FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel realno da Velež dobije Borca, a Zrinjski Veleža a mi kone ? 

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 25 apr 2021, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jes'
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maximalno sto ce Velez moci izvuci jeste remi. Da ih dobiju nema sanse, znaci sanse ali ni minimalne.
Ma Velež ima jak hajc kojim kompenziraju mnogo neodostataka i iz toga se svašta može roditi. Čestitam im na borbenosti .ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:48Maximalno sto ce Velez moci izvuci jeste remi. Da ih dobiju nema sanse, znaci sanse ali ni minimalne.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Dobili su ih cinim se nema ni mjesec i to razbijanje bilo.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:48Maximalno sto ce Velez moci izvuci jeste remi. Da ih dobiju nema sanse, znaci sanse ali ni minimalne.
Sljedece kolo moze se desiti da Velez bude prvi...ja cirkusa i lige 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Nadam se da ce ovim vecerasnjim preuzimanjem prvog mjesta od strane Borca doci Vinku iz guzice u glavu da mi moramo napadati! Nema cekat da padnu, nema igrat na kontre nego odmah u kost i na 3 boda.
Davno je ovo trebao shvatiti, ali sad je zadnja sansa!
P.S. Ćelo yebem li ti sestru!
Davno je ovo trebao shvatiti, ali sad je zadnja sansa!
P.S. Ćelo yebem li ti sestru!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Još jednom treba ponoviti ono što su neki ljudi od sinoć pisali. Sramotno se vaditi na sudije. Prije par kola imali smo +13 u odnosu na taj borac, sada nemamo.
Nije vico prodao Tatara i Rahmana bez adekvatne zamjene.
Nije vico doveo invalida Cmiljaru. Nije vico doveo mešanovica 5 dana prije nastavka sezone.
Sudije su nam krive za dva od ukupno 13 bodova predonosti koji su prokockani. Ko je krivac za ostalih 11.
Ko je kriv za odvratno smijesnu igru u nastavku sezone?
Sudjenje u proljetnom dijelu (od 28 februara) pa na dalje je dno dna. Ako se ovako nastavi može po nekvalteti i lopovluku prestići sve one sezone s početka 2000ih, ali opet ponavljam to sudjenje je Sarajevo zakinulo za sve ukupno 2 boda, ostale klubove su zaklali mnogo mnogo više.
Na emiru su se (za sada) slomila kola ali siguran sam da nije jedini krivac jer nije bog ovog kluba pa da sam odlucuje o svemu. Ostavke je smijesno traziti i baviti se mahalskim pricama 6 kola do kraja prvenstva ali na kraju sezone kako god ona zavrsila svi trebaju podnijeti izvještaj šta su radili i kako su radili od menadžmenta do sportskog dijela, ne meni ni vama, već većinskom vlasniku koji pored ovih naših ima i svoje direktne saradnike u Klubu.
Momcima koji igraju na terenu treba pružiti podršku i mišljenja sam da nisu ni za šta direktno krivi što se tiče rezultata. Titula se još može osvojiti ništa nije izgubljeno, ali ako izadjemo po bod protiv kona i budemo igrali ko zadnje pichkice ko i vecinu utakmica ovog proljeca mozemo se halaliti s titulom i prije niza ovih laksih utakmica na kraju.
Nije vico prodao Tatara i Rahmana bez adekvatne zamjene.
Nije vico doveo invalida Cmiljaru. Nije vico doveo mešanovica 5 dana prije nastavka sezone.
Sudije su nam krive za dva od ukupno 13 bodova predonosti koji su prokockani. Ko je krivac za ostalih 11.
Ko je kriv za odvratno smijesnu igru u nastavku sezone?
Sudjenje u proljetnom dijelu (od 28 februara) pa na dalje je dno dna. Ako se ovako nastavi može po nekvalteti i lopovluku prestići sve one sezone s početka 2000ih, ali opet ponavljam to sudjenje je Sarajevo zakinulo za sve ukupno 2 boda, ostale klubove su zaklali mnogo mnogo više.
Na emiru su se (za sada) slomila kola ali siguran sam da nije jedini krivac jer nije bog ovog kluba pa da sam odlucuje o svemu. Ostavke je smijesno traziti i baviti se mahalskim pricama 6 kola do kraja prvenstva ali na kraju sezone kako god ona zavrsila svi trebaju podnijeti izvještaj šta su radili i kako su radili od menadžmenta do sportskog dijela, ne meni ni vama, već većinskom vlasniku koji pored ovih naših ima i svoje direktne saradnike u Klubu.
Momcima koji igraju na terenu treba pružiti podršku i mišljenja sam da nisu ni za šta direktno krivi što se tiče rezultata. Titula se još može osvojiti ništa nije izgubljeno, ali ako izadjemo po bod protiv kona i budemo igrali ko zadnje pichkice ko i vecinu utakmica ovog proljeca mozemo se halaliti s titulom i prije niza ovih laksih utakmica na kraju.
JURIŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
...........Mešanović
Jukić.......Pejović.....Fanimo
......Miličević..Đokanović
Pidro..Bešić..Dupovac.Oremus
...........Kovacevic
Na poluvremenu ubaciti Mustedanagića..
Mili na zadnjem veznom jer vjerujem da ce Vinko krenuti sa 2 defanzivna vezna..Steta sto nema Adukora, bas bi nam valjao sada, taman usao u formu
Ma da mislim da će prije Milanović krenuti na krilu, nego Jukić..
E moj Hadzija, da si bar Tatara uspio ostaviti, makar to bilo do kraja sezone, vjerujem da ne bi imali ni blizu muka i kalkulacija, ko sto sada imamo..
6 BODOVA U SLJEDECA 2 KOLA, inace zaboraviti TITULU
...........Kovacevic
Mili na zadnjem veznom jer vjerujem da ce Vinko krenuti sa 2 defanzivna vezna..Steta sto nema Adukora, bas bi nam valjao sada, taman usao u formu
E moj Hadzija, da si bar Tatara uspio ostaviti, makar to bilo do kraja sezone, vjerujem da ne bi imali ni blizu muka i kalkulacija, ko sto sada imamo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Brate ti defanzivniji od Vinka Marinovica,pa toliko se ni on ne zatvaraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:59...........Mešanović
...........Kovacevic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nista me ne cudi od Vinka vise, zato sam i napisao ovaj sastav, neka moja prepostavka kako ce izaci, a nije nerealnomiky_hz je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:00Brate ti defanzivniji od Vinka Marinovica,pa toliko se ni on ne zatvaraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:59...........Mešanović
...........Kovacevic
6 BODOVA U SLJEDECA 2 KOLA, inace zaboraviti TITULU![]()

Fakat nemamo opcija, jedino Mirko u vezu s Đokanovićem, Hebibovic na beka, Mili na stoperu..Pejović naš Iniesta naravno kreće od prve

-
- Kontakt:
Ko da gledam, kone ce igrace isplatiti dan prije derbija.
Pa krenut ce Pejovic ali nece na 10 ga stavit ,krenut ce u paru sa Djokanovicem. Gore je samo upitno dali ce Handzic i Mesa iza njega,ili ce Mesa sam a da se nadje neka 10-tka u vidu Velkoskog npr .Nema sanse sad da pocne sa 3 zadnja vezna.Sad je vec voda u usima nema se cekat sta vise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:05Ma nista me ne cudi od Vinka vise, zato sam i napisao ovaj sastav, neka moja prepostavka kako ce izaci, a nije nerealnomiky_hz je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:00Brate ti defanzivniji od Vinka Marinovica,pa toliko se ni on ne zatvaraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:59...........Mešanović
...........Kovacevic
6 BODOVA U SLJEDECA 2 KOLA, inace zaboraviti TITULU![]()
![]()
Fakat nemamo opcija, jedino Mirko u vezu s Đokanovićem, Hebibovic na beka, Mili na stoperu..Pejović naš Iniesta naravno kreće od prve![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko ti je rekao da cemo biti i drugi na kraju.
Kako smo prokockali titulu jos cemo lakse prokockati i mjesto koje vodi u Evropu.
Sa Vinkom kvislingom i sterilnom i nesposobnom upravom na celu polahko ali sigurno idemo sudbinom zeljescara.
-
- Kontakt:
Jbg i jest sramota sto je ljude koji su upozoravali na ovo nazivao strumfovima,pljuvacima,neznalicama itd,sagnite se kaze svi celavom i Vinkecu,i dalje neki da bi se izvukli govore kako smo mi ovo jedva cekali da kazemo "jesam vam reko" kako se kao radujemo porazima

Mi na klupi imamo rekordera, nije to mala stvar! Niko +13 nije prokockao za manje tekmi! 
Jedva cekam derbi, Zeljo veze nema o fudbalu, a nahajcan. Nasi malo ko znaju, a u grcu isprepadani s nasim junakom na celu!

Jedva cekam derbi, Zeljo veze nema o fudbalu, a nahajcan. Nasi malo ko znaju, a u grcu isprepadani s nasim junakom na celu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naravno,znao je mnoge stvari koje su se pocele kuhati,znao je i koju kvislingsku ulogu ce odigrati Vinko i jos puno toga.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2021, 22:05A smijali ste se kad je Jagodić rekao da ce Borac biti prvak. Nije on to slucajno govorio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj boze, od ovih kalkulacija i svega sam zaboravio na Velkoskogmiky_hz je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:09Pa krenut ce Pejovic ali nece sa 10 ,krenut ce u paru sa Djokanovicem. Gore je samo upitno dali ce Handzic i Mesa iza njega,ili ce Mesa sam a da se nadje neka 10-tka u vidu Velkoskog npr .Nema sanse sad da pocne sa 3 zadnja vezna.Sad je vec voda u usima nema se cekat sta vise.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:05Ma nista me ne cudi od Vinka vise, zato sam i napisao ovaj sastav, neka moja prepostavka kako ce izaci, a nije nerealno![]()
Fakat nemamo opcija, jedino Mirko u vezu s Đokanovićem, Hebibovic na beka, Mili na stoperu..Pejović naš Iniesta naravno kreće od prve![]()

Kako god, neka mu igra ko hoce, ali nek im je jasno da titulu mogu zaboraviti ako ne pobjede naredne 2 utakmice..
Ode Emir,ode i zipko pametnom je i isaret dovoljan.
Ali nista se ne sikiraj,tu je zoka botčina,dostojna zamjena zipku sarkastičnom.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, benko21, bordobijeli, ErosViverosViv, fera, gh0stHZ, MaroonWhite1946, miguelramos, mosarajvosa83, Proximic, riki46, ShofaII, Vrhbosnian i 158 gostiju.