FK Drina Zvornik
- kamiondzija
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Obrazloži zašto smo to mi najozbiljniji kandidat?
? & $ у $ ? ? " / $ " " ?! Све је " ?,савез $!plavobijeli je napisao/la:gospodo,Velež će biti u sredini tabele tako da na njih ne računate kao i Zrinjski.Ostajete najozbiljniji konkurent pored Vas,Rudar,Banovići,Slavija,pa i Čelik.
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
ja se sve plasim da kod nas postoji pravilo da pojedini klubovi ne smiju ispasti iz lige... (znaci zeljo, sarajevo, celik, sloboda, siroki i zrinjski, leotar), to sam mislio i o velezu i borcu, ali oba kluba su ispadali, cak i vise puta... ali sumnjam da ce se ponovo to dogoditi... znaci bukvalno pola lige ne smije ispasti u nizi rang dok su ostale ekipe bore da ne ispadnu... znaci drina je definitivno jedan od velikih kandidata na ispadanje, kao i ostali timovi buducnosti, slavije, travnika, rudara i zvijezde, ko ce ispasti, odlucice platna moc ovih klubova na gostovanjima 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
' то је ",?,? " ту $ " не 8 - 10 ? (сарајево,/,?,$,?,",?,?,","),а $ су " % " " ", а ту опет $ %,а по ' ? $ $ " $. На & & " $ нас - ? % - " " & ",& % се " " $ $ ' ? у њега.tm84 je napisao/la:ja se sve plasim da kod nas postoji pravilo da pojedini klubovi ne smiju ispasti iz lige... (znaci zeljo, sarajevo, celik, sloboda, siroki i zrinjski, leotar), to sam mislio i o velezu i borcu, ali oba kluba su ispadali, cak i vise puta... ali sumnjam da ce se ponovo to dogoditi... znaci bukvalno pola lige ne smije ispasti u nizi rang dok su ostale ekipe bore da ne ispadnu... znaci drina je definitivno jedan od velikih kandidata na ispadanje, kao i ostali timovi buducnosti, slavije, travnika, rudara i zvijezde, ko ce ispasti, odlucice platna moc ovih klubova na gostovanjima
$ ? понос " ",ево " $ ",& твоја.........
-
- Kontakt:
je li to sutra počinje okupljanje, ima li kakvih momaka na probi?
$ ја " пуно "," ' & на ? па ?'теpirotehnika je napisao/la:je li to sutra počinje okupljanje, ima li kakvih momaka na probi?

http://fkdrinazv.****/2011/01/12.html
Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ја не ' за тоDevil je napisao/la:Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?

http://www.zurnal.rs/2011/01/10/gotova- ... index.htmlComyZV je napisao/la:ја не ' за тоDevil je napisao/la:Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?
Ja sam citao jutros to u printanom Zurnalu evo potrudio sam se i da nadjem na netu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
" ' $ на " " $ " не ' $ '! $ & сутра " ,$ $ % " ''$'' " управе $ &!Devil je napisao/la:http://www.zurnal.rs/2011/01/10/gotova- ... index.htmlComyZV je napisao/la:ја не ' за тоDevil je napisao/la:Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?
Ja sam citao jutros to u printanom Zurnalu evo potrudio sam se i da nadjem na netu.
- kamiondzija
- Kontakt:
Jel mogućeDevil je napisao/la:Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?

Bogami crne sumnje su se obistinile,pa ako je vjerovat onim natpisima koji su definitivno imali osnova,neće sutra na prozivci bit osim Djelmića i Obradovića ni Vukašinovića,Karvalja,Ristića. Tj. pola tima.

% Свету.../ - " ...? " $ је ''" $ ?'' а ? - $ $kamiondzija je napisao/la:Jel mogućeDevil je napisao/la:Obradovic ipak otisao,pojavio se na prozivci Rada:?![]()
![]()
Bogami crne sumnje su se obistinile,pa ako je vjerovat onim natpisima koji su definitivno imali osnova,neće sutra na prozivci bit osim Djelmića i Obradovića ni Vukašinovića,Karvalja,Ristića. Tj. pola tima.![]()
![]()
- kamiondzija
- Kontakt:
ma dvojice glavnih bit neće,Obrad je odigrao dobro ,bio naš glavni igrač što se napada tiče,a brazilac jbg on je odigrao dobio pare i dovidjenja!
''?'' $ 350.000 евра...& је по " пресс.рс ,то ' јутрос "kamiondzija je napisao/la:ma dvojice glavnih bit neće,Obrad je odigrao dobro ,bio naš glavni igrač što se napada tiče,a brazilac jbg on je odigrao dobio pare i dovidjenja!

Nenad Zečević na vratima Drine !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- zvornicki klan
- Kontakt:
' уз ? " " ? $ ",на " % у ?! & је & & $ је ?,? %. А " $ о његовој $ $ ",$ $ " у ? & % не " $ " ' ? " 700 000.ComyZV je napisao/la:''?'' $ 350.000 евра...& је по " пресс.рс ,то ' јутрос "kamiondzija je napisao/la:ma dvojice glavnih bit neće,Obrad je odigrao dobro ,bio naš glavni igrač što se napada tiče,a brazilac jbg on je odigrao dobio pare i dovidjenja!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
zvornicki klan je napisao/la:' уз ? " " ? $ ",на " % у ?! & је & & $ је ?,? %. А " $ о његовој $ $ ",$ $ " у ? & % не " $ " ' ? " 700 000.ComyZV je napisao/la:''?'' $ 350.000 евра...& је по " пресс.рс ,то ' јутрос "kamiondzija je napisao/la:ma dvojice glavnih bit neće,Obrad je odigrao dobro ,bio naš glavni igrač što se napada tiče,a brazilac jbg on je odigrao dobio pare i dovidjenja!

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zvornicki klan
- Kontakt:
@ Arogantni
$ " " ? & ",$ се $ " те своје ставове у " / " $ га & $ ". $ " & % $ је & " ? 7 ? $ је $ ? $ $,$ $ је он " " & & ",$ је ствар % су ? ?.Стога $ се не " ?,јер вјероватно " " ?, $ ' & је то % " $ њега,' " ' " ? & " $ $ у овој ? ?!
$ " " ? & ",$ се $ " те своје ставове у " / " $ га & $ ". $ " & % $ је & " ? 7 ? $ је $ ? $ $,$ $ је он " " & & ",$ је ствар % су ? ?.Стога $ се не " ?,јер вјероватно " " ?, $ ' & је то % " $ њега,' " ' " ? & " $ $ у овој ? ?!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
' тоAulleTa je napisao/la:Nenad Zečević na vratima Drine !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.