FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 11:13

mma_hz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:08
Previse vi ponizavate Zelju...isto kao da pricate o Radniku iz Hadzica.Jos su tu igraci koji znaju igrati lopte i to dobro.
Ne ponižavamo ih mi, oni sami sebe ponižavaju rezultatima gdje su u drugoj polusezoni ubjedljivo posljednja ekipa na tabeli, znači da se samo ovo gleda bez prve polusezone ispali bi iz lige. Klub koji bi po ovome ispao iz lige uz njih je Mladost a duplo više bodova su uzeli..
Nismo ni mi sjajni kao što možemo vidjeti, u drugoj polusezoni smo sedmi ali opet smo iznad njih po svemu. Oni ne znaju za pobjedu hiljadu utakmica i ako se ne postaviš napadački i baš kao da su Radnik iz Hadžića onda nećeš ni pobijediti, jednostavno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 26 apr 2021, 11:13

Evander je napisao/la:
26 apr 2021, 10:54
Foux87 je napisao/la:
26 apr 2021, 10:52
Ako iko može bodove uzeti Borcu to su Velež i Zrinjski, a kone ćw protiv nas dati sve od sebe vidjet ćete
Neka daju i treba da daju. Ako nasi takodje ne zele da daju sve i ne mogu ih dobiti, neka ide sve u PM.
Pod ovim "daju" mislio sam da neće biti lagani kao što većina smatra i govore da ćemo ih lagano dobiti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 apr 2021, 11:14

Ja sve kalkulisem u kontam kako mozemo, ohrabrujem se da imamo sanse i da jos uvjek smo mi ti koji su najozbiljniji kandidat za titulu.
Ali onda skontam da smo mi u osam utakmica osvojili osam bodova i jbg sve kalkulacije padaju u vodu.

Ovo sto brane Vinka nisu u pravu ni sekunde. Pogledajte sastav pri svakoj utakmici i dovoljno je. Nije njemu nametnuo niko nista i u odnosu na druge klubove nem on 7,8, 9 igraca kako ga neki peru nego im 28 jbt.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2021, 11:16

MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:13
mma_hz je napisao/la:
Previse vi ponizavate Zelju...isto kao da pricate o Radniku iz Hadzica.Jos su tu igraci koji znaju igrati lopte i to dobro.
Ne ponižavamo ih mi, oni sami sebe ponižavaju rezultatima gdje su u drugoj polusezoni ubjedljivo posljednja ekipa na tabeli, znači da se samo ovo gleda bez prve polusezone ispali bi iz lige. Klub koji bi po ovome ispao iz lige uz njih je Mladost a duplo više bodova su uzeli..
Nismo ni mi sjajni kao što možemo vidjeti, u drugoj polusezoni smo sedmi ali opet smo iznad njih po svemu. Oni ne znaju za pobjedu hiljadu utakmica i ako se ne postaviš napadački i baš kao da su Radnik iz Hadžića onda nećeš ni pobijediti, jednostavno.
Po tome onda niti mi nismo za Europe,a ne titule.
Blizi smo Zelji ,cemu se onda mi nadamo??I mi se.ponizavamo rezultatima pa titulu ocekujemo jbt.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 apr 2021, 11:17

mma_hz je napisao/la:
Cuvaju se oni samo za derbi, pogledaj im samo postavku od jucer. Mnogi govore na ocajnu formu Zelje na proljeca, a ni mi nismo puno bolji. Uzasna igra i dvije pobjede kod kuce na guzove, a jos nikog na strani u ligi nismo uzeli. Za ovo stanje je najvise kriv Vinko jer je ubio igrace na pshiloskom planu svojom ziheraskom taktikom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 26 apr 2021, 11:17

MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:05
Spremni će biti Jasmin i Fanimo, Miličević se vraća a nećemo moći računati na Adukora i Hodžića, na stranu igrači koji su već duže vrijeme povrijeđeni.
Ako je takva situacija, onda i tete u vrticu znaju nasih prvih 11 i 3-4 izmjene za derbi:

Kovacevic
Oremus
Pidro
Dupovac
Milicevic
Djokanovic
Pejovic ( Susic )
Hebibovic ( Jukic )
Velkoski ( Zinedin )
Fanimo
Mesanovic ( Handzic )

To je to sto ce vinko koristiti, eventualno se moze promjeniti ko ce poceti, a ko ulazi sa klupe
FKS❤️1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2021, 11:20

Ako Vinko konacno protiv Zelje ne napadne,ako pocne takticka igra kao do sada itd..Hocu da izadju kao Velez prvo poluvrijeme protiv nas..Ako to ne uradi ne zelim ga nakon kraja sezone gledati kod nas makar titulu uzeo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 apr 2021, 11:21

djokica je napisao/la:
26 apr 2021, 11:17
MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:05
Spremni će biti Jasmin i Fanimo, Miličević se vraća a nećemo moći računati na Adukora i Hodžića, na stranu igrači koji su već duže vrijeme povrijeđeni.
Ako je takva situacija, onda i tete u vrticu znaju nasih prvih 11 i 3-4 izmjene za derbi:

Kovacevic
Oremus
Pidro
Dupovac
Milicevic
Djokanovic
Pejovic ( Susic )
Hebibovic ( Jukic )
Velkoski ( Zinedin )
Fanimo
Mesanovic ( Handzic )

To je to sto ce vinko koristiti, eventualno se moze promjeniti ko ce poceti, a ko ulazi sa klupe
Wrong pass Pejovic :rol: a i nismo zasluzili titulu ako on pocinje svaku, i ptice na grani vide da je uzasan al eto ziheras to jos nije primjetio, da li slucajno ili namjerno to je druga prica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 apr 2021, 11:23

Bez obzira sto zeljo ima lose rezultate u ovoj polusezoni mi njih tesko mozemo pobjedit a posebno ako budemo usli u utakmicu pocjenjivacki..juce zeljo igrao sa dosta mladim igracima glavne igrace je odmarao i ubjedjen sam da ce igrat protiv nas u naj jacem sastavu naspenovani do daske, sto i treba.. zelim da svaka ekipa igra maksimalno protiv nas

Pobjedimol uz neki manji boljitak imamo sanse svaki deugi rezultat bi znacio kraj ako birac uzme velez

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 apr 2021, 11:25

Moramo krenuti ofanzivno. Prvo, zeljo je trenutno u goroj formi od Radnika i Krupe, nama su 3 boda pod moranje..Ova utakmica ce biti pokazatelj je li Vinko stvarno toliki ziheras, ili ce imati muda, pa napasti kone od prve minute, zabiti im bar 2 gola i cao zdravo, ili ce krenuti s 2-3 defanzivna vezna, cekati na kontre, i to ce biti neki X..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 26 apr 2021, 11:34

Evo vam dokaza sta se radi. Ikic izjavio za sc. ba da se sve desilo ispred sudija i delegata. Samo gori od hrvatskih i srpskih potplacenih sudija su nase bosnjacke. Kukavicje jaje. Serem mu se u usta Adisu Mulhasanovicu. Supcina i jad. Ovako nam je i u ratu bilo. P.izde. Sta se radi u Banja Luci to je za anale ko prije 20 godina.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2021, 11:35

mma_hz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:16
MortemHz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:13
mma_hz je napisao/la:
Po tome onda niti mi nismo za Europe,a ne titule.
Blizi smo Zelji ,cemu se onda mi nadamo??I mi se.ponizavamo rezultatima pa titulu ocekujemo jbt.
Po formi da ali gleda se cijela sezona, ne može se to zaboraviti jbg. Slažem se, istina je da se i mi ponižavamo i da je ovo ispod svakog renomea FK Sarajevo ali eto bilo je tu par pobjeda pa i finale kupa. Hoću reći da nije idealno ali da se i dalje možemo nadati a ovo prvenstveno govorim zbog rasporeda koji nam je najlakši ma šta god neko mislio. Razumijem sve, davljenici pa moraju ginuti, europa pa se mora ginuti ali ima razlike kad igraš protiv Slobode/Mladosti i kad igraš protiv Borca/Zrinjskog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 apr 2021, 11:38

Ne čuva se Željo ni za šta nego nisu dobili pare, Baka je sam izjavio da je prevaren i da uprava nije ispunila obećanje. A to što im je igrao mlad sastav nije zbog čuvanja nego im je sezona propala skroz, budućnost je neizvijesna i valja vidjet čime raspolažu od mladih snaga. Misli neko da će Štilić, Lendrić i ostali džaba igrat? Jok, moraju se okrenut svojoj djeci naredne sezone jer ni Evropu neće igrat, čime će privuć igrače, filozofijom? A niko ih bez razloga ne potcjenjuje, Olimpic i Krupa ih u zubima nose nasred Grbavice, mi lafo treba da ih respektujemo? Ako ne dobijemo derbi titulu ne zaslužujemo nikako, pružit ruku Borcu i čestitat "našem" Maksimoviću i ćao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 26 apr 2021, 11:42

al da je fatos dosao...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 26 apr 2021, 11:44

Opet kazem po meni ce prije Zrinjski uzet titulu nego Borac, pogotovo ako se ovi sad okliznu u Vrapcicima.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 26 apr 2021, 11:53

vedinjo98 je napisao/la:
26 apr 2021, 10:41
Husrefee uzmi im bodove u BL i vadi nas iz govaana opet.
Eto mu načina da se klubu oduži za onu onu basnoslovnu otpremninu.
Samo naprijed Saraj'vo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 apr 2021, 11:59

mma_hz je napisao/la:
26 apr 2021, 11:20
Ako Vinko konacno protiv Zelje ne napadne,ako pocne takticka igra kao do sada itd..Hocu da izadju kao Velez prvo poluvrijeme protiv nas..Ako to ne uradi ne zelim ga nakon kraja sezone gledati kod nas makar titulu uzeo.
Mislim da je dovoljno da izadje kao prosli derbi na Kosevu kada smo stvarno odigrali nikad bolje poluvrijeme od kad je derbija,bukvalno trebalo je 3 razlike poluvrijeme biti da se Handzic nije ispromasivao.

Tako da to mi je neka nada u smislu da i on zna napasti"kad hoce" samo sto obicno to nece :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 26 apr 2021, 12:07

Ubjedjen sam da ce Husref pomrsito racune njima a nas pustiti. Plus Veleza i Zelju ne mogu dobiti nikad
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 26 apr 2021, 12:08

skoroalen je napisao/la:
26 apr 2021, 11:38
Ne čuva se Željo ni za šta nego nisu dobili pare, Baka je sam izjavio da je prevaren i da uprava nije ispunila obećanje. A to što im je igrao mlad sastav nije zbog čuvanja nego im je sezona propala skroz, budućnost je neizvijesna i valja vidjet čime raspolažu od mladih snaga. Misli neko da će Štilić, Lendrić i ostali džaba igrat? Jok, moraju se okrenut svojoj djeci naredne sezone jer ni Evropu neće igrat, čime će privuć igrače, filozofijom? A niko ih bez razloga ne potcjenjuje, Olimpic i Krupa ih u zubima nose nasred Grbavice, mi lafo treba da ih respektujemo? Ako ne dobijemo derbi titulu ne zaslužujemo nikako, pružit ruku Borcu i čestitat "našem" Maksimoviću i ćao.
Koliko smo puta vec rekli to "ako ne dobijemo xxxx ne zasluzujemo titulu".
Ja sam to rekao mislim 3-4 puta ove polusezone, svaki put smo izgubili :D
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 apr 2021, 12:19

Babayaro je napisao/la:
26 apr 2021, 12:08
skoroalen je napisao/la:
26 apr 2021, 11:38
Koliko smo puta vec rekli to "ako ne dobijemo xxxx ne zasluzujemo titulu".
Ja sam to rekao mislim 3-4 puta ove polusezone, svaki put smo izgubili :D
Sada ozbiljno kazem i stojim iza toga. Ako ne pobijede ovakav Zeljeznicar(nemotivisanu ekipu koju je pregazilo vrijema, koja plate nije vidjela 8 mjeseci osim pojedinaca koji su dobili nesto na ruke, ekipu koja je daleko zadnja u zadnjih 10 utakmica, koju su preslusali svi zadnjih 10 utakmica koji su probali igrati sa mud.ima) neka slobodno odmah daju Borcu, Zrinjskom, Velezu pehar jer mi isti ne zasluzujemo. Ne samo zbog toga sto nismo Zelju pobijedili nego zato sto smo u zadnjih 8 utakmica dali 3 gola i sto u zadnjih 8 utakmica smo osvojili 8 bodova i opet imamo najbolje sanse za titulu.

Ako uprkos svemu ovome ne osvojimo titulu, treba otjerati kompletnu upravnu strukturu, Vinka na celu sa njima, igrace namjerno izostavljam jer ako je istina da im se opet kasni sa platama, nema im se sta prigovoriti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Hajdeee, Vanja8 i 49 gostiju.