Karacic je gospodin za ovog mitomana i uličara. Ne liči na insana.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Previse je Borac sebi neprijatelja navuko odjednom, nepotrebno. Mozda nije trebalo silit ovako odmah ove polusezone. Svakako sam siguran da bi svejedno osvojili titulu u naredne 4 godine. Ovako ishitreno bespotrebno. Al eto sta ces. Covjek ima samo 4 godine mandat, treba iskoristit.
Uskoro ocekujem Peljtu da sudi u nekom drugom savezu il da se ejdnostavno penzionise.
Uskoro ocekujem Peljtu da sudi u nekom drugom savezu il da se ejdnostavno penzionise.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Hebo majku sta ce tek biti na dan utakmice izmedu Zrinjskog i Veleza. Bojim se da nece pasti glava onog dana. Jucerasnji incident izmedu RA i Ultrasa mogao je zavrsiti kao onaj u Širokom. Čovjek je izašo iz kuće i počeo pucati u nebo da otjera Ultrase.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
Tim povodom kontaktirali smo Karačića, koji nije bio raspoložen za komentar i u čijem glasu se osjetila ogorčenost.
"Nemam komentar. Šutite na sve ostalo što se događa, a sudija je vidio šta se desilo pa pitajte njega", kazao nam je Karačić.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svi će ginuti protiv Borca do kraja, ako već mi ne možemo biti prvaci, svu sreću želim Veležu, ma da mislim da ćemo na kraju ipak proći prvi kroz cilj, borac 2, a Velez 3..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mirno spavaj, rata biti nece.M0starskiRambo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:26Hebo majku sta ce tek biti na dan utakmice izmedu Zrinjskog i Veleza. Bojim se da nece pasti glava onog dana. Jucerasnji incident izmedu RA i Ultrasa mogao je zavrsiti kao onaj u Širokom. Čovjek je izašo iz kuće i počeo pucati u nebo da otjera Ultrase.
Zarad mira u kući Zrinjski će uzeti i svi sretni. Kao i svaki put dosad. Nažalost to je realnost.Pitagora je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:31Mirno spavaj, rata biti nece.M0starskiRambo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:26Hebo majku sta ce tek biti na dan utakmice izmedu Zrinjskog i Veleza. Bojim se da nece pasti glava onog dana. Jucerasnji incident izmedu RA i Ultrasa mogao je zavrsiti kao onaj u Širokom. Čovjek je izašo iz kuće i počeo pucati u nebo da otjera Ultrase.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma meni je totalno svejedno ko ce osvojiti, jer ko god osvoji bice nezasluzeno iskreno, Sarajevo prospe 13 bodova preko noci, ne treba ni biti prvak, Borca realno guraju savez i sudije i to svi znaju i nemaju kvalitet, padaju vec naredno kolo, u to sam siguran. Velez je mozda najvise zasluzio, mlada ekipa zeljna dokazivanja, kvaliteta nemaju realno, al zato trud i trka nadoknadi taj nekvalitet. Zrinjski najljepse igra, al igraju toplo hladno previse.
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- feniksptica
- Kontakt:
Ovdje u ovom clanku je veoma bitno naglasiti da je bilo razumnih ljudi koji su sprijecili tucu prema njegovim rijecima.
Je l to gore nije bilo razumnih rijeci.
Jer se vidim vec poceli onom klasicnom vi ste gore..vi ste vise krali, znaci udaro je Vranjes.
Jer se vidim vec poceli onom klasicnom vi ste gore..vi ste vise krali, znaci udaro je Vranjes.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Tristan
- Kontakt:
Nisam bio u tunelu kao i niko od vas.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:35Ovdje u ovom clanku je veoma bitno naglasiti da je bilo razumnih ljudi koji su sprijecili tucu prema njegovim rijecima.
Ali smijesno je kako ste svi spremni da tvrdite sta je bilo.
Ne mislim ma tebe konkretno.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- feniksptica
- Kontakt:
Samo smo izabrali stranu, tj. covjeka kojem vise vjerujemo. Al ne vidim nijedan razlog zasto bi Karacic ovo izmislio, vjerujem da ni ti ne vidis nijedan razlog da lazeTristan je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:39Nisam bio u tunelu kao i niko od vas.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:35Ovdje u ovom clanku je veoma bitno naglasiti da je bilo razumnih ljudi koji su sprijecili tucu prema njegovim rijecima.
Ali smijesno je kako ste svi spremni da tvrdite sta je bilo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Istog sam mišljenja. Dobar je kao radnik uz jake krilne igrače ali čim su krila slabija, teško može doprinijeti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:44ASD je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:39Šta misliš o Mehanoviću?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 apr 2021, 21:04
Tu su FKS i Željo po kvaliteti, banana ekipice, nebitna utakmica. Ko će gledati 2 raspale ekipe, max 3 šuta na utakmici.
Derby Velež Borac je ono što će se gledati.![]()
Dobar je ze plbih, klasični target man. U ovom sistemu Borca je odličan gdje ima dobro jake krilne iza sebe. Ali poprilično je loš tehnički gledano.
Po meni od mlađih nekako Hadžić najviše pokazao, naravno i Lukić dok se nije povrijedio.
Osuđujem i taj napad ali ne moze se uspoređivati s ovim, Ikic nije nastavio utakmicu a krivac Vranješ je dao gol za pobjeduTristan je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:33Ovo ste zaboravili postenjacine?
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... vic/302869
.
meni su oduvijek bili dragi klubovi borac i siroki, ako iskljucimo Čelik.
U ovoj situaciji sada volio bi da velez osvoji titulu ali mislim da ce biti x u mostaru..
sarajevu ne dajem nikakve sanse..da su tatar i ahmetovic i rahmanovic tu oni bi sada bili na +25 ali ovako su u rangu zelje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ImeiBrezime
- Kontakt:
Vidjecete vi kad mi tempiramo formu i kad nas smiljanic proradi. Ogadicemo vam loptanje.
Kako Slavko glavom vrati loptu u ruke igracu želje kad je izašla u aut. Možda nije neki trener al je gospodin pravi. Da ih je bogdo više u našoj ligi
nema potpisa
Previše se vjeruje čovjeku kojeg od milja zovu banjalučki ARKAN. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Do jučer su forumski hordaši slavili Vicu.
Doduše, feniks i emir su jedni od rijetkih koji su upozoravali..
Doduše, feniks i emir su jedni od rijetkih koji su upozoravali..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Al sudija gleda u pomocnog ne bi li ovaj ponistio gol Sirokom , moram priznat skolska akcija kod gola za Siroki ... Ko god da osvoji svaka cast , jbm majku sta se moze ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.