FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 26 apr 2021, 10:13

Saban123 je napisao/la:
26 apr 2021, 10:02
Ne sjećam se najbolje, jesmo li ono mi neku pobjedu pustili Cityu na samom kraju kad smo duplu osvojili
Jesmo
ISTINA ZA VEDRANA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 apr 2021, 10:14

Veoma je važno da pojedinci ovdje shvate, da mi nismo "zaje.bali" kone tog maja 2017. kada je Bekić zabio iz penala, u smislu da ih nismo htjeli pustiti za titulu.Uoči te utakmice, mi smo imali 4 boda manje od Zrinjskog na dva kola do kraja, dakle imali smo neku malu šansu za titulu i logično je bilo da igramo punim gasom, da tu malu, kakvu - takvu šansu zadržimo.Ako je neko nekoga za nešto zeznuo, to su kone 2010 kada nam Osim nije htio pustiti bodove za Evropu u onom derbiju bez publike na Koševu (0:0), iako su proktično imali osiguranu titulu.Ne znam zašto, ali vjerujem da će Željo protiv Borca odigrati regularno i čisto i da će barem nerješeno biti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 10:18

Historicar je napisao/la:
26 apr 2021, 10:14
Veoma je važno da pojedinci ovdje shvate, da mi nismo "zaje.bali" kone tog maja 2017. kada je Bekić zabio iz penala, u smislu da ih nismo htjeli pustiti za titulu.Uoči te utakmice, mi smo imali 4 boda manje od Zrinjskog na dva kola do kraja, dakle imali smo neku malu šansu za titulu i logično je bilo da igramo punim gasom, da tu malu, kakvu - takvu šansu zadržimo.Ako je neko nekoga za nešto zeznuo, to su kone 2010 kada nam Osim nije htio pustiti bodove za Evropu u onom derbiju bez publike na Koševu (0:0), iako su proktično imali osiguranu titulu.Ne znam zašto, ali vjerujem da će Željo protiv Borca odigrati regularno i čisto i da će barem nerješeno biti.
Oni ne mogu bod na Grbavici protiv Olimpika osvojiti i to u dva navrata a da očekuješ da osvoje bod protiv Borca. Nije nemoguće ali mnogo veće šanse su nam u Veležu i Tuzli pa i Zrinjskom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 apr 2021, 10:19

MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 10:18
Oni ne mogu bod na Grbavici protiv Olimpika osvojiti i to u dva navrata a da očekuješ da osvoje bod protiv Borca. Nije nemoguće ali mnogo veće šanse su nam u Veležu i Tuzli pa i Zrinjskom.
Ma brate idu cak i Slobodi i tu im nece biti bas lahko.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 10:21

OsmaDolazi je napisao/la:
26 apr 2021, 10:19
MortemHz je napisao/la:
Sloboda je trenutno najslabija ekipa lige i to je, ako se ne varam, posljednji meč. To treba zaboraviti.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 apr 2021, 10:23

MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 10:21

Sloboda je trenutno najslabija ekipa lige i to je, ako se ne varam, posljednji meč. To treba zaboraviti.
Zivi bili...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 apr 2021, 10:23

MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Sloboda je jesenas pobjedila Borac 1:0 u Tuzli, Borac igrao u najjačem sastavu.Treba obečati premije igračima Slobode, ionako nemaju za kifle.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 10:26

26 apr 2021, 10:23
MortemHz je napisao/la:

Sloboda je jesenas pobjedila Borac 1:0 u Tuzli, Borac igrao u najjačem sastavu.Treba obečati premije igračima Slobode, ionako nemaju za kifle.
Ima do toga još, zavisi kako se bude odvijala situacija, tabela prvenstveno.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 apr 2021, 10:28

26 apr 2021, 10:23
MortemHz je napisao/la:

Po svim parametrima Zeljo je najslabija ekipa u ligi. Objektivno i nepristrasno govorim brata mi. Ekipa koja u zadnjih 10 meceva osvoji 4 boda i po tome je zadnja ekipa u prvenstvu je najslabija u ovom trenutku. Ako dopustimo da nas emocije derbija uniste i da igramo na nuli i ne postavimo se kao da igramo protiv Krupe, nemamo se sta dalje nadati. Ova sledeca tekma je najbitnija od svih i ako je pobijedimo ja sam ubijedjen da smo sampioni i sa bodom protiv Tuzle.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 26 apr 2021, 10:41

Husrefee uzmi im bodove u BL i vadi nas iz govaana opet.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2021, 10:45

26 apr 2021, 09:58
nokee je napisao/la:
26 apr 2021, 09:50
26 apr 2021, 09:30

Ako poslije sledeceg kola bude takva situacija i mi ne osvojimo titulu, trebamo se kolektivno zapaliti jer poslije derbija nama dolaze sve fenjerasi osim Tuzla Citya, a konkurenti mnostvo međusobnih utakmica.
Kakve međusobne. Borac ide Velezu i tu je jedino moze okliznuti, al mozemo i mi u derbiju. Pa imaju od tezih jos Zrinjski al kuci i to ce riješiti ako nista sa sudijama. Zelji idu, njima ni za sta ne treba osim da nas zajebu.. Ostalo im Krupa i sloboda i tuzla.. Po meni su blizi tituli nego mi ako se sve uzme u obzir.. Mi smo svoje prokockali u direktnom duelu s njima..
Uozbilji se i dobro sada uporedi raspored:

Sarajevo (H): Zeljo, Sloboda, Radnik
Sarajevo (A): Tuzla, Mladost, Olimpik(na Koševu)

Borac (H): Krupa, Zrinjski, Tuzla City
Borac (A): Velez, Zeljo, Sloboda

Velez (H): Borac, Zeljo, Sloboda
Velez (A): Zrinjski, Tuzla, Mladost.

Zrinjski (H): Velez,Krupa, Zeljo
Zrinjski (A):Siroki, Borac, Tuzla

I kome je daleko najlaksi raspored? Druga je stvar, sto ja nisam siguran ni da cemo Radnika na Kosevu pobijediti!
Raspored je u pet deka i nikakvu mi tu prednost nemamo, a nemamo ni igru, sto je najveci problem.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 apr 2021, 10:46

E jesmo urnisali savršenu sezonu. Bože sačuvaj.
ISTINA ZA VEDRANA!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 apr 2021, 10:51

Dobijamo sve do kraja...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 26 apr 2021, 10:52

Ako iko može bodove uzeti Borcu to su Velež i Zrinjski, a kone ćw protiv nas dati sve od sebe vidjet ćete
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 apr 2021, 10:53

Evander je napisao/la:
26 apr 2021, 10:45
26 apr 2021, 09:58

Uozbilji se i dobro sada uporedi raspored:

Sarajevo (H): Zeljo, Sloboda, Radnik
Sarajevo (A): Tuzla, Mladost, Olimpik(na Koševu)

Borac (H): Krupa, Zrinjski, Tuzla City
Borac (A): Velez, Zeljo, Sloboda

Velez (H): Borac, Zeljo, Sloboda
Velez (A): Zrinjski, Tuzla, Mladost.

Zrinjski (H): Velez,Krupa, Zeljo
Zrinjski (A):Siroki, Borac, Tuzla

I kome je daleko najlaksi raspored? Druga je stvar, sto ja nisam siguran ni da cemo Radnika na Kosevu pobijediti!
Raspored je u pet deka i nikakvu mi tu prednost nemamo, a nemamo ni igru, sto je najveci problem.
Ma kako u pet deka, nemoj da bezveze opravdavamo ako se izgubi titula. Pa titula je sa ovim rasporedom pod moranje!!!

Kuci igramo sa sedmim, osmim i jedanaestim na tabeli.
Gostujemo sestom, devetom i desetom.

Borac kuci igra sa dvanaestim, cetvrtim i sestim.
Gostuje trecem, sedmom i osmom.

Preko 12 poena nece uzeti vidjet ces, ali opet naglasavam, koliko cemo mi uzeti pitanje je?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2021, 10:54

Foux87 je napisao/la:
26 apr 2021, 10:52
Ako iko može bodove uzeti Borcu to su Velež i Zrinjski, a kone ćw protiv nas dati sve od sebe vidjet ćete
Neka daju i treba da daju. Ako nasi takodje ne zele da daju sve i ne mogu ih dobiti, neka ide sve u PM.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 26 apr 2021, 11:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 apr 2021, 00:13
slika
Evo SD-a kod svog voljenog kluba
Yebem ti sve u usta Emire
Opet nam treba napadac na ljeto hahahha, hvala Emire legendo, jutra ne docekao
@ajdohordas ne ide to tako. Prvo, Nam sigurno nece dignuti ruke, u to budi siguran, a ako toliko ekstremno bude, sigurno nece samo otici, nego ce naci drugog investitora, tako da sto se toga tice tu je super situacija, sada treba prvo da se nekako osvoji DK, pa bi trebala krenuti mini rekonstrukcija u klubu, u svim sektorima.

slika

Selam za vedinja, uz pjesmu nece Husref dociiii, nece nikadaaaa, nek tvoja suza zalud ne padaaaa :zastava:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 11:05

Spremni će biti Jasmin i Fanimo, Miličević se vraća a nećemo moći računati na Adukora i Hodžića, na stranu igrači koji su već duže vrijeme povrijeđeni.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2021, 11:05

Kao sto sam prije dva mjeseca mislio da ne mozemo zijaniti titulu, sad sam ubijedjen da je ne mozemo osvojiti.
Nakon utakmice sa Velezom, ja sam se od titule halalio, tako da mi ovo vise ne pada tesko, nemam nikakvih ocekivanja. Jednostavno, prelosi smo.
Daj Boze da sam u krivu, ali cisto sumnjam.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2021, 11:08

Previse vi ponizavate Zelju...isto kao da pricate o Radniku iz Hadzica.Jos su tu igraci koji znaju igrati lopte i to dobro.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli i 16 gostiju.