Pet
20h vel-bor
Sub
16.55h Sar-želj
19.05h šir-zri
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tugi plaki, nema janjki i pivkana za fuzbalere. Mosa shisha na afteruelvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:20
Nikad zanimljivije kolo ! Sto za vrh, sto za opstanak.
ASD je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:39Šta misliš o Mehanoviću?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:04Tu su FKS i Željo po kvaliteti, banana ekipice, nebitna utakmica. Ko će gledati 2 raspale ekipe, max 3 šuta na utakmici.
Derby Velež Borac je ono što će se gledati.![]()
Tacno tako, sve u fazama podijeljeno. Isto da nas gledam jbtJonSnow je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:30Sad su u fazi negiranje, kada su igrači i trenri krivi. I mi smo to prošli.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:27U zelji scenario ko u Čeliku, plata ni na mapi. Sve je jos dobro, ako im krenu tuzbe igraca, e onda su najebali, a one obicno dolaze pred licenciranje, tako da ove i sljedece godine ako sta ne promijene drasticno yebeno im se pise. Sta da vam kazem, borite se za svoj klub, nemoj te biti samo nijemi posmatraci.
Gdje ti je Velez u postu? Pomeni nas da mirno zaspem
Nista od toga, iz postovanja prema gospodinu koji mi je cestitao pobjedu u derbiju. Zbogom i mirno spavaj.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:48Gdje ti je Velez u postu? Pomeni nas da mirno zaspem
Vi ste se izvukli za dlaku
Evo onih banjalučkih klaunova opetVICO BROJ 1
Mogu ga u Vrapčićima mrziti, govoriti onako, ili ovako, ali Vico Zeljković je predsjednik FSBiH, i samo za posljednjih nekoliko dana imao je više sastanaka i kontakata nego instant Velež u posljednjih 25 godina!
Jedan od sastanaka u Nionu bio je i sa Naserom el Helaifijem, vlasnikom PSŽ, predsjednikom Media grupe, predsjednikom Katarskog teniskog saveza, potpredsednikom Azijske teniske federacije za zapadnu Aziju (ATF).
Naser je i član organizacionog odbora FIFA klupskog svjetskog kupa.
– Imali smo odlične kontakte, i vjerujem da će naša saradnja donijeti nešto dobro i našem fudbalu – poručio je Zeljković.
https:// pravda bl .com/vico-broj-1
Haha a goni sve u pm
Borac je ako me sjećanje ne vara zadnji put pobijedio u Mostaru prije 31 godinu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:49Sledeci petak mlatnemo Veleza i izbacujemo ih iz trke za titulu i zvanicno. Ostaje trka u dvoje
Vracaju nam se Zakaric, Jovanovic, Meleg odmorni.
FK Knin nekome drži predavanje.Baader je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:51Evo onih banjalučkih klaunova opetVICO BROJ 1
Mogu ga u Vrapčićima mrziti, govoriti onako, ili ovako, ali Vico Zeljković je predsjednik FSBiH, i samo za posljednjih nekoliko dana imao je više sastanaka i kontakata nego instant Velež u posljednjih 25 godina!
Jedan od sastanaka u Nionu bio je i sa Naserom el Helaifijem, vlasnikom PSŽ, predsjednikom Media grupe, predsjednikom Katarskog teniskog saveza, potpredsednikom Azijske teniske federacije za zapadnu Aziju (ATF).
Naser je i član organizacionog odbora FIFA klupskog svjetskog kupa.
– Imali smo odlične kontakte, i vjerujem da će naša saradnja donijeti nešto dobro i našem fudbalu – poručio je Zeljković.
https:// pravda bl .com/vico-broj-1![]()
Pa šta je ovo ljudi, kakve su ovo spodobe.
Mi ulazimo u fazu tempiranja forme, mi smo sada odlucili skroz drigaciji fudbal igrati bez rahmanovica i tatara i ahmetovica nece vise sidrasa u ekipi biti, treba koje kolo da se sve ukonponuje... bit ce to bolje sa cmiljanicem... mi smo dosli da uzmemo bod uzeli smo i otisli... tek slijede ove dvije utakmice gdje ce proraditi nasi igraci ako uzimemo ove dvije preostale ako bog da i one dvije zaredom sto kuci igramo sa zadnjim i drugim... to bi bilo to za ovu sezonu...
Koga boli qoldschool72 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:53Borac je ako me sjećanje ne vara zadnji put pobijedio u Mostaru prije 31 godinu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:49Sledeci petak mlatnemo Veleza i izbacujemo ih iz trke za titulu i zvanicno. Ostaje trka u dvoje
Vracaju nam se Zakaric, Jovanovic, Meleg odmorni.
ide to vas pravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.