuno zasluzena medjutim treba spomenuti da nama nisu igrali Jovanovic (najbolji stoper lige) Zakaric (uopsteno najbolji igrac lige) i jovo lukic koji je vec duze vrijeme povrijedjen ali je bio u strasnoj formi.sto napisa pitar iznad ceracemo se nek se zakuvalo
Dobili ste zasluzeno
Čestitke na pobjedijubitubi je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:05Al sad bez zezanja i bez ikakve provokacije mi smo ubili siroki u svakom segmentu pobjeda potpuno zasluzena medjutim treba spomenuti da nama nisu igrali Jovanovic (najbolji stoper lige) Zakaric (uopsteno najbolji igrac lige) i jovo lukic koji je vec duze vrijeme povrijedjen ali je bio u strasnoj formi.sto napisa pitar iznad ceracemo se nek se zakuvalo
A da ste nas ubili u svakom segmentu nemoj zajebavat
-
- Kontakt:
Trenutno Borac u naletu, Sarajevo nema ekipu za prvo mjesto. Okliznuli su se kad su pomislili da je 13+ dovoljno za titulu. Naredne utakmice sa Zeljom i TC su im prelomne.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Čuj, ne valjaju se. Čovječe oni su ganjali rezultat.Generation74 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:05Pobjedili su i nas i Široki bez mrlje. Igraju dobro, ne valjaju se...biće ovo gusto do kraja.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Borac je imao kvalitet i dok je Jagodic bio tu, samo što ih je on gušio. Bez njega su procvjetali iako im nedostaje Lukic. Ali Dino Ziljkic, Vranjes,Zakarica, ovaj Coric, baš prave razliku na terenu.
Najjači su trenutno bez dileme. Čestitke upravi na selektovanju igrača.
Mada i mi, to jeste Sarajevo popravljamo igru, a i raspored će nam biti sve lakši.
Titula će ipak ostati na Koševu
.
Najjači su trenutno bez dileme. Čestitke upravi na selektovanju igrača.
Mada i mi, to jeste Sarajevo popravljamo igru, a i raspored će nam biti sve lakši.
Titula će ipak ostati na Koševu

- svrakino1921
- Kontakt:
U Borcu su sigurno prezadovoljni, tri boda nakon ovako teske i napete utakmice, sad im ipak slijedi jedno od laksih gostovanja u Svrapcicima.
Borac.. apsolutno zaslužena pobjeda i zasluženo preuzeli vrh tabele. Sarajevo.. sve rečeno, i realno bilo bi sramota da uzmu titulu(gomila antitalenata na okupu). Lično volio bih da titulu uzme Velež.. mada je i kod njih kvalitet upitan.. ali nekako mi najviše grizu, najviše se bore, guraju, dišu kao jedna ekipa gdje nedostatke pokrivaju srčanošću i borbom..i gdje im je Dudić najbolja i najčvršća karika.
- Generation74
- Kontakt:
Govorio sam uopšteno. Na Koševu kad su vodili 1:0 igrali su kao da ne vode.fks74 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:09Čuj, ne valjaju se. Čovječe oni su ganjali rezultat.Generation74 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:05Pobjedili su i nas i Široki bez mrlje. Igraju dobro, ne valjaju se...biće ovo gusto do kraja.![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kaze Maksimovic s prvog mjesta, korak smo blize europi, nasem cilju..ovaj nadjebo navijace veleza
Pod broj 1 nece da stavlja pritisak na igrace pod broj 2 zna kakav imamo mi raspored, a kakav imaju oni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:11Kaze Maksimovic s prvog mjesta, korak smo blize europi, nasem cilju..ovaj nadjebo navijace veleza
Mi ako pobjedimo i oni ako odigraju neriješeno poslije toga je Sarajevu olakšan put do maksimale naravno da bi mogli kiksati samo sto ces igrati s manjim klubovima.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ima li saopstenja sad iz Vrapcica....oni si na redu da zakmece pred dolazak Borca 

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
**** brate pogledaj statistiku i broj nasih stopostotnih sansi i vasih realnih prijetnji po nas gol uvidjeces da stw bili bezopasni.ali je takodje realno da igrate isto i kuci i u gostima ne kalkulisete i dodjete se nadigravati.brig je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:08Čestitke na pobjedijubitubi je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:05Al sad bez zezanja i bez ikakve provokacije mi smo ubili siroki u svakom segmentu pobjeda potpuno zasluzena medjutim treba spomenuti da nama nisu igrali Jovanovic (najbolji stoper lige) Zakaric (uopsteno najbolji igrac lige) i jovo lukic koji je vec duze vrijeme povrijedjen ali je bio u strasnoj formi.sto napisa pitar iznad ceracemo se nek se zakuvalo
A da ste nas ubili u svakom segmentu nemoj zajebavat
-
- Kontakt:
Zeljo ce morat prekinut losu seriju ,e sad koga ce zajebat vidit cemo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
A bola nisu igraci djeca od 10 godina da ne znaju sta se desava pa ako kazes u medijima da je cilj europa oni ce odma opusteni bit..da igras protiv reala i barcelone zadnjih 6-7 kola kolko li je ostalo, gdje ces izjavit ovo s prvog mjesta90minut je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:13Pod broj 1 nece da stavlja pritisak na igrace pod broj 2 zna kakav imamo mi raspored, a kakav imaju oni.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:11Kaze Maksimovic s prvog mjesta, korak smo blize europi, nasem cilju..ovaj nadjebo navijace veleza
Mi ako pobjedimo i oni ako odigraju neriješeno poslije toga je Sarajevu olakšan put do maksimale naravno da bi mogli kiksati samo sto ces igrati s manjim klubovima.
- Meraak1921
- Kontakt:
Da znašsvrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:10To je zato sto imamo Europske uslove na LJEPOTICI
Europski stadion
Vidjet cemo ako uspije Savez napravit terene kako ce se igrat onda

- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam ovdje samod a zajebavam navijce Zelje a njih nesto nema. Steta.
A Borac jest da ima neke pogurance al treba priznat i igraju ljudi. Ne najljepse, al najkonkretnije igraju
A Borac jest da ima neke pogurance al treba priznat i igraju ljudi. Ne najljepse, al najkonkretnije igraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.