https://www.fibalivestats.com/u/HKS/1859394/bs.html
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
To bi bilo idealno i za Musu i za Sparse. Samo bojim se da njegov ego nikada ne bi pristao na takav 'sunovrat'-.
Bio je i u Kini, a i na nekim spiskovima, ali mislim da nema ciste papire. Igrao je za omladinske selekcije Hrvatske i trebala bi mu njihova dozvola da igra za nas. Ako se ne varam, jednom je bio u opticaju da upadne na uzi spisak za neko okupljanje (kad smo bili osakaceni brojnim povredama i otkazima), ali se nije mogao prikljuciti pripremama jer nije dobio dozvolu od susjeda.
Upravu si, sad sam nasao neke clanke stare, mada nije neki kvalitet da sad trazim jel dobio papire ili nijeGhuraba je napisao/la: ↑26 apr 2021, 00:04Bio je i u Kini, a i na nekim spiskovima, ali mislim da nema ciste papire. Igrao je za omladinske selekcije Hrvatske i trebala bi mu njihova dozvola da igra za nas. Ako se ne varam, jednom je bio u opticaju da upadne na uzi spisak za neko okupljanje (kad smo bili osakaceni brojnim povredama i otkazima), ali se nije mogao prikljuciti pripremama jer nije dobio dozvolu od susjeda.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Google Adsense [Bot], TripleThreat i 22 gosta.