Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima jos 18 bodova u igri. Zeljo ima 13 manje od prvog. Oni su to namjerno ostavili jer znaju da im je prelako inace. ZIvi bili pa vidjeli
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ajd ti klipove pravi momak iz vrapcicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:36Ima jos 18 bodova u igri. Zeljo ima 13 manje od prvog. Oni su to namjerno ostavili jer znaju da im je prelako inace. ZIvi bili pa vidjeli
Vanadij je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:39Ajd ti klipove pravi momak iz vrapcicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:36Ima jos 18 bodova u igri. Zeljo ima 13 manje od prvog. Oni su to namjerno ostavili jer znaju da im je prelako inace. ZIvi bili pa vidjeli

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Imas svoj klub i prati i navijaj, a mogao si ubaciti i valjanja vasih igraca kada imate poz rezultatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:41Vanadij je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:39Ajd ti klipove pravi momak iz vrapcicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:36Ima jos 18 bodova u igri. Zeljo ima 13 manje od prvog. Oni su to namjerno ostavili jer znaju da im je prelako inace. ZIvi bili pa vidjeli![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Al dobro je ovo, zakuhali smo i sad se lože i u Borcu i u Veležu 

Koševo Zapad
Problem su ne regularni penali, nije problem što ste nas dobili, bilo je zasluženo. Problem je kada Borca ne ide, onda je tu sudac.worchester je napisao/la: ↑26 apr 2021, 07:44Sta je to borac silio ove polusezone? Sto vas je bez stresa uzeo na kosevu,sirokog isto tako u kupu kod njih ili sto je sinoc stvorio i previse sansi a dao samo dva gola!feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2021, 23:23Previse je Borac sebi neprijatelja navuko odjednom, nepotrebno. Mozda nije trebalo silit ovako odmah ove polusezone. Svakako sam siguran da bi svejedno osvojili titulu u naredne 4 godine. Ovako ishitreno bespotrebno. Al eto sta ces. Covjek ima samo 4 godine mandat, treba iskoristit.
Uskoro ocekujem Peljtu da sudi u nekom drugom savezu il da se ejdnostavno penzionise.
Ovdje stvarno ne vrijedi nista komentarisati zbog pojedinaca koji se drze samo jedne mantre i toga se drze bez obzira na sve.
Ok,zivote u svom svijetu,nema problema.
Do petka
- Shategabri
- Kontakt:
Velež dobije Borca, mi reZimiramo sa komšijama i svi sretni 

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sarajevo nije nikako pogurano od strane sudija, ili recimo Velež ? Ovdje su ljude počele pucati paranoje zbog Vice i tih nekih urota protiv ovog ili onog ..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma ja bolje je bilo kad su Sabrina i Hadžić bili na poslovnim večerama s Begićem i Adnanom Džemidžićem,sve regularno.mma_hz je napisao/la: ↑26 apr 2021, 07:44Zato sto taj crveni hvala Bogu nista nije promjenio.Ja odavno govorim da im je bio prvo cilj da sklone Osima jer je puno pricao..sada su na redu ostali u vrhu..Ako se ne udruzimo dok je Vico tu nema tu regularnosti sljedećih sezona.Pa lik cim je dosao smjenio sudijsku org i postavio svoju.I budali je dosta.LeonProfessional je napisao/la: ↑26 apr 2021, 07:38Što ga niste gasili kad je Zrinjski crveni dobio na Koševu.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Vjeruj sada bih potpisao da odmah od sljedeće sezone napravimo restart.mma_hz je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:11Dobro,nista onda vrticemo se u krug i kukati.
Nama gubitak titule je mozda i neka vrsta reseta..Vama kume i ova godina bez Euro takmicenja i sa Osimom za vratom i.licenca za PL je upitna pgt sa Vicom na celu.Vi ako mislite da ce vam on gledati kroz prste i da ste sigurni tako slabasni na svaki.moguci nacin u ovoj ligi i da se samo nadate Vicinoj samilosti dobro ste se zajebali.Nego pridjite trenutno stabilnijim od vas (Velezu i Sarajevu),da ne bi dozivili sudbinu Celika.
P.S. ne spominjes igranje rukom minuti prije igraca Krupe.
Nama je neminovnost Čelikova sudbina. Ovi pokušaji životarenja nemaju smisla, samo ćemo se patiti a bit ćemo sprdačina i u rangu Slobode.
Veležov princip je OK i najmanje bolan za nas, ali trenutno nema takvih ljudi u klubu.
-
- Kontakt:
Znaci sada je penal od sinoc neregularan?
Ajde bolan ako nemate neki bolji argument onda nemojte ni ovo spominjati.
Ja stalno tvrdim da su sudijske greske uzrok njihovog neznanja.
Sve i jedan klub je na osnovu toga dobio ili izgubio neke bodove i kraj price.
Kukalo sarajevo pred utakmicu sa borcem na sudjenje i sta je bilo!? Isto sad ocekujem i od veleza.
Sarajevo prosulo 13 bodova i sad odjednom problem sudije penali i borac.na pogresnim adresama vasi iz kluba traze krivca za to sto vam se desava.
Ja i dalje tvrdim da ce sarajevo uprkos svemu uzeti titulu samo me zanima da li cete i tada kukati ili ce sve biti ok pa ce vam prica biti da ste uzeli titulu iako su vas savez borac vico vanzemaljci pokusali minirati a u stvari ste losi do bola ovu polusezonu ali ona vasa direktorica i ostali svaljujuci na druge pokusava da prikrije svoje kardinalne greske kojih su i navijaci sarajeva svjesni
Kukalo sarajevo pred utakmicu sa borcem na sudjenje i sta je bilo!? Isto sad ocekujem i od veleza.
Sarajevo prosulo 13 bodova i sad odjednom problem sudije penali i borac.na pogresnim adresama vasi iz kluba traze krivca za to sto vam se desava.
Ja i dalje tvrdim da ce sarajevo uprkos svemu uzeti titulu samo me zanima da li cete i tada kukati ili ce sve biti ok pa ce vam prica biti da ste uzeli titulu iako su vas savez borac vico vanzemaljci pokusali minirati a u stvari ste losi do bola ovu polusezonu ali ona vasa direktorica i ostali svaljujuci na druge pokusava da prikrije svoje kardinalne greske kojih su i navijaci sarajeva svjesni
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Kukalo na Mujića. Navijača komšiluka.worchester je napisao/la: ↑26 apr 2021, 09:04Znaci sada je penal od sinoc neregularan?
Čisto predostrožnosti radi.
Je li na terenu bilo sve korektno? Jeste. Dobili, čestitali i idemo dalje.
Kukaju ba svi kad gube, kad ne ide. Traže razlog. Traže i iz tvog kluba.
Koševo Zapad
Dobro jutro.
Tabela ovog aprilskog jutra izgleda potaman.
De vi meni recite, jel u petak cijela liga se igra?
Tabela ovog aprilskog jutra izgleda potaman.
De vi meni recite, jel u petak cijela liga se igra?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Shategabri
- Kontakt:
Izgleda da vam je najbolje rjesenje od nule jer bi ovi izgleda samo imovinu da rasprodaju.Bolje od nule nego da ova garnitura ljudi prodaje zemljiste.LeonProfessional je napisao/la: ↑26 apr 2021, 09:03Vjeruj sada bih potpisao da odmah od sljedeće sezone napravimo restart.mma_hz je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:11Dobro,nista onda vrticemo se u krug i kukati.
Nama gubitak titule je mozda i neka vrsta reseta..Vama kume i ova godina bez Euro takmicenja i sa Osimom za vratom i.licenca za PL je upitna pgt sa Vicom na celu.Vi ako mislite da ce vam on gledati kroz prste i da ste sigurni tako slabasni na svaki.moguci nacin u ovoj ligi i da se samo nadate Vicinoj samilosti dobro ste se zajebali.Nego pridjite trenutno stabilnijim od vas (Velezu i Sarajevu),da ne bi dozivili sudbinu Celika.
Nama je neminovnost Čelikova sudbina. Ovi pokušaji životarenja nemaju smisla, samo ćemo se patiti a bit ćemo sprdačina i u rangu Slobode.
Veležov princip je OK i najmanje bolan za nas, ali trenutno nema takvih ljudi u klubu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Vama je neminovnost čelikova sudbina, al s kojim ljudima,idejama ? Navijači Čelika se već 7-8 godina bore, protiv sistema i politike koja ga je htjela ugasiti da više ne postoji, a sada je klub u rukama navijača te ga faktički sami navijači dižu iz ponora i pakla. Kod vas navijači šute, bez ikakvih ideja i inicijativa prepustili ste stvari da idu kako idu. Svakim novim danom vi ste sve više u kanalu, dugovi prema igračima i ostalim uposlenicima vam se gomilaju, a kada vam udjem na temu većina vas piše o igračima, treneru, igri, što je zaista nevjerovatno. Ja ne znam kako će to izgledati kada kod vas krene tužba za tužbom s ogromnim ciframa ..LeonProfessional je napisao/la: ↑26 apr 2021, 09:03Vjeruj sada bih potpisao da odmah od sljedeće sezone napravimo restart.mma_hz je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:11Dobro,nista onda vrticemo se u krug i kukati.
Boldirana dvojica su stvorili preduslove da se ispod navedeni indirektno umiješa u pitanje prvaka države. Nadam se da možeš razlučiti da su kriminalne igre Sarajeva ovo proljeće i kriminalno suđenje dvije različite teme.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Zamisli Vlado Jagodić donese titulu bojcu

Smjesna prica. Treba samo Sarajlije pitat koliko ste bodova direktno od sudija samo na proljece dobili. Ja vec znam za 3 gdje su Krupi i Zelji ponisteni cisti golovi, a bilo je toga jos. Sto je Baka 2017 reko, sto se neobjektivni.Convicts1988 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 08:55Sarajevo nije nikako pogurano od strane sudija, ili recimo Velež ? Ovdje su ljude počele pucati paranoje zbog Vice i tih nekih urota protiv ovog ili onog ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.