I šta će sada, u sred sezone postići klubovi sa tim sastankom? Na koji način će djelovati, šta mogu uraditi? Pozicije u savezu podijeljene, procedure se znaju, interesi se znaju. Apsolutno nikakav mehanizam za promjene nemaju, pogotovo ne 6 kola do kraja prvenstva.
Znači treba šutiti? Ne kontam ?
E pa neće moći. Zaboravio si kako je prošlo put savez popio suspenziju. Isto je bilo ovako.
Hasić je pokrenuo lavinu. Idemo dalje...
Samo vi pokrecite lavine. Do tada dupla ide za BL lijepo je bas je lijepo
Ako neko zna svakih koliko disciplinska zasjeda neka napise,da li je to svake sedmice ili svake dvije?
Iako je danas rijesio utakmicu i pokazao da je majstor,ne bi bio toliki hendikep njegovo neigranje protiv veleza jer na vecerasnju ekipu se vracaju meleg i zakaric.
Zadnji go protiv veleza na strani je dao zakaric kada je velez pobijedio u zadnjim sekundama
Šta imaš podyebavati, nekad se 50 stranica ispisivalo poslije našeg poraza, sad jedva dvije. Više se mi podyebavamo između sebe.
Postali smo Arsenal bh premijer lige i to je činjenica.
Ja se, iskreno i od srca, nadam da će Rođeni uzeti titulu.
I šta će sada, u sred sezone postići klubovi sa tim sastankom? Na koji način će djelovati, šta mogu uraditi? Pozicije u savezu podijeljene, procedure se znaju, interesi se znaju. Apsolutno nikakav mehanizam za promjene nemaju, pogotovo ne 6 kola do kraja prvenstva.
E pa neće moći. Zaboravio si kako je prošlo put savez popio suspenziju. Isto je bilo ovako.
Auu. Jeste zajebani. Da nećete i naše igrače tući kao što se Ikića večeras ? Eh tu ste baš jaki.
Ne leti pred rudu, daleko je ovo sve od gotovog. I vama i nama i pitarima, a Bgm i medugorcima
Široki po meni igra jedan od ljepših fudbala u ligi. Njihov problem je neiskustvo i loš centarfor, odnosno, neadekvatan centarfor. Target-man bi im mislim bolje prijao.
Isto tako fali tu borbe na sredini terena a ni krila nisu 100% u defanzivi. Bekovi su super moderni, pokretni i jako ofanzivni. Njihova kombinatorika mi se baš sviđa.
Da nisu rasprodali sve na zimu, vjerujem da bi sad bili u top 3 i borili se ravnopravno za titulu.
Mene fascinira to što svake sezone promovišu dva-tri kvalitetna omladinca, a pod Karacicem su uvijek igrali lijep fudbal. Možda zato što su primorani forsirat mlade više od drugih, a možda stvarno ima nešto posebno u toj njihovoj školi. Znam da su u vakat imali neku saradnju i sa Dinamom na tom polju, ne znam šta je s tim danas.
Čuj šta izvršiti pritisak na sudije, jesi vidio Mujića prošle sedmice greške nije imao, a sjeti ga se Zeljo-Mladost.....
Sljedeći vikend biće baš baš yebeno, tri derbija u dva dana stalo
Šta, Sarajevo i Željezničar da izvrše pritisak na sudije da opet sude za njih, ko nekad?
Pa dobro, to bi bilo legitimno s njihove strane, samo ne znam šta će im onda Velež.
Ne eto će pustiti da se sudi kao na meču Borac-Velež
Pa Široki ako je u stanju gurnuti u više od pola tima svoje omladince i potpuno se ravnopravno nositi sa apsolutno svim ekipama u ligi, naravno da ima nešto u njihovoj omladinskoj školi što rade odlično. Ne vidim da ijedan drugi klub to radi ili može uraditi. Doduše i Karačić je x faktor trenutno, odličan trener za naše uslove.
Čuj šta izvršiti pritisak na sudije, jesi vidio Mujića prošle sedmice greške nije imao, a sjeti ga se Zeljo-Mladost.....
Sljedeći vikend biće baš baš yebeno, tri derbija u dva dana stalo
Šta, Sarajevo i Željezničar da izvrše pritisak na sudije da opet sude za njih, ko nekad?
Pa dobro, to bi bilo legitimno s njihove strane, samo ne znam šta će im onda Velež.
Ne eto će pustiti da se sudi kao na meču Borac-Velež
Pa zatvarali su oči do sad ne taj jedan put, nego sto i jedan put.
Zasto vjerovati Vranjesu prije nego Karacicu ?? Radije biram ovog drugog, realnija je prica
Gledaj mu izvlakuse. "vjerovatno zele sa nase dobre igre i moja dva gola skrenut pricu na udaranje". Pa bolje bi mu bilo da je reko nisam ja necu vise.
Liku 40 godina i tuce djecu po tunelu, stvarno sramotno. Ne znam samo je li svjestan da ce on sutra ici negdje na gostovanje i da treba proci kroz tunel.
Zasto vjerovati Vranjesu prije nego Karacicu ?? Radije biram ovog drugog, realnija je prica
Gledaj mu izvlakuse. "vjerovatno zele sa nase dobre igre i moja dva gola skrenut pricu na udaranje". Pa bolje bi mu bilo da je reko nisam ja necu vise.
Ma da smo se mi pozalili, il neko iz Veleza pa da i kazes slagali. Al ne vidim razlog zasto ovaj covjek da laze. Tacno, veci bi gospodin bio da je prizno da je udario covjeka. Nije to prvi put u fudbalu, tenzije desi se. Kazna i haj dalje