FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi možemo do titule, samo ako sve do kraja dobijemo. Borac se može okliznuti, samo u Mostaru. Kući će ga pogurati protiv Zrinjskog. Krupa im ne može ništa, Tuzla i želješčar će im pustiti. I imaju Slobodu koja im teško može uzeti neki bod.
Ja sam htio predloziti da organizujemo i ovdje na forumu neko nadmetanje, pa ko bude prvi neka poostri konkurenciju na klupiHistoricar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:57Forumski stručnjaci u januaru su pisali da je širina kadra ono što nas odvaja od konkurencijeNapapijri je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:51Ja i ranije nisam imao problem priznati da su Borac i Zrinjski igracki u istom rangu kao i mi, ali to ne opravdava nas gubitak prednosti od cak 13 bodova. Evo usli smo u posljednju fazu takmicenja, sada ocekujem da smo "tempirali formu" i da ce nas fizicka sprema vrlog profesora dovesti do nove titule. Igraj bordo - bijeli!![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Neka uprave i ss. Nije ni drugo mjesto tako lose
- ImeiBrezime
- Kontakt:

Mi ako zavrsimo cetvrti treba da slavimo. Pa natamburace nas svi. Daj boze 7 bodova da uzmemo do kraja.
E jesi dosadan, imao si širinu i odjednom ti se povrijedi nekoliko igrača. I onda nemaš tu širinu, to niko nije mogao znati.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:57Forumski stručnjaci u januaru su pisali da je širina kadra ono što nas odvaja od konkurencijeNapapijri je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:51Ja i ranije nisam imao problem priznati da su Borac i Zrinjski igracki u istom rangu kao i mi, ali to ne opravdava nas gubitak prednosti od cak 13 bodova. Evo usli smo u posljednju fazu takmicenja, sada ocekujem da smo "tempirali formu" i da ce nas fizicka sprema vrlog profesora dovesti do nove titule. Igraj bordo - bijeli!![]()
Nista Borac tezi raspored nema od nas, a imaju igru i momentum. Realno, favoriti su za prvaka.
Mi u subotu ni ovog mrtvog Zelju necemo dobiti.
Ekipa je dozivjela potpuni raspad na proljece.
Porazi protiv Zrinjskog, Sirokog, Veleza, Borca, malo li je. A svaki je bio zasluzen. Neko je dobro zeznuo stvar. Nakupilo se puno sljama u ekipi, a taj sljam niti malo nije jeftin. Ali haj, imamo i dalje Velkoskog da zabavlja ekipu...
Mi u subotu ni ovog mrtvog Zelju necemo dobiti.
Ekipa je dozivjela potpuni raspad na proljece.
Porazi protiv Zrinjskog, Sirokog, Veleza, Borca, malo li je. A svaki je bio zasluzen. Neko je dobro zeznuo stvar. Nakupilo se puno sljama u ekipi, a taj sljam niti malo nije jeftin. Ali haj, imamo i dalje Velkoskog da zabavlja ekipu...
-
- Kontakt:
A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
Super ako ce ih Tuzla i Zeljo pustiti nek pokazu svoje lice napokon
-
- Kontakt:
Sta je sa Zip-a to jest Emira Hadzica ??
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ma mi ako ne možemo sve do kraja uzeti, nismo ni zaslužili titulu. Jednostavno.
1946
-
- Kontakt:
Prijatelju nismo imali sirinu, imali smo 12-13 dobrih, od toga 6-7 bas dobrih.Sirina je kad prodas dvojicu i tri ti se povrijede ostane ti 12-13 dobrih.fks74 je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:02E jesi dosadan, imao si širinu i odjednom ti se povrijedi nekoliko igrača. I onda nemaš tu širinu, to niko nije mogao znati.Historicar je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:57Forumski stručnjaci u januaru su pisali da je širina kadra ono što nas odvaja od konkurencijeNapapijri je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:51Ja i ranije nisam imao problem priznati da su Borac i Zrinjski igracki u istom rangu kao i mi, ali to ne opravdava nas gubitak prednosti od cak 13 bodova. Evo usli smo u posljednju fazu takmicenja, sada ocekujem da smo "tempirali formu" i da ce nas fizicka sprema vrlog profesora dovesti do nove titule. Igraj bordo - bijeli!![]()
Dakle treba 17-18 dobrih da bi bio respektabilan. Do Emira je, ako uzmemo 18 bodova i uzme Kup,ja bih Vinku ispostovao ugovor, ma za sto to bilo dovoljno.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma Zeljo do kraja ima motiv protiv nas i to je to. Ne mogu gore, ne mogu dole. Jadni jesu al protiv nas je uvijek 50-50. Tako da ovi naši moraju pokazat muda ko Oremuš pod Bijelim Brijegom i uzet tri boda.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:10Ma mi ako ne možemo sve do kraja uzeti, nismo ni zaslužili titulu. Jednostavno.
Mozemo i zasluzili smo, sad hocemo li ne znam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Utakmica Borac vs Siroki, doktorat za kradju vremena. Ono se mora vjezbati i moras im dati nekakvu cestitku ili diplomu za ono. U posljednje 4 minute, 10 sekundi se igrao nogomet, ostalo je bilo hodanje igraca na izmjene, hodanje igraca prema lopti da izvedu aut, i izvodjenje auta. Doktorat stvarno. Penal nisam vidio, ali sam cuo da je u najmanju ruku smijesan.
U ovu situaciju nas je doveo najvise Vinko, sa svojom taktikom, svojim izborom igraca. Nadat se pobjedi protiv Zelje i da ce biti sto manje zutih kartona za nasu ekipu, da ne bi strahovao od motivirane Tuzle.
U ovu situaciju nas je doveo najvise Vinko, sa svojom taktikom, svojim izborom igraca. Nadat se pobjedi protiv Zelje i da ce biti sto manje zutih kartona za nasu ekipu, da ne bi strahovao od motivirane Tuzle.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Fakat šta je sa Zipom i AlfredNobelom ? Ja sam se prvi sa njima svađao, ali mi opet nešto žao što ih nema.
- HzHercegovac
- Kontakt:
J.ebo vas borac **** od ekipe, da ih sudije nisu gurale nebi ni u Evropu.Sve je još u našim nogama podrška do kraja, a onda ćemo sumirati. Neka nam bude hajirli aBd
PS. Velež ih je prošlu pregazio i delegat tada ocjenio Peljtu negativno , tu Vam je sve jasno nadam se.
Naprijed bordo bijeli
PS. Velež ih je prošlu pregazio i delegat tada ocjenio Peljtu negativno , tu Vam je sve jasno nadam se.
Naprijed bordo bijeli

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Trenutno korisnika/ca: Chony533, gh0stHZ, tutankamon1905 i 73 gosta.