Da su babi muda bila bi muško, dakle skidate gaće kao i uvijek u Mostaru...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:55Koga boli qoldschool72 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:53Borac je ako me sjećanje ne vara zadnji put pobijedio u Mostaru prije 31 godinu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:49Sledeci petak mlatnemo Veleza i izbacujemo ih iz trke za titulu i zvanicno. Ostaje trka u dvoje
Vracaju nam se Zakaric, Jovanovic, Meleg odmorni.
ide to vas pravo
Mlatnucemo vas u petak. Lijepi strah...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- oldschool72
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Velež do groba
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Cestitke borcu
Mi se okrecemo doceku i proslavi bajrama.
Mi se okrecemo doceku i proslavi bajrama.
Jel moguce da je ovo penal???
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
velez u petak igra za prvu titulu u historiji zapamtite
ukoliko bude dvica borac prvak.
ukoliko bude dvica borac prvak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo ismijavaju Sarajevo nesto majke mi moje ovo Sarajevu da svirne mene bi stid bilo kao sto je bilo kad iskljuci igraca Zrinjskom. Lafo sudije nas guraju nebi nam penal svirnuli nema sanse a i nema potrebe ako nije penal. Jel ovo zato sto je sudija glup ili sto je dosao sa nekom namjerom pojma nemam. Zasto klubovima nije u interesu da se ujedine povodom sudjenja i nesto pokrenu?
Pusti mitomane. Gubili redovno utakmice. Nikada neće moći priči Veležu ni po slavi ni po ukupnim svim rezultatima kako na domaćoj tako i na eurosceni. Samo se sjeti Smilevskog kad je rekao jednom više volimo igrati protiv Drine i sličnih klubova nego u PL. Eto kakav su klub.oldschool72 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:53Borac je ako me sjećanje ne vara zadnji put pobijedio u Mostaru prije 31 godinu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:49Sledeci petak mlatnemo Veleza i izbacujemo ih iz trke za titulu i zvanicno. Ostaje trka u dvoje
Vracaju nam se Zakaric, Jovanovic, Meleg odmorni.
ide to vas pravo
Igrac na 10 metara ima otvoren sut ka golu i poteze nogu, svako udaranje po nogama sa ledja u tom trenutku je penal.
Ako sta pogresno govorim, molim da me ispravite.
Jasna situacija ko dan, ali ocigledno neki od vas ovdje smatraju da faul mora biti krvnicki i mesarski u 16m da bi se svirao penal.
Borac je zasluzeno slavio danas.
Jasna situacija ko dan, ali ocigledno neki od vas ovdje smatraju da faul mora biti krvnicki i mesarski u 16m da bi se svirao penal.
Kakvo ba udaranje pa vidi kako je lik neprirodno paoDevils021 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:59Igrac na 10 metara ima otvoren sut ka golu i poteze nogu, svako udaranje po nogama sa ledja u tom trenutku je penal.
Da igraju Borac i Velež u BLu prednost bi dao Borcu, ovako ipak mislim da je Velež i maloj prednosti s obzirom na formu i igre tima
-
- Kontakt:
Za ovu premiju za petak ja bih glavom na kopacku 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Covjece pa to ti je saplitanje, izbacujes igraca koji je potegao nogu i ima otvoren sut iz ravnoteze.. ne smijes ga dirati tada. ne kontam, otkad vi pratite fudbal?zagor1987 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:00Kakvo ba udaranje pa vidi kako je lik neprirodno paoDevils021 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:59Igrac na 10 metara ima otvoren sut ka golu i poteze nogu, svako udaranje po nogama sa ledja u tom trenutku je penal.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Penal je ovo nad Zakarićem, ali je i penal ono na kraju videa, kada Zakarić pravi čist faul.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nevazno za ovaj slučaj u BL večeras (za koji stvarno ne mogu reći ni da jest, ni da nije, ne vidi se ima li kontakta), ali baš me živciraju naše sudije i suđenje mekanih faulova oduvijek. Yebote za svaki kontakt se kod nas sudi faul i šta jeste i šta nije, imamo po 30-40 faulova po utakmici bez problema, suludo. Npr. ovaj slučaj sa snimka kada Zakarić remplanjem uzima loptu, nema teorije da bi iko igdje sudio kao faul, ali eto, kod nas je obrnuto, očekuje se penal.
Penal mogu i sazvakti, ali perfidno navlacenje Borcu od strane Mulahasanovica ne mogu. Ruku na srce Borac je izdominiro ali kako im je sudio faulove, kod rezultata 1:1 igrac sirokog lezi i on pokazuje na sat, da se uslo u nadoknadu ista bi bila 7 minuta al obzirom da je Borac vodio lik pokaza 3 minuta.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma izbio mu loptu čisto, ovaj zaplivo u zraku, smiješno fakat. U moru kriminalnih odluka ove sezone, ova ide sigurno u top 3. Svaka čast ovoj djeci što imaju motiva bavit se fudbalom kod nas kad ovo vide u "elitnom" rangu takmičenja.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ako cemo realno,borcu je u petak dovoljan i bod da ostane u trci za evropu
- feniksptica
- Kontakt:
Kod nas kad bi tako pustio otpocetka, igraci bi se poklali i isli ostro ''da vrate jedan drugom''. Do kraja utakmice bi bila 2 crvena uvijek. Ovdje su igraci navikli jednostavno past i to je to. Na prste jedne ruke mozes izbrojat igrace u ligi koji idu na gol i da ne padnu i da hoce igrat.Baader je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05Nevazno za ovaj slučaj u BL večeras (za koji stvarno ne mogu reći ni da jest, ni da nije, ne vidi se ima li kontakta), ali baš me živciraju naše sudije i suđenje mekanih faulova oduvijek. Yebote za svaki kontakt se kod nas sudi faul i šta jeste i šta nije, imamo po 30-40 faulova po utakmici bez problema, suludo. Npr. ovaj slučaj sa snimka kada Zakarić remplanjem uzima loptu, nema teorije da bi iko igdje sudio kao faul, ali eto, kod nas je obrnuto, očekuje se penal.
Sto se tice Borca, kradu al moze im se stas. Sve je to Sarajewvo kralo, nek je tako sad treba cijeloj ligi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bagrcavi ratnik drzi predavanja o PL BiH 
Odrekao se identiteta kad je zeljkan otisao u kontru
Odrekao se identiteta kad je zeljkan otisao u kontru
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pa normalno da su navikli padati kada su navikli da im se sudi sve to. Upravo to i govorim. Zato i jesmo u qrcu, isto s Marsa pali kad izađu naši klubovi u Evropu.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:09Kod nas kad bi tako pustio otpocetka, igraci bi se poklali i isli ostro ''da vrate jedan drugom''. Do kraja utakmice bi bila 2 crvena uvijek. Ovdje su igraci navikli jednostavno past i to je to. Na prste jedne ruke mozes izbrojat igrace u ligi koji idu na gol i da ne padnu i da hoce igrat.Baader je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05Nevazno za ovaj slučaj u BL večeras (za koji stvarno ne mogu reći ni da jest, ni da nije, ne vidi se ima li kontakta), ali baš me živciraju naše sudije i suđenje mekanih faulova oduvijek. Yebote za svaki kontakt se kod nas sudi faul i šta jeste i šta nije, imamo po 30-40 faulova po utakmici bez problema, suludo. Npr. ovaj slučaj sa snimka kada Zakarić remplanjem uzima loptu, nema teorije da bi iko igdje sudio kao faul, ali eto, kod nas je obrnuto, očekuje se penal.
Sto se tice Borca, kradu al moze im se stas. Sve je to Sarajewvo kralo, nek je tako sad treba cijeloj ligi.
Bravo za Borac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.